- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Ölçeğin yarısını doldursan da olurmuş diye okudum burda bir yerlerde...benimkinde ölçek de yok cosmed var bendeSürdüm enzim peeling ve yanındaki verdiği nemlendiriciyi yok böyle birşey efsane yanlız çok dikkat etmek lazım bir anlık dikkatsizlik hepsini döker ölçeği dolduracak kadar aldım içinden avucuma köpük haline getirene kadar suyla ovaladim yüzüme sürdüm yıkadım üstüne kurulamadan iki dk sonra nemlendirici sürdüm efsane bir hisC ceycey0406 Kova hatunu @bensimo A Ametistt @Skinkeyrlover
Valla ölçeğin içi dolana kadar aldım öyle denedim bugün rezil olmadım olmadı duruma göre daha az alırım deneyip alışırım bndeÖlçeğin yarısını doldursan da olurmuş diye okudum burda bir yerlerde...benimkinde ölçek de yok cosmed var bendegöz kararı öğrendik artk
tepeleme 1 çay kaşığı kadar hem yüze hem boyna yetiyorÖlçeğin yarısını doldursan da olurmuş diye okudum burda bir yerlerde...benimkinde ölçek de yok cosmed var bendegöz kararı öğrendik artk
nefes alsın yeterciler çok tehlikeli görünüyor gözüme , çok iyi cevap vermişsin hemen nasılda kıvırmışAlakasız olacak ama kedi sahiplendirmek için bir telegram grubuna yazmıştım (bir yakınım istemişti, onun bulunduğu şehrin üni grubuna yazdım belki öğrenciler ilgilenir diye), 10 tane erkek mesaj attı ama kedi için değil. Ben de artık dalga geçmeye başladım. Bu erkekler niye böyle
Devamı. Profil resminde 40 yaşında gibi duruyordu. 28 mi gerçekten deyince resmini kaldırdınefes alsın yeterciler çok tehlikeli görünüyor gözüme , çok iyi cevap vermişsin hemen nasılda kıvırmış
evlilik yalan üzerine kurulmazDevamı. Profil resminde 40 yaşında gibi duruyordu. 28 mi gerçekten deyince resmini kaldırdı32 de değil bence en az 40.
Çok güldüm cevaplarına. Evlidir de bu. Vayy Görevide gizli hem de kamudaDevamı. Profil resminde 40 yaşında gibi duruyordu. 28 mi gerçekten deyince resmini kaldırdı32 de değil bence en az 40.
Devamı. Profil resminde 40 yaşında gibi duruyordu. 28 mi gerçekten deyince resmini kaldırdı32 de değil bence en az 40.
Çok güldüm cevaplarına. Evlidir de bu. Vayy Görevide gizli hem de kamuda
ben çok daha az kullanıyorum ürünü.tepeleme 1 çay kaşığı kadar hem yüze hem boyna yetiyoro ölçü kaşığını kullanmıyorum ben attım, göz kararı en güzeli
Ah ah sorma neler çekiyoruz bizhastaneden geldim az önce.eşimin alerjisi olduğu bir etkin madde vardı.içinde o madde olan başka bir ilaç vermiş dr her yeri şişti rahatsızlandı.serum verdiler hastanede.kortizon yazdılar bir de.acil servis de her tür insan vardı .valla allah sağlık çalışanlarına güç kuvvet versin.yüksekten bilerek atlayan bile vardı 10 metreden.ağrılar içinde arkadaşları getirdi
apranax da vardı o etkin madde.onu kullanmıyordu yıllardır.ama bu hafta dr un verdiği başka bir ilaçta da varmış.eğer ihmal edip gitmesek hastaneye ölüm bile olabilirdi dedi dr.dikkat etmek lazım ilaç kullanırken.sen sağlık çalışanımıydın bilmiyordum.özellikle pandemi de çok emeğiniz geçti.hakkınızı helal edin.Ah ah sorma neler çekiyoruz biz
Geçmiş olsun canım Allah sığa versin. Bundan sonra her fırsatta söyleyin olmadi alerjisi olduğunu
sebbom nasıl gidiyor bakım işleri?müdürün de gitmişti üzgündün.geldi mi moralin yerine?
