- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh yediğim tüm cekirdekler gün yüzüne çıkacak desenebu arada salisilik asiti ilk kullanırken altda bekleyen varsa hemen kurutmak için baş vermesini de sağlar, çok derinden çalışır 1 ay sonra çıkacak olan sivilceyi bile hemen çıkartabilir temizlemek için
Yaparsın sen yaparsın. Zaten bir kere yapınca ezberliyorsun sıralamayıYarin bana da fiddy yolları görünüyor cok heycanliyamm..ins elime yüzüme bulaştırmam sebboya o kadar takildim
niacinimade ı sadece t bölgene sür geri kalan yere centella sür derim ,sen kuruya dönük karmasın ya ,germesin seni işlem çok aşamalı ve kurutucu etkili bence böyle yaparsan daha iyi olur senin için ,salisiliği tüm yüze sürüp siyah nokta olan yere kil maskesini sürsen de olur, fiddynin amacı siyah nokta temizlemek ,gözeneklere çözüm maalesef yok . fiddy ve enzim peeling düzenli yapılınca hep içi temiz kaldığından gözenek görüntüsü belirgin olmuyorNisamedi 15 dk sonra mi süreyim
Benim gözenekler elmacık kemiğinde de cok belirgin ,aslinda tüm suratı bi kile boğasım var ya böyle komplesini fiddyliycem yapayım mi böyle bi çılgınlık
Lavantalı kuru ciltler içindi değil mi, hatta kışın bir de onu dene diye konuşmuştuk hatırlıyorum. Tamam, onu alayım beybimeğer sıcak suda yıkanmıyorsan asla sorun olmaz aksine iyice temizlenmiş olur canım, gelenes çok nazik ben onu gündüz kullanıyorum akşam yağ bazlıdan sonra nip+ fab in yıkama jelini kullanıyorum . yeşil olan svr değilde bu kez lavantalıyı bir denesene onu daha çok seveceksin bence kışın en azından ...
lavantalı hassas ciltler için olan ve ph 5.5 diye hatırlıyorum ,yeşil olan daha kurutucu etkili senin yağ dengen normale döndü artık, kurutmana gerek yok ama yazın ihtiyaç duyabilirsin yeşil olanaLavantalı kuru ciltler içindi değil mi, hatta kışın bir de onu dene diye konuşmuştuk hatırlıyorum. Tamam, onu alayım beybim
Ben de tüm yüze yapıyorum. Yanakları kulağa doğru germiyor mu canını yediğim, kendime aşık oluyorum ya dümdüz bir suratım oluyor gülmemek için zor tutuyorum kendimiNisamedi 15 dk sonra mi süreyim
Benim gözenekler elmacık kemiğinde de cok belirgin ,aslinda tüm suratı bi kile boğasım var ya böyle komplesini fiddyliycem yapayım mi böyle bi çılgınlık
yine de kili çok yanak üstüne getirme derim canım göz altına da getirme o kısım deriler hassas ve yanak üstü kurumaya çok müsait, t bölgeye yardır gitsin amaBen de tüm yüze yapıyorum. Yanakları kulağa doğru germiyor mu canını yediğim, kendime aşık oluyorum ya dümdüz bir suratım oluyor gülmemek için zor tutuyorum kendimi
Jeuneville gibi birşeydi adıBende ki içinde çinko var ondan sanırım kime güveneceğimizide şaşırdık
Bende goz kremi ve serumu diğer kısımlara sırayla peptit ve niacinamide nemlendirici güneş kremi kullanıyordum ama sabahları suyla yıkadım yüzümü ondan olabilir cilt atı niacinimide oran düşürmem lazım sen hangi markayı kullanıyorsun
Bu soru bana sanırım Çok az oluyor bende kuzum o. Hatta önceki iki fiddy'de hiç olmamıştı çok üzülmüştüm Dün bayağı çıktı o kum gibi şeylerdenfiddy yaparken yağ bazlıda masaj aşamasında eline minik pütür gelen var mı kum gibi bir his ?
