- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Aslında hiç kullanamıyorsun ameliyat olunca. Kesin değil ama büyük ihtimalle olmam gerekecek. Gene kardeşim diyor al bence diye çakalCok tesekkürler!Evet bana da sarkmalara iyi gelir gibi geldi, 45 yas üstü kadinlar genelde memnun gibi en az 10 yas genc göründüklerini iddia ediyorlar bunu kullandiklari icin (yani 70indeki kadin da 60 gösteriyorum diyor falan :) ). Ama kullanmayi birakinca bir süre sonra yüz eski haline dönüyormus, yani kaslari aktive ediyor, geriyor ama cok kalici bir etki degil, o yüzden sabah yapmakta fayda varmis, bir cesit makyaj gibi (dr dray öyle demisti). Ben de iki gündür deniyorum. Ilk denememde neredeyse yarim saat bunu kullandim yüzüme sonra cok bas agrisi yapti. Bugün sabah sadece bir kere tüm yüz gectim hizlica, bir sorun olmadi. O yüzden böyle kullanacagim simdilik bakalim :) Cene ameliyati varsa kullanmamak cok mantikli, zaten gencsin daha ileride kullanirsin Ben aslinda argirelinin molekülleri büyük oldugu icin cilt tarafindan iyi emilmediginden bahseden bir youtube yorumu gördüm, o yüzden bu ürünle kullanilmasini öneriyordu, yani güvenilir bilgi olmayabilir.Youtubedaki ünlü dermatoglar ve estetisyenlerin bu ürünü önerdiklerine pek rastlamadim. Zarari olmadigi icin kullanacagim bakalim, gelismeleri yazarim
Hiç unutur muyum ayol?boynunu da unutmuyorsun değil miben boynuma gögüs dekolteme sürüyorum hatta bugün duştan sonra omuzlarına falan da sürdüm abart nisa abart diyerek
Evet tatlım ben fiyat alarmı oluşturdum pusudayım. Evde Eczane uzun zamandır SVR getirmiyor, elinde bir tane krem kalmış onu da satıp anlaşmasını bitirecekmiş. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi almıştım. Umarım yine anlaşma yaparlar çünkü o sitenin fiyatları gerçekten çok iyi. Ay bak yine alışveriş yapasım geldiBen onun kuru ciltler için olanını aramıştım bulamamıştımşimdi konusu geçince yine aradım kuru cilt versiyonu yok
Bu arada evde eczane’de 116 lira ama stokta kalmamış tabii ki. Aklınızda bulunsun yine de cankiler @nscckts S sepyazeytin
Ben cidden çok beğeniyorum bu ürünü. Cilt tonunu tek ton yapıyor minnacık sürsen bile. Çillerini sevmeye çalışmalısın, onları çok yoğun kapatıcılarla kapatırsan cildin yorulabilir. Bence bu ürüne şans vermelisin (natural olanına)Merhabaaa tam bu ürünü alacaktım da kapatıcılığı nasıl sizce? Ufak ufak çil gibi güneş lekesi gibi lekelerim var hatta resim atmıştım geçenlerde pek belli olmamis ama kapatıcılığı biraz yüksek ve mat olmayan birşeyler arıyorum. cildim kuru cansız. pütür pütür oluyor aşırı yaşlı duruyor fondotenler nemlendirici sürsem de
E aynıymışız ya kız, yuppiiiiBen de 16 Haziranda başladım Eylüle kadar niasinamide kullandım Eylülde arbutin ekledim,yeşil peeling ve fiddy yapıyorum,ama lekelerim aynı açılma yok,sivilcelerimde azalma var o da güzel bir gelişme.
Bu azmin sonu güzel olacak olmalı da…
Bence sen de bayılacaksın cankim çünkü aşırı hafif ama etkisi kocaman. Koca koca sarılmak istiyorum o minik şişeyeBen demiştim ya görl 2 serum çok nadir tercih ederim diye. Ben kuru cillti değilim ama ondandır yoksa olabilir tabii ki. %70de traneksamik asit de var ya iyi bir aydınlanma veirir yüzüne ve leke baskılama yapar. Türev formda c vitmainini de var o da 3 0 olan o da iyi bir türev onu da seviyorum. O da güzel bir aydınlık veriyor. Centella oranı da iyi gayet. Bir de fermante içerik hastasıyım ben aşırı nem bombası yapıyor. Ama denemedim daha onu da seversin gibi geliyor bence. Hangisi daha ince ona bakıp ince olanı önce sürüp sonra yoğun olanı sürebilirsin.
