Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet ben de var o nemlendiriciden şu an kullanıyorum.içinde hyoluronik asit var.azıcık nemli cilde kullan o nemlendiriciyi.
Enzim peeling yaptıktan sonra yüzümü kurulamadan süreceğim cnm tşk ederim katalog göndermeleri efsane oldu bu arada katalog da enzim peeling için sabah akşam kullanabilirsiniz diyor ama irite olmaması için iki hafta bir kullanacağım fiddy zaten her hafta yapılıyor ama enzim peeling yaptığım gün fiddy yapmayacağım öğrenmişmiyim cnm 🤲🤗❤️ C ceycey0406

adı aylin le üniversitede başladım ona sonra da tutku oldu.eski ankarayı anlatıyor bazı romanlarında.bir ankaralı olarak severek okuyorum.
Adı Aylin i bende üniversitede okumuştum. Ayşe Kulin okumaya da öyle başlamıştım. Köpeği tobby vardı harika bir kitaptı.
Cin alinin 9. Kitabı cin ali berber fil bana zor gelmişti.
Kemalettin Tuğcu bir furyaydı. Hepsini okudum sanırım. O yıllarda Halide Edip sinekli bakkal okumuştum o da çok etkilemişti.

ilk okul son sınıfta yaz tatilinde emine şenlikoğlunun tüm kitaplarını okumuştum :KK70: ne alaka değil mi :KK70: annem okuyordu komidininde baş ucunda duruyordu, annem işteyken ben sıkılınca onun kitaplarını okurdum kadın sayesinde hem ayşe kulinleri hem emine şenlikoğlunu iki zıt ucda yazarları :KK70: eksiksiz okudum , tüm serilerini okudum ortaokuldayken safahatı okudum bitirdim hatta ezberimdedir :KK70: ipek ongunu da bilirim mehmet akif ersoyu da :KK70: kafam o kadar karışık yani :KK70:
Bende annemin okuduğu kitapları okurdum Emine Şenlikoğlunu da öyle tanıdım. Annemde ne okuyorum diye benim okuduğum kitapları okurdu 😀

oyyy kıyamammm.ben 8 sene aynı kuşa bakmıştım.adı nazlıcan dı.ölünce çok ağlamıştım.aile ferdi gibi oluyorlar bir süre sonra.
Çocukken kardeşimle balıklarımız vardı öldükleri zaman tuzlayıp poşete sarıp gömerdik mezar taşı yapardık.
7 yıl önce bir köpeğim melek oldu. Bir gün bile hatırlamadığım gün yoktur çok özlediğim zaman ya da sokak köpeklerini beslediğim zaman rüyamda görürüm. Kesinlikle ailenin ferdi oluyorlar.

Adı Aylin i bende üniversitede okumuştum. Ayşe Kulin okumaya da öyle başlamıştım. Köpeği tobby vardı harika bir kitaptı.
Cin alinin 9. Kitabı cin ali berber fil bana zor gelmişti.
Kemalettin Tuğcu bir furyaydı. Hepsini okudum sanırım. O yıllarda Halide Edip sinekli bakkal okumuştum o da çok etkilemişti.
Okumak insanı zihnen rahatlıyor artı bambaşka dünyalara götürüyor artı bilgi arttırıyor .klasikleri hele herkes okumalı. Eskiden tv de pazar konserleri olurdu trt de. Çok kanal vs olmadığından çocuk aklımla izlerdim. Büyüyünce anladım ki çok faydası olmuş. Klasik müzik ilgim ve zevkim oluşmuş farketmeden. Okuduğumuz kitaplarda farketmeden bize bambaşka katkılar sağlıyor. Dünyaya farklı gözle ve algıları açık bakıyoruz.at gözlüklerimizden kurtuluyoruz .

Okumak insanı zihnen rahatlıyor artı bambaşka dünyalara götürüyor artı bilgi arttırıyor .klasikleri hele herkes okumalı. Eskiden tv de pazar konserleri olurdu trt de. Çok kanal vs olmadığından çocuk aklımla izlerdim. Büyüyünce anladım ki çok faydası olmuş. Klasik müzik ilgim ve zevkim oluşmuş farketmeden. Okuduğumuz kitaplarda farketmeden bize bambaşka katkılar sağlıyor. Dünyaya farklı gözle ve algıları açık bakıyoruz.at gözlüklerimizden kurtuluyoruz .
Pazar konserlerinde çılgın bir orkestra şefi vardı bende çok izlerdim. Vivaldi dinlemeyi çok severim.
Kitap okuma alışkanlığı kazanmak algıları açıyor ve anlama yeteneğini güçlendiriyor

