Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisam bana şimdi sen hangi göz serumunu tavsiye edersin purest mi yoksa başka bişi mi yakin zamanda elime biraz para geçecek ona göre alcam bn N nscckts
Hele bak hâlâ soruyor ya :KK70: Kız madem boşa yırtınıyoruz niye soruyorsun, insan kendini kötü hissediyor ha bilmiş ol yani beybi :olamaz: :olamaz:

Nisam bana şimdi sen hangi göz serumunu tavsiye edersin purest mi yoksa başka bişi mi yakin zamanda elime biraz para geçecek ona göre alcam bn N nscckts
sana göz serumu tavsiyesi vermiştim nasıl kullanacağını da anlatmıştım hatta ekran görüntüsü al kaydet demiştim tamam yaptım demiştin . hadi herşeyi geçtim geçici hafiza kaybı yaşıyorsun diyelim 967 sayfalık konuda benim 98449874984798739843798347984379437947439748 kere tavsiye ettiğim göz kremleri - serumları belli. iki sohbete hemen cıvınmasını hiç sevmiyorum :KK43: yine başladın sebo

Son düzenleme:
Güle güle kullaaaaaaaan :KK68: Çok pahalı mı kız? :işsiz:
teşekkür ederim canım , bu set ortalama 1000 bu içerikte bir ürün için fiyatı normal hatta uygun sayılır :KK43: her ne kadar 1000 tl aslında pahalı olsa da... türkiyede ilk ve tek patentli sertifkalı ve ödüllü içeriğe sahip canım
Hele bak hâlâ soruyor ya :KK70: Kız madem boşa yırtınıyoruz niye soruyorsun, insan kendini kötü hissediyor ha bilmiş ol yani beybi :olamaz: :olamaz:
sinirim bozuluyor resmen kendimi enayi gibi hissediyorum ,zaten buna ben neden oluyorum sanırım . başkası olsa böyle 78978889 kere soramazdı bence,gözardı listemde olan görmek bile istemediğim üyelerin verdiğimiz tüm bilgilerden yararlanması gibi sebonun burada bana verdiği his :KK70: :KK70: artık böyle hissediyorum valla

Göz kremi var bnde goz serumu istiyorum maruderm ile purest arasında kaldım🤣 S sepyazeytin
sana cafeinli göz serumları önermiştim ama sonra bir krem önerip bu serum-krem gereken tüm içeriğe sahip demiştim. bence sen birşey alma sen birşey alana kadar resmen doğum yapıyoruz, aldıktan sonra kullanırken de doğru kullan diye kırkını çıkarıyoruzz ,sen o süreci atlatıp alışana kadar doğurduğumuz ergenliğe giriyor burada hepimiz yaşlandık

Bu arada genel başka bir bilgilendirme yapayım bence biliyorsunuzdur da

1..sag üstte mercek var ona tıklayıp tüm formda yazan yeri bu konuda yapıp anahtar kelime yazıp " göz serumu" mesela arama yapabilirsiniz hatta bi alttaki satırda kullanıcı adı var onu da doldurabilirsiniz sadece o kişinin göz serumu ile ilgili mesajları çıkar

2. Mesajlarını görmek istemediğiniz üyeler varsa üyenin kullanıcı adı üstüne basın sayfasına gidin görünmez yap diye bir yer var oraya tıklayın (mesajını adini görmek istemediğiniz tum takıntılı tipleri görmezden gelebilirsiniz inanılmaz bir şey ben kullanıyorum :)

3. Bir de kendi konunuzu açtığınızda şu şu üyeler mesaj yazamaz diye engelleme getirebilirsiniz tabii bu sadece kendi konunuzu açtığınızda oluyor başkasının konusunda böyle bir yetkiniz olamıyor ama işte burada da görmezden gel butonu ise yarıyor iyi ki var :)

Neyse bu küçük bilgilendirmeden sonra cilt bakımına bağlayım da konu dışı mesaj olmasın bu da yasak mesela :)

Sabah su bazlı temizleyici
C vitamini
15 dk bekleyip fis fis ha ve nemlendirici
Guneş kremi kapanış

Yupppppuiiiiii

Günaydın kizlaerrrrrrrrrrr
Benim bugun fiddy gunummmmmm
Katılmak isteyen herkesi beklerimmmm:)
Bn geleceğim
sana göz serumu tavsiyesi vermiştim nasıl kullanacağını da anlatmıştım hatta ekran görüntüsü al kaydet demiştim tamam yaptım demiştin . hadi herşeyi geçtim geçici hafiza kaybı yaşıyorsun diyelim 967 sayfalık konuda benim 98449874984798739843798347984379437947439748 kere tavsiye ettiğim göz kremleri - serumları belli. iki sohbete hemen cıvınmasını hiç sevmiyorum :KK43: yine başladın sebo
Eksik olan ürünü tamamladıktan sonra hep aynı ürünleri alırım daha soru sormam cnm bu arada effectha yi dediğin gibi kullandım bugün efsane oldu tşk ederim eski mesajlara bakip bulurum dün Gratisin uygulamasından sipariş veriyim dedim mail kabul etmedi deli oldum müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyor akşam bn çıkana kadar tükenmiş olur hersey büyük ihtimal olmadi eveshopta alcam oda yüzde 50 indirimdeymis