işte onlar siyah noktalar inatçı olanlar yaaa çok mutlu oldum .artık çalışmaya başlamış bu yöntem sendeBu soru bana sanırım Çok az oluyor bende kuzum o. Hatta önceki iki fiddy'de hiç olmamıştı çok üzülmüştüm Dün bayağı çıktı o kum gibi şeylerden
Ayyyyyyyyyy MaruDerm'in salisilik asit içerikli yıkama jelini almıştım, onu da yaza bırakayım o zaman, süper.lavantalı hassas ciltler için olan ve ph 5.5 diye hatırlıyorum ,yeşil olan daha kurutucu etkili senin yağ dengen normale döndü artık, kurutmana gerek yok ama yazın ihtiyaç duyabilirsin yeşil olana
Zaten 3 ay öncesine göre bile epey gelişme varniacinimade ı sadece t bölgene sür geri kalan yere centella sür derim ,sen kuruya dönük karmasın ya ,germesin seni işlem çok aşamalı ve kurutucu etkili bence böyle yaparsan daha iyi olur senin için ,salisiliği tüm yüze sürüp siyah nokta olan yere kil maskesini sürsen de olur, fiddynin amacı siyah nokta temizlemek ,gözeneklere çözüm maalesef yok . fiddy ve enzim peeling düzenli yapılınca hep içi temiz kaldığından gözenek görüntüsü belirgin olmuyor
Tamam beybito, aklıma ss almama gerek yokyine de kili çok yanak üstüne getirme derim canım göz altına da getirme o kısım deriler hassas ve yanak üstü kurumaya çok müsait, t bölgeye yardır gitsin ama
mevsim geçişlerinde yağlanma pullanma sivilceye meyil daha çok olur ,regl dönemlerinde de, o hem yüze hem vücuda o dönemlerde kullanılabilecek bir yüz yıkama jeli ,sırt omuz içinde akneye meyil varsa harika olur, ben anormal hatta adeta hulk gibi terlediğimden vücuduma da kullanmıştımAyyyyyyyyyy MaruDerm'in salisilik asit içerikli yıkama jelini almıştım, onu da yaza bırakayım o zaman, süper.
Ben hiç terlemiyorum normalde ama spora gittiğimde de kimse benim kadar terlemiyor. Çok merak ettim, sporda neden ben herkesten daha fazla terliyorum acaba diye, eşim dedi ki ne kadar su içersen o kadar terlersin, sen de çok su içtiğin için çok terliyorsun. İyi de ben normalde de güne suyla başlar, günü suyla kapatırım. Yazın 5 litreyi bulur hatta. Suyla yaşayan biri var mı derseniz, o benim Gerçi sen de çok su içiyordun di mi, öyle hatırlıyorum.mevsim geçişlerinde yağlanma pullanma sivilceye meyil daha çok olur ,regl dönemlerinde de, o hem yüze hem vücuda o dönemlerde kullanılabilecek bir yüz yıkama jeli ,sırt omuz içinde akneye meyil varsa harika olur, ben anormal hatta adeta hulk gibi terlediğimden vücuduma da kullanmıştım
aynen bende çok su içiyorum dediğin gibi yazın 4-5 litreyi bulur kışın 3 litre kesin ... içimde bir hararet var yanıyor gibi çok hareketliyim ondan çok terlediğimden su kaybım oluyor ondan susuyorum aslında hiç unutmuyorum bu siteden bir arkadaşım bize gelmişti yemek hazırlıyorum , neden koşuyorsun ? dedi koştuğumun farkında bile değilim yürüyorum sanıyorum ben , sokakta yürükende öyle tazı gibiyim yanımda yürüyen nefes nefese kalıyor . hızlı hareket ettiğimden terliyorum . yürümeye bile tahammülüm yok keşke direkt ışınlanabilsemBen hiç terlemiyorum normalde ama spora gittiğimde de kimse benim kadar terlemiyor. Çok merak ettim, sporda neden ben herkesten daha fazla terliyorum acaba diye, eşim dedi ki ne kadar su içersen o kadar terlersin, sen de çok su içtiğin için çok terliyorsun. İyi de ben normalde de güne suyla başlar, günü suyla kapatırım. Yazın 5 litreyi bulur hatta. Suyla yaşayan biri var mı derseniz, o benim Gerçi sen de çok su içiyordun di mi, öyle hatırlıyorum.
Fiddy nin ertesi günü geliyor benim elime. Fiddy den sonra duşa girmenin gözeneklerimi daha iyi temizlediğini ve gözeneklerin dolma süresinin uzadığını farkettim.fiddy yaparken yağ bazlıda masaj aşamasında eline minik pütür gelen var mı kum gibi bir his ?