Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hiç terlemiyorum normalde ama spora gittiğimde de kimse benim kadar terlemiyor. Çok merak ettim, sporda neden ben herkesten daha fazla terliyorum acaba diye, eşim dedi ki ne kadar su içersen o kadar terlersin, sen de çok su içtiğin için çok terliyorsun. İyi de ben normalde de güne suyla başlar, günü suyla kapatırım. Yazın 5 litreyi bulur hatta. Suyla yaşayan biri var mı derseniz, o benim :KK70: Gerçi sen de çok su içiyordun di mi, öyle hatırlıyorum.
Kışın 2,5 lt yazın 3 lt su içiyorum asla terlemiyorum. Sadece temmuz ağustos ayında sporda terliyorum. Hoca sonunda seni terletmeyi başardım demişti. Ama her bir bardakta tuvalete çıkarım. Suyu sadece böbreklerle atıyorum sanırım.

Ben su içmeyi unutuyorum ya 🙄
Bi ara hatırlatıcı indirdim sinirlenip sildim 🤣 bu kadar suyu içemem yiterr diye
Elementim su diye mi sence S Skinkeyrlover 😂😂😂
Benim hatırlatıcım çiçek şeklinde su içmezsem küsüyor ve ölüyor. Her hafta farklı bir çiçek seçip isim veriyorsun. O ölmesin diye motive oluyorum ☺️

Ben su içmeyi unutuyorum ya 🙄
Bi ara hatırlatıcı indirdim sinirlenip sildim 🤣 bu kadar suyu içemem yiterr diye
Elementim su diye mi sence S Skinkeyrlover 😂😂😂
Ben de unutuyorum su içmeyi 🙄 ama diyetteyken çok içiyorum. Bakalım haftaya zorlanmam inşallah. Dua edin bana kızlar :KK36:

Eklentiler

• 747AAA96-84BD-4E7D-8279-09B47771224F.jpeg
    747AAA96-84BD-4E7D-8279-09B47771224F.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 29
Görebileceğin yerlere su şişesi koy. Su içmezsem yağlar gitmez diye şartlandır kendini.
musluklu cam su sebili varya ben onu doldurup içine nane yaprağı,limon kabuğu ,tarçın,karanfil,salatalık elma dilimi bir tutam maydanoz koyuyorum o öyle bir 3 litrelik su :KK70: mutfakta tezgah köşesinde duruyor ,1 er litrelik cam su şişeler var hepimizin ev ahalisi olarak ,onlarda baş ucumuzda her odada ,böyle olunca ister istemez gerçekten içiyorsun ...

Indirdim bakalım 🙅‍♀️
Bide böyle deneyeyim
çayı kolajeni falan su'dan sayiyormuyduk 😃
Hadi hayırlı olsun ben yıllardır kullanıyorum her hafta bir niyetim için Esmaül hüsnadan bir isim seçiyorum. Çiçeğim ölürse niyetim olmayacak gibi düşünüyorum. Öldürmüyorum çiçeği 😂

Tv de bir doktor yıkanamadığınız hiç bir sıvı su dan sayılmaz demişti 🤷🏻‍♀️

Hadi hayırlı olsun ben yıllardır kullanıyorum her hafta bir niyetim için Esmaül hüsnadan bir isim seçiyorum. Çiçeğim ölürse niyetim olmayacak gibi düşünüyorum. Öldürmüyorum çiçeği 😂

Tv de bir doktor yıkanamadığınız hiç bir sıvı su dan sayılmaz demişti 🤷🏻‍♀️
🤣🤣🤣 bu da iyiymiş

Bu su konusunda da kolajen gibi değişik değişik söylemler 😁

Benim hatırlatıcım çiçek şeklinde su içmezsem küsüyor ve ölüyor. Her hafta farklı bir çiçek seçip isim veriyorsun. O ölmesin diye motive oluyorum ☺️
Oy çok tatlıııııııııııı vallahi bayıldım buna. Benim çiçeğim olsa çok sulanmaktan çürürdü :KK70:

Su konusunda yazdıklarınıza bayıldım kızlar, çok güldüm çok tatlısınız :KK70: Ben kalkar kalkmaz hemen suya koşarım, içmeden kendime gelemem. Hemen sade filtre kahvemi yapar, güne su ile devam ederim. Fakat ben zorla hiç su içmem, vücudum ister zaten. Önümde su şişesi olmasına gerek yok, hiç su görmesem de sürekli susayan biriyim.
Bir de her akşam bir çaydanlık çayı tek içtiğim için sanırım vücut ancak dengeliyor. Hatta dışarıdaysam ve suya erişememişsem aşırı sinirleniyorum, işte o halim çok pis ve çekilmezdir :KK70:

Su konusunda yazdıklarınıza bayıldım kızlar, çok güldüm çok tatlısınız :KK70: Ben kalkar kalkmaz hemen suya koşarım, içmeden kendime gelemem. Hemen sade filtre kahvemi yapar, güne su ile devam ederim. Fakat ben zorla hiç su içmem, vücudum ister zaten. Önümde su şişesi olmasına gerek yok, hiç su görmesem de sürekli susayan biriyim.
Bir de her akşam bir çaydanlık çayı tek içtiğim için sanırım vücut ancak dengeliyor. Hatta dışarıdaysam ve suya erişememişsem aşırı sinirleniyorum, işte o halim çok pis ve çekilmezdir :KK70:
yemin ederim bu beeeen :KK70: sinirden gözüm döner hatta zaman daha da geçerse bayılacak gibi olurum :KK70: o yüzden herzaman ne olursa olsun küçük su şişem yanımda mutlaka olur mutlaka azaldı mı hemen alırım çünkü gerçekten gözüm dönüyor :KK70:

çok sinirim bozuk :KK70: sinirimden gülüyorum güldüğüme bakmayın :KK70: aldığım tüm siparişler bugün itibariyle sonunda teslim oldu taaa 9 unda verdiğim siparişler, ama grubun küpesi dağıtıma bile çıkmadan :KK70: geri iade oldu bugün bekledim ki gelsin kontrol edeyim dedim ne göreyim transfer merkezi dönüşte :KK70: ısrarla gümüşü gelen ve renginden dolayı yeniden sipariş geçtiğim küpeden bahsediyorum :KK70: hepsi geldi birtek onda sıkıntı çıktı . şaka mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X