- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Benjamin Button mübarekEki Görüntüle 3166735 eskiden önlük vardı tabi okul formasıilk okulda neden bu kadar kocaman duruyorum ya ahsen daha çocuk çocuk duruyor, ben bildiğin kocaman duruyorum büyük ihtimal ilk okul sondur bu
Benjamin Button mübarek
Mankensin işte ne güzel
o resmimi her gördüğümde şoka giriyorum minnoş bir bebekten bir anda kocaman birşeynasıl bir boy atma nasıl bir anda büyüme o sene ne yedirdiler de öyle oldum bilmiyorum
Yaa maşallah çok tatlıymışsın, sendeki tatlılık doğuştan demekKızlar size çocukluğumu göstericemEki Görüntüle 3166728 Eki Görüntüle 3166730 aslında doğum günüm değildi ama nedense annem sürekli bana pasta kestirdi böyle çok resmim var ve bakın orta 1.sınıfta okul kaydına giderken nasıl giyindiğime (resimlerin arkasına yazmışım zamanında hangi resim ne zaman çekildi diye ) o zaman başlamışım takım giymeye Eki Görüntüle 3166731
Yaa maşallah çok tatlıymışsın, sendeki tatlılık doğuştan demek
7 günlük kaplıca kürü geçiriyor ağrıları. Ben de bauer marka tens cihazı var. Ağrım arttığı zaman evde oluyorum onu kullanıyordum. Artık gerek olmuyor.Ya süpermiş maşallah. Darısı başıma bende de var o kadar kötüyüm kiHud ve Colastin kullanmıştım solgar hyaloronix tip2 bir de ama düzensizdi çok anlayamadım etkisini. Bende olmayan şey yok her yerim fena İyice arttı fizyoterapiye de gittim ama çok fenayım her gün ağlıyorum Annem de kaplıca önerisinde bulununca gülüyordum ama mantıklı galiba
Öksürüğüm geçmedi onun dışında iyiyim.C ceycey0406 nasil oldun ?
Olabilir cnm herşeyim tm bugün enzim peeling gelince göz kremim var serumum yok onuda alayım dedim biraz daha beklicem yine indirim olursa alirim göz altı riskli yer oyuzden nisanın tavsiyesinden dışarı çıkmak istemiyorum oda purest demişti onu edinemezsem dediklerine de bakcamKanks belki de bu bir işarettirAslında benzerleri var. Hepsi the ordinary ilhamlı shevec,facelab,revolution, maruderm,celenes, mia klinika, skin master...Bakılabilir güzel ürünler bence.
Çok tatlısınKızlar size çocukluğumu göstericemEki Görüntüle 3166728 Eki Görüntüle 3166730 aslında doğum günüm değildi ama nedense annem sürekli bana pasta kestirdi böyle çok resmim var ve bakın orta 1.sınıfta okul kaydına giderken nasıl giyindiğime (resimlerin arkasına yazmışım zamanında hangi resim ne zaman çekildi diye ) o zaman başlamışım takım giymeye Eki Görüntüle 3166731
Geçer cnm oda inşallahÖksürüğüm geçmedi onun dışında iyiyim.
oyyy kıyamammm.ben 8 sene aynı kuşa bakmıştım.adı nazlıcan dı.ölünce çok ağlamıştım.aile ferdi gibi oluyorlar bir süre sonra.Dün 4 yaşında yigenim aramış nasıl ağlıyor muhabbet kuşları ölmüş bn konuşamadım kötü oldum çünkübazı insanlar da hayvanlara işkence ediyorlar
Bnde baktığım ilk kuşumu kaybetmistim yıllar önce hala travmasi içimde kuş görünce deliriyorum çok üstüne titreyerek bakıyorum hala acısı içimde yavrum nasıl atlatacak bilmiyorumoyyy kıyamammm.ben 8 sene aynı kuşa bakmıştım.adı nazlıcan dı.ölünce çok ağlamıştım.aile ferdi gibi oluyorlar bir süre sonra.
Çok zor ve çok üzücü ama bir yerde hayatın gerçeği ölüm.Belki de bunu anlamsına aracı olur.Bnde baktığım ilk kuşumu kaybetmistim yıllar önce hala travmasi içimde kuş görünce deliriyorum çok üstüne titreyerek bakıyorum hala acısı içimde yavrum nasıl atlatacak bilmiyorum
Evt çok erken tatti sevdiği birinin acısını kınalı kuzumÇok zor ve çok üzücü ama bir yerde hayatın gerçeği ölüm.Belki de bunu anlamsına aracı olur.
evet ben de var o nemlendiriciden şu an kullanıyorum.içinde hyoluronik asit var.azıcık nemli cilde kullan o nemlendiriciyi.Yanındaki tester nemlendirici sanirim enzim peeling arkasına kullanırim araştırmalarima göre öyle diyor@ceycey0406