Çocukken kardeşimle balıklarımız vardı öldükleri zaman tuzlayıp poşete sarıp gömerdik mezar taşı yapardık.
7 yıl önce bir köpeğim melek oldu. Bir gün bile hatırlamadığım gün yoktur çok özlediğim zaman ya da sokak köpeklerini beslediğim zaman rüyamda görürüm. Kesinlikle ailenin ferdi oluyorlar.
Balık beslemeyi çok denedik en iyi akvaryumu ekipmanları aldık yok. 2 ayda çoğu ölüyordu vazgeçtik. Ama fanusta 1 Japon balığımız vardı o bir yılı geçkin yaşadı .

Pazar konserlerinde çılgın bir orkestra şefi vardı bende çok izlerdim. Vivaldi dinlemeyi çok severim.
Kitap okuma alışkanlığı kazanmak algıları açıyor ve anlama yeteneğini güçlendiriyor
İng öğrenme hevesimde sezer cumhur önaldı galiba adı onun sayesindedir. Yabancı pop müzik programı yapardı. Dar bir çevrede küçük şehirde vizyon kattı bana. Blue jean dergisi alıp tanıdım o şarkıcıları. Sonra kasetlerini aldım şarkıları öğrendim. İnsan isteyince yapamayacağı şey yok. Cahillerin bahanesi hep babam okutmadı etrafta yoktu vs. Sonradan neden okumadın öğrenmedin deyince memnun olmuyorlar.para eve geliyorsa karın doyuyorsa eğitim boş diye düşünüyorlar. Bu kafaların çocuklarının çoğu da okulda aynı kafada.

İng öğrenme hevesimde sezer cumhur önaldı galiba adı onun sayesindedir. Yabancı pop müzik programı yapardı. Dar bir çevrede küçük şehirde vizyon kattı bana. Blue jean dergisi alıp tanıdım o şarkıcıları. Sonra kasetlerini aldım şarkıları öğrendim. İnsan isteyince yapamayacağı şey yok. Cahillerin bahanesi hep babam okutmadı etrafta yoktu vs. Sonradan neden okumadın öğrenmedin deyince memnun olmuyorlar.para eve geliyorsa karın doyuyorsa eğitim boş diye düşünüyorlar. Bu kafaların çocuklarının çoğu da okulda aynı kafada.
Blue jean dergisi bende alırdım. Okumak zorlanmak istemeyenlerin bahanesi hep benzer babam okutmadı, küçük yerdeydim gibi. Bu tip insanların çocukları iyi kötü okusalar bile eşin çalıştırmayıp evde oturtmasını güzel bir şey zannediyorlar.

Alakasız olacak ama kedi sahiplendirmek için bir telegram grubuna yazmıştım (bir yakınım istemişti, onun bulunduğu şehrin üni grubuna yazdım belki öğrenciler ilgilenir diye), 10 tane erkek mesaj attı ama kedi için değil. Ben de artık dalga geçmeye başladım. Bu erkekler niye böyle :KK43:

Eklentiler

• Screenshot_20221126-164730_Telegram.jpg
    Screenshot_20221126-164730_Telegram.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 40
Alakasız olacak ama kedi sahiplendirmek için bir telegram grubuna yazmıştım (bir yakınım istemişti, onun bulunduğu şehrin üni grubuna yazdım belki öğrenciler ilgilenir diye), 10 tane erkek mesaj attı ama kedi için değil. Ben de artık dalga geçmeye başladım. Bu erkekler niye böyle :KK43:
Yok artık heryer sapık dolmuş. Nerede yakalasalar kadınları fırsatı kaçırmıyorlar,

Sürdüm enzim peeling ve yanındaki verdiği nemlendiriciyi yok böyle birşey efsane yanlız çok dikkat etmek lazım bir anlık dikkatsizlik hepsini döker ölçeği dolduracak kadar aldım içinden avucuma köpük haline getirene kadar suyla ovaladim yüzüme sürdüm yıkadım üstüne kurulamadan iki dk sonra nemlendirici sürdüm efsane bir his❤️🤣 C ceycey0406 Kova hatunu Kova hatunu B bensimo A Ametistt S Skinkeyrlover

Cevabın harika. Karşı taraf cevap karşısında biraz korksada vazgeçmemiş 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X