- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göz kremi var bnde goz serumu istiyorum maruderm ile purest arasında kaldım S sepyazeytinHele bak hâlâ soruyor ya Kız madem boşa yırtınıyoruz niye soruyorsun, insan kendini kötü hissediyor ha bilmiş ol yani beybi
sana göz serumu tavsiyesi vermiştim nasıl kullanacağını da anlatmıştım hatta ekran görüntüsü al kaydet demiştim tamam yaptım demiştin . hadi herşeyi geçtim geçici hafiza kaybı yaşıyorsun diyelim 967 sayfalık konuda benim 98449874984798739843798347984379437947439748 kere tavsiye ettiğim göz kremleri - serumları belli. iki sohbete hemen cıvınmasını hiç sevmiyorum yine başladın sebo
teşekkür ederim canım , bu set ortalama 1000 bu içerikte bir ürün için fiyatı normal hatta uygun sayılır her ne kadar 1000 tl aslında pahalı olsa da... türkiyede ilk ve tek patentli sertifkalı ve ödüllü içeriğe sahip canımGüle güle kullaaaaaaaan Çok pahalı mı kız?
sinirim bozuluyor resmen kendimi enayi gibi hissediyorum ,zaten buna ben neden oluyorum sanırım . başkası olsa böyle 78978889 kere soramazdı bence,gözardı listemde olan görmek bile istemediğim üyelerin verdiğimiz tüm bilgilerden yararlanması gibi sebonun burada bana verdiği his artık böyle hissediyorum vallaHele bak hâlâ soruyor ya Kız madem boşa yırtınıyoruz niye soruyorsun, insan kendini kötü hissediyor ha bilmiş ol yani beybi
sana cafeinli göz serumları önermiştim ama sonra bir krem önerip bu serum-krem gereken tüm içeriğe sahip demiştim. bence sen birşey alma sen birşey alana kadar resmen doğum yapıyoruz, aldıktan sonra kullanırken de doğru kullan diye kırkını çıkarıyoruzz ,sen o süreci atlatıp alışana kadar doğurduğumuz ergenliğe giriyor burada hepimiz yaşlandıkGöz kremi var bnde goz serumu istiyorum maruderm ile purest arasında kaldım S sepyazeytin
Bn geleceğimGünaydın kizlaerrrrrrrrrrr
Benim bugun fiddy gunummmmmm
Katılmak isteyen herkesi beklerimmmm:)
Eksik olan ürünü tamamladıktan sonra hep aynı ürünleri alırım daha soru sormam cnm bu arada effectha yi dediğin gibi kullandım bugün efsane oldu tşk ederim eski mesajlara bakip bulurum dün Gratisin uygulamasından sipariş veriyim dedim mail kabul etmedi deli oldum müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyor akşam bn çıkana kadar tükenmiş olur hersey büyük ihtimal olmadi eveshopta alcam oda yüzde 50 indirimdeymissana göz serumu tavsiyesi vermiştim nasıl kullanacağını da anlatmıştım hatta ekran görüntüsü al kaydet demiştim tamam yaptım demiştin . hadi herşeyi geçtim geçici hafiza kaybı yaşıyorsun diyelim 967 sayfalık konuda benim 98449874984798739843798347984379437947439748 kere tavsiye ettiğim göz kremleri - serumları belli. iki sohbete hemen cıvınmasını hiç sevmiyorum yine başladın sebo
Sen de benim gibi nemlendiriciden beklentin ilk sürüşte zeytinyağı sürmüş gibi yumuş yumuş yapması heralde ama nemlendiricinin öyle bir etkisi yok Bunlar hep çocukluğumuzda Arko Classic ve vazelin kullanmaktan dolayı bilinçaltımıza yerleşen şeyleryağlanınca nemlendi sanıyoruzKızlar bugün yarın pompa kullandım kova hatunu ve beniso nun dediği gibi evet daha iyiydi ama yine de eeee şimdi nemlendirici ne kullanacaksin dedi iç sesim hahahahhahah
Bu arada yazmis miydim fiddyci geldi hanimmmmmmmmmmmmm hahhahajajaah
Fıs fıs ha derken cream co’nun peptitli ha’sını kullanıyordun sen dimi? Onu da merak ediyorumBu arada genel başka bir bilgilendirme yapayım bence biliyorsunuzdur da
1..sag üstte mercek var ona tıklayıp tüm formda yazan yeri bu konuda yapıp anahtar kelime yazıp " göz serumu" mesela arama yapabilirsiniz hatta bi alttaki satırda kullanıcı adı var onu da doldurabilirsiniz sadece o kişinin göz serumu ile ilgili mesajları çıkar
2. Mesajlarını görmek istemediğiniz üyeler varsa üyenin kullanıcı adı üstüne basın sayfasına gidin görünmez yap diye bir yer var oraya tıklayın (mesajını adini görmek istemediğiniz tum takıntılı tipleri görmezden gelebilirsiniz inanılmaz bir şey ben kullanıyorum :)
3. Bir de kendi konunuzu açtığınızda şu şu üyeler mesaj yazamaz diye engelleme getirebilirsiniz tabii bu sadece kendi konunuzu açtığınızda oluyor başkasının konusunda böyle bir yetkiniz olamıyor ama işte burada da görmezden gel butonu ise yarıyor iyi ki var :)
Neyse bu küçük bilgilendirmeden sonra cilt bakımına bağlayım da konu dışı mesaj olmasın bu da yasak mesela :)
Sabah su bazlı temizleyici
C vitamini
15 dk bekleyip fis fis ha ve nemlendirici
Guneş kremi kapanış
Yupppppuiiiiii
Sen de benim gibi nemlendiriciden beklentin ilk sürüşte zeytinyağı sürmüş gibi yumuş yumuş yapması heralde ama nemlendiricinin öyle bir etkisi yok Bunlar hep çocukluğumuzda Arko Classic ve vazelin kullanmaktan dolayı bilinçaltımıza yerleşen şeyleryağlanınca nemlendi sanıyoruz
Fıs fıs ha derken cream co’nun peptitli ha’sını kullanıyordun sen dimi? Onu da merak ediyorum
Kız sen şimdi bu 3. maddede ufaktan ufaktan, hatta ufaktan az kaldı kime dokundurma yaptın merak ettim.3. Bir de kendi konunuzu açtığınızda şu şu üyeler mesaj yazamaz diye engelleme getirebilirsiniz tabii bu sadece kendi konunuzu açtığınızda oluyor başkasının konusunda böyle bir yetkiniz olamıyor ama işte burada da görmezden gel butonu ise yarıyor iyi ki var :)
İyi ki iki arkadaşımız var, yoksa ne yapardık bilmemKızlar bugün yarın pompa kullandım kova hatunu ve beniso nun dediği gibi