Görl sana demiştim aslında beyaz ten değil buğday buğdaydan esmere doğru bu ciltler daha lekelenmeye müsaitler. Pigment üretmesi daha fazla cildin.Fototip 3ten itibaren.Ama fototip 1 ve 2de tabii cilt kanseri riski artıyor o daha ciddi bir problem tabii ki.E aynıymışız ya kız, yuppiiiiBenim güneş lekelerimde açılma oldu ama tabii ki yok olmadılar, yok olmalarını da beklemiyorum. Gerçi tenim çok beyaz ve kışın tam toparlanıyor hooop yaz geliyor ve yine lekeler, yeni lekeler fakat ben BB krem kullanmış gibi tek ton olmayı istiyordum, hayalim buydu ve o gerçekleşti. Zaten en güzel sonuç da bu benim için. Nisa'ya ne kadar dua etsem az. Uzaktan, sadece dinleyerek bile çareler buluyor.
O ne beybi, tam tercümesi nedir yine anlamıyomİptal iptal iptalAşko microcurrentlar çok iyi olurdu ama burnundan dolayı olmaz işte maalesef. Skinceuticals age interrupter falan mı alsan görl
Hadi ya tühEvet tatlım ben fiyat alarmı oluşturdum pusudayım. Evde Eczane uzun zamandır SVR getirmiyor, elinde bir tane krem kalmış onu da satıp anlaşmasını bitirecekmiş. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi almıştım. Umarım yine anlaşma yaparlar çünkü o sitenin fiyatları gerçekten çok iyi. Ay bak yine alışveriş yapasım geldi
3 saatlik uykumla 2 zıpır bebeyle oyun kurup oynadım saatlerce ya ben daha bisey demiyorum...bu kolajene artık şerefe denip içilirkolajen sende de enerji veriyor değil mi bak unutmuştum sen +kovahatun enerjik kızlar 2 oldunuz bakalım kimler ben enerji doluyum diyecekgenel bir analiz raporu çıkarıyorum da
Ben de baktım şimdi 112.98e almışımBence sen de bayılacaksın cankim çünkü aşırı hafif ama etkisi kocaman. Koca koca sarılmak istiyorum o minik şişeyeben %70 olanını dahakombin ürün olduğu için sonraya bıraktım ama açmamak için çırpınıyorum Hatta 200'e almıştım, uyuzlar 113 TL'ye düşürdüler dayanamadım bir tane daha aldım
Üffff neşe kaynağısın yeminleKız ne gülüyorsun gelen saldırıyor giden saldırıyor aylardır bana. Valla devrelerim yandı. Artık ben de saldırayım dedim. Kendimi açıklamaktan yoruldum ayol. Direkt hedefe kitleneyim dedim. Hedef yanlışmış
Foroe microcurrent aşko zamanda demiştin Türkçe konuş diyeO ne beybi, tam tercümesi nedir yine anlamıyomBurnuma tüküreyim, güzel yapsa içim yanmazdı boşu boşuna hem para hem zaman kaybı!
Evet ya insan kendinde olmayanı seviyor hep. Benim de çillerim var ergenken çok kafaya takardım nefret ediyordum çamur gibi fondöten sürüyordum. Sonra barıştım çillerimle sonra da sevmeye başladım. Hatta şu an renkleri açılmasın istiyorum o derece seviyorumBen cidden çok beğeniyorum bu ürünü. Cilt tonunu tek ton yapıyor minnacık sürsen bile. Çillerini sevmeye çalışmalısın, onları çok yoğun kapatıcılarla kapatırsan cildin yorulabilir. Bence bu ürüne şans vermelisin (natural olanına)
Çillerin çok tatlıydı, ben seviyorum çilgüneş kremleri ile iyi geçinirsen çoğalmazlarsa sorun olmaz. Sev onları çok minnoşlar bence
O mesajlaşmamızı hatırlıyorum ama orada yazdıkların o titreşimli olan, burnundan dolayı kullanma dediklerindi. Şimdi başka bir şey keşfettin sandımForoe microcurrent aşko zamanda demiştin Türkçe konuş diyeDemiştim valla benim kısaltma değil ürünün adı o diye. Nuface falan da demiştim hatta mesajda. Gayet güzel burnun maşallah. Aman bu kadar taş olmak yeto nazar değer valla daha da güzel olursan. Her şey hallolur hem olmadı düzeltirirsin canım.
Evet o bir deO mesajlaşmamızı hatırlıyorum ama orada yazdıkların o titreşimli olan, burnundan dolayı kullanma dediklerindi. Şimdi başka bir şey keşfettin sandımHe ya taşım taş maşallahım var zengoyum, taşım, ben bir güzellik mıknatısıyım
Oy anam o fiyat ne öyle? Yazıklar olsunForoe microcurrent aşko zamanda demiştin Türkçe konuş diyeDemiştim valla benim kısaltma değil ürünün adı o diye. Nuface falan da demiştim hatta mesajda. Gayet güzel burnun maşallah. Aman bu kadar taş olmak yeto nazar değer valla daha da güzel olursan. Her şey hallolur hem olmadı düzeltirirsin canım.
Onu az önce fark ettim, tövbeler olsun ben o parayı verirsem aynı gün yaşlanırım zaten ayolBut çok money.
İptal iptal iptalOnu az önce fark ettim, tövbeler olsun ben o parayı verirsem aynı gün yaşlanırım zaten ayol