Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi şimdi.bugün dışarı çıkmamıştık.akşam akşam gezme oldu bize hastane mr sonucumu 1.5 aydır almaya gidemiştim gitmişken onu da aldım.

iyi şimdi.bugün dışarı çıkmamıştık.akşam akşam gezme oldu bize hastane mr sonucumu 1.5 aydır almaya gidemiştim gitmişken onu da aldım.
allahım kimseyi hastane yollarına düşürmesin çok zor ya şifa diliyorum canım eve bir hasta girdi mi herkesi sıra dayağından geçiriyor resmen :)

ahsen okumayı biraz öğrendi mi?heyecanlıdır okurken.1 2 aya herşeyi okumaya başlar.
ahsen bildiğin okumayı söktü... öğretmen diyelim ki m leri öğretmiş sınıfta yarın k harfine geçicez demiş , ahsen ödevini bitirdikten sonra telefondan sesli komutla bana k harfini öğret-bana okuma öğret diyerek videolar izledi kendi kendine yazdı. çarpım tablosunu da biliyor komple . gördüğü yazıları baya okuyor , daha öğretmenin öğretmediklerini kendi kendine öğrendiklerini yavaş okuyor ama okuyor . ben kelime söylüyorum yaz diyorum yazıyor öğretmenine sordum durumu nasıl yapmamız gereken birşey var mı diye , sınıfın en iyisi okumada en hızlısı dedi . valla bende çalışkan çocuktum ama asla ahsen kadar değildim çocuğun içinde var

vayyy benim yeğenime bakk sen.gurur duydummm.aynen böyle devam etsin.hem süslü olsun hem çalışkann

vayyy benim yeğenime bakk sen.gurur duydummm.aynen böyle devam etsin.hem süslü olsun hem çalışkann
inşallah hayırlısıyla hepimizin evladına aydınlık yol açılsın ,şansları güzel, zihinleri pırıl pırıl olsun canım... hiç karışmıyorum ben ahsene birde, iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyrum ama ,kaç tane ödev var diyorum söylüyor ,okul ilk açıldığında yanında duruyordum izliyordum kenarda ,artık onuda yapmıyorum yanında durduğum zaman heyecanlandığını ve telaşlı, hızlı davranmaya çalıştığını farkettim. bitince getir bakayım diyorum kendi kendine yapıyor hepsini eksiksiz hatasız.

hatta sıra arkadaşına bak şöyle yaz böyle yaz diye doğru ve daha güzel yazmayı gösteriyormuş anne kalemi yanlış tutuyor dedi. kızım iyi birşey yapmak istiyorsun ama bence arkadaşına çok müdahale etme gerekirse öğretmen söyler, sen öyle konuşunca kendisini kötü hissedebilir dediğimde. sıra arkadaşımda en iyisi olmalı birbirimize baka baka gelişicez anneee bilmiyormusun sen bunları küçükken öğrenmedin mi dedi bazen öyle bir konuşup lafı ağzıma tıkıp büyük büyük laflar ediyor ki

bak sen bilmiş küçük hanımaaa.valla aranılan sıra arkadaşı.sadece ben demiyor arkadaşını da düşünüyor.

Havalı görl Hayırlı olsun. Saç dökülme sorunun mu vardı?

Aşırı komik bir kız Ben en çok şeye güldüm ama edebimizle doktara gidelim demesine Ay ya da şey de olabilir demiş ya sana kocaman kadınsın yakışıyor mu Tam bir çalışkan başarılı oğlak görl

Ölçeğin yarısını doldursan da olurmuş diye okudum burda bir yerlerde...benimkinde ölçek de yok cosmed var bende göz kararı öğrendik artk
Cosmedi hep erteliyordum almayı kardeşim almış. Bayıldım kullandım bir kaç kere. Elinden kaymış yarısı döküldü yere Başak burcu görle hapis şoku

Oooooo sefan olsun

Nemlendirici hangisi acaba

Ceycey çok geçmiş olsun enişteye

inşallah birgün tanışma imkanınız olur, oturup sohbet etseniz dünyadan, varoluştan,yönetimden herşeyden konuşabilirsiniz ,sade türk kahvesi eşliğinde filtre kahveyide sever o da olur

inşallah birgün tanışma imkanınız olur, oturup sohbet etseniz dünyadan, varoluştan,yönetimden herşeyden konuşabilirsiniz ,sade türk kahvesi eşliğinde filtre kahveyide sever o da olur
ilkokul birinci sınıf çocuğu filtre kahve seviyor ha?çocukda ki vizyona bak tey teyyy

Benden daha büyük galiba görl Ben de yok böyle bir akıl Maşallah Ben de sade severim kahveyi aynıyız. Sade Türk kahvesi, sade filtre, cold brew, americano, ice americano içiyorum sadece

Benden daha büyük galiba görl Ben de yok böyle bir akıl Maşallah Ben de sade severim kahveyi aynıyız. Sade Türk kahvesi, sade filtre, cold brew, americano, ice americano içiyorum sadece
mihailden haberin var mı?döndü mü türkiyeye?iletişimimiz kesildi bir kaç aydır.sen biliyorsundur.umarım iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…