ah canım ya ne çektiniz böylehastaneden geldim az önce.eşimin alerjisi olduğu bir etkin madde vardı.içinde o madde olan başka bir ilaç vermiş dr her yeri şişti rahatsızlandı.serum verdiler hastanede.kortizon yazdılar bir de.acil servis de her tür insan vardı .valla allah sağlık çalışanlarına güç kuvvet versin.yüksekten bilerek atlayan bile vardı 10 metreden.ağrılar içinde arkadaşları getirdi
hayırlı olsun canım aldıkların, bu göz altı ışık dolgusu gibiBen bu ay bitik sanırım bundan sonra bu iki haftada harcadiklarimi ödemek için yaşayacağım
Saç prp yaptırdım bugün bir sürü alışveriş yaptım birden çarpıntım oluyordünde bi nemlendirici almistim indirimdekilerden ek olsrakta rimel ve kalem aldım waterproof diyodu bugün test ettim gayet iyiydi. Bu arada prp den göz çevreme de uygulandı bi doz mezoterapide olabilir dedi ama gerek yok şu an için dedi. Dudak dolgusu yaptiricam bi de biri beni durdursun
Valla yenisine alışmaya çalışıyorum yeni düzen getirmeye çalışıyor oda sevdiğim arkadaşımi karşımdan aldı başka odada olacak artık benim movitasyonum düştü biraz pazartesinden itibaren devam edeceğim kendimi yanliz hissetmeye başladım şimdiden iyimi olacak kötümü yenisi zamanla göreceğim iyi olmaya kendimi cilt bakımına vererek kafamı dağıtmaya çalışıyorum açıkçası C ceycey0406sebbom nasıl gidiyor bakım işleri?müdürün de gitmişti üzgündün.geldi mi moralin yerine?
Çok geçmiş olsun. Allah Şifa versin. Ciddi bir yan etki olmamış bari.hastaneden geldim az önce.eşimin alerjisi olduğu bir etkin madde vardı.içinde o madde olan başka bir ilaç vermiş dr her yeri şişti rahatsızlandı.serum verdiler hastanede.kortizon yazdılar bir de.acil servis de her tür insan vardı .valla allah sağlık çalışanlarına güç kuvvet versin.yüksekten bilerek atlayan bile vardı 10 metreden.ağrılar içinde arkadaşları getirdi
dr kuzenim hemen hastaneye dedi de erken gittik.sabahı bekleseydik ağırlaşırmış durumu.aynı fıstığa vs ye alerjisi olup yer yemez fenalaşanlar gibi o etken maddeye de alerjisi var.prospektüslerine bakınca ilaçların anladık.Çok geçmiş olsun. Allah Şifa versin. Ciddi bir yan etki olmamış bari.
benim aspirine alerjim var , seneleeer önce bunu söylemiştim doktor birşeye alerjin var mı diye sorduğunda ve sisteme girmişler doğum yaparken bile dosyamda kocaman kırmızı kalemle aspirin alerjisi ! yazıyordu benim tekrar söylememe gerek kalmadan sistemden görünüyor . büyük bir ihmal yaşamışsınız ne doktorun ne eczacının gözünden kaçmamalı bu çünkü sisteme giriliyor ,ölüm tehlikesi direkt,çok büyük tehlike atlatmışsınız canımdr kuzenim hemen hastaneye dedi de erken gittik.sabahı bekleseydik ağırlaşırmış durumu.aynı fıstığa vs ye alerjisi olup yer yemez fenalaşanlar gibi o etken maddeye de alerjisi var.prospektüslerine bakınca ilaçların anladık.