Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaş burun bölgesi sivilceler ölüm bölgesi diye geçer oradaki sivilcelerle sakın ha sakın oynama canım, hoş senin sivilce patlatmadığını biliyorumda ,bu mesaj vesilesiyle söyleyeyim oradaki sinirler direkt beyine gidiyor menenjitden tut hertürlü hastalığa direkt neden olabilir...
Ay tövbeler olsun ya. O kadar tırstım ki şu an. :KK17: dokunmam ben evet, dokunmadığım için de tertemiz iyileşir gider. :KK17:

Alnımın resmini çekip baktım bende de yok 😂😂
Benim alnımı CB görse arazi büyüklüğünden dolayı köprü yapmaya karar verir :KK70: Alnımda bayağı koyu güneş lekeleri vardı, bayağı açıldı şimdi ama geçeceğini sanmam. Zaten tam geçecek gibi oluyor, bir daha yaz geliyor. Güneş ışınlarıyla cebelleşmeşov :KK70:

Benim alnımı CB görse arazi büyüklüğünden dolayı köprü yapmaya karar verir :KK70: Alnımda bayağı koyu güneş lekeleri vardı, bayağı açıldı şimdi ama geçeceğini sanmam. Zaten tam geçecek gibi oluyor, bir daha yaz geliyor. Güneş ışınlarıyla cebelleşmeşov :KK70:
Benim alnım da yüzölçümü bakımından senden geri kalmaz. Bir yaz tatilinde sürekli şapka takmama ve solenta güneş kremini sık sık yenilememe rağmen koskocaman bir leke oluşmuştu. Medik 8 in bir leke ürününü kullandım onunla zaman içerisinde açıldı ve kayboldu. Heliocare in fondöten gibi bir güneş koruyucusu vardı uzun zaman onu kullandım tekrar oluşmadı çok şükür.

Benim alnım da yüzölçümü bakımından senden geri kalmaz. Bir yaz tatilinde sürekli şapka takmama ve solenta güneş kremini sık sık yenilememe rağmen koskocaman bir leke oluşmuştu. Medik 8 in bir leke ürününü kullandım onunla zaman içerisinde açıldı ve kayboldu. Heliocare in fondöten gibi bir güneş koruyucusu vardı uzun zaman onu kullandım tekrar oluşmadı çok şükür.
Ay sen de mi Solante'cisin? (Umarım solenta diye başka bir marka yoktur, varsa cahilliğime ver) :confused: Dolabımda henüz kullanmaya kıyamadığım Heliocare de var. Solante'ye hasta oldum gerçekten, birde Dermoskin'e.
Benim güneş lekelerim hep beni koruduğunu zannettiğim ama hiçbir işime yaramayan Procsin yüzünden oldu :KK43: ve sanırım şapka takmayı alışkanlık haline getirmek lazım ama saçım terliyor. :işsiz:
EN GÜZEL NOT: Oğluşunu yerime öp olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X