Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

o resmimi her gördüğümde şoka giriyorum minnoş bir bebekten bir anda kocaman birşey nasıl bir boy atma nasıl bir anda büyüme o sene ne yedirdiler de öyle oldum bilmiyorum
Mankensin işte ne güzel Ben uzun boy severim 166 görl olarak Ama kifoz skolyozdan dolayı olduğumdan bile kısa duruyorum

Yaa maşallah çok tatlıymışsın, sendeki tatlılık doğuştan demek

7 günlük kaplıca kürü geçiriyor ağrıları. Ben de bauer marka tens cihazı var. Ağrım arttığı zaman evde oluyorum onu kullanıyordum. Artık gerek olmuyor.

Kanks belki de bu bir işarettir Aslında benzerleri var. Hepsi the ordinary ilhamlı shevec,facelab,revolution, maruderm,celenes, mia klinika, skin master...Bakılabilir güzel ürünler bence.
Olabilir cnm herşeyim tm bugün enzim peeling gelince göz kremim var serumum yok onuda alayım dedim biraz daha beklicem yine indirim olursa alirim göz altı riskli yer oyuzden nisanın tavsiyesinden dışarı çıkmak istemiyorum oda purest demişti onu edinemezsem dediklerine de bakcam S Skinkeyrlover

Dün 4 yaşında yigenim aramış nasıl ağlıyor muhabbet kuşları ölmüş bn konuşamadım kötü oldum çünkü bazı insanlar da hayvanlara işkence ediyorlar
oyyy kıyamammm.ben 8 sene aynı kuşa bakmıştım.adı nazlıcan dı.ölünce çok ağlamıştım.aile ferdi gibi oluyorlar bir süre sonra.

oyyy kıyamammm.ben 8 sene aynı kuşa bakmıştım.adı nazlıcan dı.ölünce çok ağlamıştım.aile ferdi gibi oluyorlar bir süre sonra.
Bnde baktığım ilk kuşumu kaybetmistim yıllar önce hala travmasi içimde kuş görünce deliriyorum çok üstüne titreyerek bakıyorum hala acısı içimde yavrum nasıl atlatacak bilmiyorum

Bnde baktığım ilk kuşumu kaybetmistim yıllar önce hala travmasi içimde kuş görünce deliriyorum çok üstüne titreyerek bakıyorum hala acısı içimde yavrum nasıl atlatacak bilmiyorum
Çok zor ve çok üzücü ama bir yerde hayatın gerçeği ölüm.Belki de bunu anlamsına aracı olur.

Eklentiler

• IMG_20221126_144734.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 38
Yanındaki tester nemlendirici sanirim enzim peeling arkasına kullanırim araştırmalarima göre öyle diyor @ceycey0406
evet ben de var o nemlendiriciden şu an kullanıyorum.içinde hyoluronik asit var.azıcık nemli cilde kullan o nemlendiriciyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…