Kızlar bugün yarın pompa kullandım kova hatunu ve beniso nun dediği gibi evet daha iyiydi ama yine de eeee şimdi nemlendirici ne kullanacaksin dedi iç sesim hahahahhahah

Bu arada yazmis miydim fiddyci geldi hanimmmmmmmmmmmmm hahhahajajaah
Sen de benim gibi nemlendiriciden beklentin ilk sürüşte zeytinyağı sürmüş gibi yumuş yumuş yapması heralde ama nemlendiricinin öyle bir etkisi yok :KK70: Bunlar hep çocukluğumuzda Arko Classic ve vazelin kullanmaktan dolayı bilinçaltımıza yerleşen şeyler:KK70:yağlanınca nemlendi sanıyoruz:KK70:

Bu arada genel başka bir bilgilendirme yapayım bence biliyorsunuzdur da

1..sag üstte mercek var ona tıklayıp tüm formda yazan yeri bu konuda yapıp anahtar kelime yazıp " göz serumu" mesela arama yapabilirsiniz hatta bi alttaki satırda kullanıcı adı var onu da doldurabilirsiniz sadece o kişinin göz serumu ile ilgili mesajları çıkar

2. Mesajlarını görmek istemediğiniz üyeler varsa üyenin kullanıcı adı üstüne basın sayfasına gidin görünmez yap diye bir yer var oraya tıklayın (mesajını adini görmek istemediğiniz tum takıntılı tipleri görmezden gelebilirsiniz inanılmaz bir şey ben kullanıyorum :)

3. Bir de kendi konunuzu açtığınızda şu şu üyeler mesaj yazamaz diye engelleme getirebilirsiniz tabii bu sadece kendi konunuzu açtığınızda oluyor başkasının konusunda böyle bir yetkiniz olamıyor ama işte burada da görmezden gel butonu ise yarıyor iyi ki var :)

Neyse bu küçük bilgilendirmeden sonra cilt bakımına bağlayım da konu dışı mesaj olmasın bu da yasak mesela :)

Sabah su bazlı temizleyici
C vitamini
15 dk bekleyip fis fis ha ve nemlendirici
Guneş kremi kapanış

Yupppppuiiiiii
Fıs fıs ha derken cream co’nun peptitli ha’sını kullanıyordun sen dimi? Onu da merak ediyorum

Sen de benim gibi nemlendiriciden beklentin ilk sürüşte zeytinyağı sürmüş gibi yumuş yumuş yapması heralde ama nemlendiricinin öyle bir etkisi yok :KK70: Bunlar hep çocukluğumuzda Arko Classic ve vazelin kullanmaktan dolayı bilinçaltımıza yerleşen şeyler:KK70:yağlanınca nemlendi sanıyoruz:KK70:

Aaaaaaaaaaaaaaa bu mesajı ben yazmısım sankııııııı evet yıllardır aradıgım ıkız kardesımı bulmus gıbıyım su an hah aynen onu ıstıyorum

kardesım nemlendır gec sen ne yapacaksın nıacımıde ıle bakımmıs yok e vıtamınıymıs hasdhasdghsagdjhj

Fıs fıs ha derken cream co’nun peptitli ha’sını kullanıyordun sen dimi? Onu da merak ediyorum

yok canım fıs fıs derken bayaa yuzumu bos fısfıs sısesı ıle ıslatmaktan bahsedıyorum hahahahah

ama ondan sonra cream co nun peptıtlı ha sı

onun kıvamı bayaa yogun cok guzel oyle fıs fıs zor yaparız belkı pit pit ya da pıt pıt jhasdshhssa

ay sabah sabah cok keyfım yerınde yaaaaa

Kız sen şimdi bu 3. maddede ufaktan ufaktan, hatta ufaktan az kaldı kime dokundurma yaptın merak ettim. :işsiz:
Kızlar bugün yarın pompa kullandım kova hatunu ve beniso nun dediği gibi
İyi ki iki arkadaşımız var, yoksa ne yapardık bilmem :KK70:

Eskiden ne güzel aloe Vera modaydı. Her kremin içine koyarlardı. Kuru cilde sürüp geçerdik. Şimdi hyaluronik çıkarmışlar. Yok efendim nemli cilde sür, yok efendim üstüne nemlendirici sür. Bıhdım bıhdım :işsiz: aloe veralı krem araştırdım onun içine de hyaluronik koymuşlar:mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X