- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Ben de almamıştım biraz önce Barulab güneş kremi aldım. Bana her şey onu hatırlatıyor.yooo koydum bak karşı.muhteşem indirimlerden hiç bir şey almadımmmmsebbom aldı ben almadımmm.
güle güle güzelleşşşş.kasım indirimlerinden sadece kolajen aldım o da sağlığım için.almadımmm kozmetikkkk almadımmmm almayacağımmmmmBen de almamıştım biraz önce Barulab güneş kremi aldım. Bana her şey onu hatırlatıyor.Dalba da olmadı onun gibi. Sen de herkes gibisin artık Dalba
Kozmetik stoğun var görl yetogüle güle güzelleşşşş.kasım indirimlerinden sadece kolajen aldım o da sağlığım için.almadımmm kozmetikkkk almadımmmm almayacağımmmmm
3 ay kullan gör farkı.ciltten tut kemiklere tırnaklara kadar güzel etkisi var.ben de belfıtığı da var mesela.kaplıca artı kolajenlerle kaç senedir ağrım yok gibi.Kozmetik stoğun var görl yetoHayırlı olsun kolajenin etki gör inşallah. Kolajen ben de alsam süper olur tip2 özellikle çok fena dizlerim belim boynum. 70 yaşında gibiyim
Ya süpermiş maşallah. Darısı başıma bende de var o kadar kötüyüm ki3 ay kullan gör farkı.ciltten tut kemiklere tırnaklara kadar güzel etkisi var.ben de belfıtığı da var mesela.kaplıca artı kolajenlerle kaç senedir ağrım yok gibi.
Aayyy yeni bir canki mi yetişiyorŞimdi hepsini uygulayınca koreliler gibi mi olcak cildimiz?
Like mother like doughter28 street Taşlı Otomatik Toka Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL benim ne olacak bu taş tuş sevdam yaBAHELS Inci Detaylı Lastik Toka Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ayy aldım bunları
Dünkü göz serumu indirimini yine kacirdim kalmamıştı hala ağlıyorumyooo koydum bak karşı.muhteşem indirimlerden hiç bir şey almadımmmmsebbom aldı ben almadımmm.
Kanks belki de bu bir işarettirDünkü göz serumu indirimini yine kacirdim kalmamıştı hala ağlıyorum
İçerikleri kötü zaten boşverAlamadım internette de bulamıyorum
iyi günlerde kullan canım benimAldım kendime yeni yıl hediyesi. Uzundu kışlık montlarım hep. Buna bayıldımmm. 280 tl satıştan gelen param vardı 20 tl de kuponum ürün bana 1100 e geldi. Valla Allah’ın defactosun da bile 800 900 tl montlar
yaaaa süper olur kitap tavsiyesine varım ama kitap konusunda da müzik konusunda da ben çok klasikciyim en magazinsel okuduğum kitap babaların günahıbenim kız şu an tolstoy okuyor anna karenina.eskiden ben de çok okurdum.haftada 2 kitap bitirirdim.ama son 3 yıldır ayda 1 belki okuyorum.aslında kitap önerileri vs de yapabiliriz birbirimize.teşvik edip okuyabiliriz beraber.hep kozmetik hep kozmetik olmaz anacığımm.
teşekkürler.nisa holding ceo su gibi giyiniyor tarzı o çok da yakışıyor.bense üniversiteli kızlar gibi
benim şöyle bir problemim var yaklaşık 10 yaşımdan beri dünya klasikleri okumaya başladım ,bu yaşıma kadar bin kitap rahat okumuşumdur toplamda haftada 4 kitap bitirdiğimde oldu ayda bir kitap da ama hep kitap okudum. çok okuduğumdan mı ,kafam dalgın olduğundan mı nedir ... kitabın adını yazarını unutuyorum ama içeriğini biliyorum . o kitabı okuduğumu unutup tekrar okuyup çeyreğinde aaa bu kitabı biliyorum ben okudum deyip elimdekini bırakıp okumadığım kitapları bulmaya çalışmakla geçiyor son 1 senemBende genellikle aynı yazarın kitaplarını seri halinde okurum. Ayşe Kulin çok severim.
Çok yönlü oluşun buradan geliyor demekilk okul son sınıfta yaz tatilinde emine şenlikoğlunun tüm kitaplarını okumuştumne alaka değil mi annem okuyordu komidininde baş ucunda duruyordu, annem işteyken ben sıkılınca onun kitaplarını okurdum kadın sayesinde hem ayşe kulinleri hem emine şenlikoğlunu iki zıt ucda yazarları eksiksiz okudum , tüm serilerini okudum ortaokuldayken safahatı okudum bitirdim hatta ezberimdedir ipek ongunu da bilirim mehmet akif ersoyu da kafam o kadar karışık yani