Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yooo koydum bak karşı.muhteşem indirimlerden hiç bir şey almadımmmm sebbom aldı ben almadımmm.
Ben de almamıştım biraz önce Barulab güneş kremi aldım. Bana her şey onu hatırlatıyor. Dalba da olmadı onun gibi. Sen de herkes gibisin artık Dalba

Ben de almamıştım biraz önce Barulab güneş kremi aldım. Bana her şey onu hatırlatıyor. Dalba da olmadı onun gibi. Sen de herkes gibisin artık Dalba
güle güle güzelleşşşş.kasım indirimlerinden sadece kolajen aldım o da sağlığım için.almadımmm kozmetikkkk almadımmmm almayacağımmmmm

güle güle güzelleşşşş.kasım indirimlerinden sadece kolajen aldım o da sağlığım için.almadımmm kozmetikkkk almadımmmm almayacağımmmmm
Kozmetik stoğun var görl yeto Hayırlı olsun kolajenin etki gör inşallah. Kolajen ben de alsam süper olur tip2 özellikle çok fena dizlerim belim boynum. 70 yaşında gibiyim

Kozmetik stoğun var görl yeto Hayırlı olsun kolajenin etki gör inşallah. Kolajen ben de alsam süper olur tip2 özellikle çok fena dizlerim belim boynum. 70 yaşında gibiyim
3 ay kullan gör farkı.ciltten tut kemiklere tırnaklara kadar güzel etkisi var.ben de belfıtığı da var mesela.kaplıca artı kolajenlerle kaç senedir ağrım yok gibi.

3 ay kullan gör farkı.ciltten tut kemiklere tırnaklara kadar güzel etkisi var.ben de belfıtığı da var mesela.kaplıca artı kolajenlerle kaç senedir ağrım yok gibi.
Ya süpermiş maşallah. Darısı başıma bende de var o kadar kötüyüm ki Hud ve Colastin kullanmıştım solgar hyaloronix tip2 bir de ama düzensizdi çok anlayamadım etkisini. Bende olmayan şey yok her yerim fena İyice arttı fizyoterapiye de gittim ama çok fenayım her gün ağlıyorum Annem de kaplıca önerisinde bulununca gülüyordum ama mantıklı galiba

Dünkü göz serumu indirimini yine kacirdim kalmamıştı hala ağlıyorum
Kanks belki de bu bir işarettir Aslında benzerleri var. Hepsi the ordinary ilhamlı shevec,facelab,revolution, maruderm,celenes, mia klinika, skin master...Bakılabilir güzel ürünler bence.

iyi günlerde kullan canım benim
yaaaa süper olur kitap tavsiyesine varım ama kitap konusunda da müzik konusunda da ben çok klasikciyim en magazinsel okuduğum kitap babaların günahı ekmekçi kadın falan gerisini sen düşün
teşekkürler.nisa holding ceo su gibi giyiniyor tarzı o çok da yakışıyor.bense üniversiteli kızlar gibi

Bende genellikle aynı yazarın kitaplarını seri halinde okurum. Ayşe Kulin çok severim.
benim şöyle bir problemim var yaklaşık 10 yaşımdan beri dünya klasikleri okumaya başladım ,bu yaşıma kadar bin kitap rahat okumuşumdur toplamda haftada 4 kitap bitirdiğimde oldu ayda bir kitap da ama hep kitap okudum. çok okuduğumdan mı ,kafam dalgın olduğundan mı nedir ... kitabın adını yazarını unutuyorum ama içeriğini biliyorum . o kitabı okuduğumu unutup tekrar okuyup çeyreğinde aaa bu kitabı biliyorum ben okudum deyip elimdekini bırakıp okumadığım kitapları bulmaya çalışmakla geçiyor son 1 senem ,her elime aldığımı aslında okumuşum ama unutmuşum bazı cümlelerde dank ediyor okuduğumu o zaman hatırlıyorum, hatta erhan yok ya okumamışsındır ama tanıdık geliyordur dedi verdim kitabı geri kalan sonlara doğru sayfaları ezberimden söyledim düşün . klasikleride çok sevdiğimden onların içerisinde girdapda gibiyim ...

ilk okul son sınıfta yaz tatilinde emine şenlikoğlunun tüm kitaplarını okumuştum ne alaka değil mi annem okuyordu komidininde baş ucunda duruyordu, annem işteyken ben sıkılınca onun kitaplarını okurdum kadın sayesinde hem ayşe kulinleri hem emine şenlikoğlunu iki zıt ucda yazarları eksiksiz okudum , tüm serilerini okudum ortaokuldayken safahatı okudum bitirdim hatta ezberimdedir ipek ongunu da bilirim mehmet akif ersoyu da kafam o kadar karışık yani

Çok yönlü oluşun buradan geliyor demek İpek Ongun çok garip ya aslında yaşım tutmuyor ama bizim jenerasyon da okumuş kitaplarını ama kardeşim jenerasyonu 2002liler pek okumamış galiba bir kaç yılda azalmış etkisi Baş karakteri adaşım Ben de üniversiteyi Ankara'da okudum ama daha boring bir hayatım vardı Ama ben de biraz Boringimdir zaten

Kızlar size çocukluğumu göstericem aslında doğum günüm değildi ama nedense annem sürekli bana pasta kestirdi böyle çok resmim var ve bakın orta 1.sınıfta okul kaydına giderken nasıl giyindiğime (resimlerin arkasına yazmışım zamanında hangi resim ne zaman çekildi diye ) o zaman başlamışım takım giymeye

ahsene albümü gösterirken hep birlikte bakmış olduk evde yaklaşık 2 kocaman albüm sadece bebekliğim . benimde kendim çekip oluşturduklarımla 3 albüm bu haftasonu resim bakmakla geçer...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…