Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiddy mi yaptım . Sonra duşumu aldım. Ardından the purest hyploronik asit kullandım. 10 dakika sonra peptit serumumu sürdüm 10 dakika daha bekledim. Göz kremimi en son da diadermine capsül lerinden bir tane açıp kullandım. Kadife gibi yağıyor cildi ama çok zam yaptılar. Peptidi resmini attığım cihaza kullanıyorum. O cihazda kremleri serumları cildin derinlerine gönderen tuşu da var. Ayaklarımı törpüleyeceğim pilli bir törpüm var. Sonra ayak kremi dermokil marka süreceğim. Bugünkü rutinim bu. Cildim yorulduğundan fazla ürün kullanmadım enzim peeling de kullanmadım.

Fiddy mi yaptım . Sonra duşumu aldım. Ardından the purest hyploronik asit kullandım. 10 dakika sonra peptit serumumu sürdüm 10 dakika daha bekledim. Göz kremimi en son da diadermine capsül leğenden bir tane açıp kullandım. Kadife gibi yağıyor cildi ama çok zam yaptılar. Peptidi resmini attığım cihaza kullanıyorum. O cihazda kremleri serumları cildin derinlerine gönderen tuşu da var. Ayaklarımı törpüleyeceğim pilli bir törpüm var. Sonra ayak kremi dermokil marka süreceğim. Bugünkü rutinim bu. Cildim yorulduğundan fazla ürün kullanmadım enzim peeling de kullanmadım.
Oh mis vallahi.
Bende hala ne alsam diye beynimi corba edeyim 😂

N nscckts okadar cok yok ya. Koreye gitmek istiyorum 🥲

Yağlı cilt iyidir aslında . Geç kırışır geç yaşlanır.😃
Bu kadar çok parladıktan sonra kırışıklığım olmasa ne olur :KK70: Sokağa çıkmak istemem için yetiyor bu parlaklık. Bir saat bile değil yarım saatte böyle oluyor ne kadar pudra sürersem süreyim.

Eklentiler

• IMG_20221118_225756_916.jpg
    IMG_20221118_225756_916.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu kadar çok parladıktan sonra kırışıklığım olmasa ne olur :KK70: Sokağa çıkmak istemem için yetiyor bu parlaklık. Bir saat bile değil yarım saatte böyle oluyor ne kadar pudra sürersem süreyim.
Ay bu ben. Ten rengimiz haric 🥲ps ; burnun guzelmis 😁

Abovvvv valla yılın sözü seçtim bunu. Çerçeveletip duvarıma asacağım. Hayır bir de gülün diye espriler yapıyorum ya devamlı ,cahil insan sananlar olmuş. Ne yapacaktım her yazdığım cümlenin başına diplomalarımımı ekleyecektim resimli tövbe tövbe. 😅😃komik eğlenceli kadınım. Beni kaybedenler üzülsün 😂
Valla mevzu ne bilmiyorum ama aynı şeyleri benim de yaşadığım oldu.
galiba sinir bozucu bir coşkumuz ve pozitiflik hali durumumuz var kudurtuyor,başka açıklama bulamıyorum

Fiddy mi yaptım . Sonra duşumu aldım. Ardından the purest hyploronik asit kullandım. 10 dakika sonra peptit serumumu sürdüm 10 dakika daha bekledim. Göz kremimi en son da diadermine capsül lerinden bir tane açıp kullandım. Kadife gibi yağıyor cildi ama çok zam yaptılar. Peptidi resmini attığım cihaza kullanıyorum. O cihazda kremleri serumları cildin derinlerine gönderen tuşu da var. Ayaklarımı törpüleyeceğim pilli bir törpüm var. Sonra ayak kremi dermokil marka süreceğim. Bugünkü rutinim bu. Cildim yorulduğundan fazla ürün kullanmadım enzim peeling de kullanmadım.
oh mis ,hyaluronik sürdükten hemen sonra beklemeden peptit sürebilirsin . hyaluronikde beklenmez canım

Ok öyle yaparım bundan sonra. Hyoloroniği hafif nemli cildime sürüyorum ama hocam. Onu öğrendimmm😃
süper yapmışsın hyaluronikden hemen sonra da peptit sürünce onu sabitlemiş oluyorsun nem olarak , yoksa hyaluronik uçup gidiyor vüüccdansuuz

Saçımın rengi hakkında fikir almak istiyorum. Ben kendi halinde kuruturum serum sürüp . Şu an biraz ıslak o yüzden . Ama renk nasıl? Dip boyasını kendim yaptım. Açtırayım mı daha sarıya yoksa bahara kadar dursun mu?

Eklentiler

• E135AB5A-4A6C-479E-9552-E8C8A22C2906.jpeg
    E135AB5A-4A6C-479E-9552-E8C8A22C2906.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 52
😂😂😂 sen birilerine iyi giydiriyon sabahtan beri hadi hayırlısı 😂😂😂
Sac tonun iyi elleme 😁
Resimde koyu çıkmış aslında dibi 7. 11 diğer yerleri de platin röfleli. Düz sarıya hiç cesaret edemedim. Hep balyaj ya da röfleli kullandım bayağı uzadılar da 45 cm falan oldu . Ama ince telli iyi bakmazsam çabuk kırılıyor.

Resimde koyu çıkmış aslında dibi 7. 11 diğer yerleri de platin röfleli. Düz satıya hiç cesaret edemedim. Hep balyaj ya da röfleli kullandım bayağı uzadılar da 45 cm falan oldu . Ama ince telli iyi bakmazsam çabuk kırılıyor.
Tahmin ediyorum öyle koyu olmadığı sen gezmezsin çünkü böyle bir diple farkındayım 😂

Tahmin ediyorum öyle koyu olmadığı sen gezmezsin çünkü böyle bir diple farkındayım 😂
Yok gezmem. Saçıma şekil falan vermem ama bakarım ürünlerle. Düzleştirici falan da kullanmam fön de çekmem. Bolca burada önerdiğim keratin sütten sürerim tararım kendi halinde ellemeden kurur. Kabarık yün yumağı gibi sarı saç sevmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X