Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugün ne öğrendim.krapon kağıdıyla saç pembe yeşil mavi kağıt ne renkse artık boyanabiliyormuş.benim kızın arkadaşı ve annesi boyamışlarvalla aynı renkli boyalar gibi olmuş açmadan saçı hem de.şimdi tutturdu ben de istiyorum diye.bir tutamını bari boyayayım da hevesi geçsin.çocuklarda saç boyasına karşıyım çünkü.

Ne güzel fikirmis.
Benim kiz da cok merakli. Erken basladi meraki. Bøyle sac boyasi gordum, far paleti gibi
Onunla hevesini aldi. Pudramsi birsey. Orda bulunur mu acaba

Eklentiler

• Souza-midlertidig-haarfarve-pink.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 35
Ne güzel fikirmis.
Benim kiz da cok merakli. Erken basladi meraki. Bøyle sac boyasi gordum, far paleti gibi
Onunla hevesini aldi. Pudramsi birsey. Orda bulunur mu acaba
tebeşir gibi olanından almıştık yazın ama beğenmedik.vidoalarını izledim bu krapon kağıdı çok güzel.benim bile yapasım var bir tutam.sarı saçlarım.daha kolay tutar sanırım.minnacık bir tutam denerim ama renkli saçla gezemem sevmem.

Yine bir aksiyon olmus burda, Nisa hanima ayip edilmis. Daha simdi gördüm valla o konuya atifta bulunmamistim, yanlis anlasilma olmasin. Ben herkesi seviyorum burda, herkes cok pozitif ve bilgi paylasimi falan cok güzel
Birileri sırayla hepimize ayıp ediyor. Şaşmıyor, sırayla oluyor. İyi niyet de bir yere kadar güzel.

Foroe microcurrenti
biliyorum onu arkadaşımda var.aslında en önemlisi sigara kullanmamak iyi beslenmek ve stresden uzak durmak.iyi beslenmeden cilt kremlerle vs harika hale gelmez.bu konuda da uzmandır nisa.ondan cildi pırıl pırıl.hazır gıda ne kendi yer ne de çocuğuna yedirir.

revolution göz serumumu da açtım kullandım az önce.umarım faydasını görürüm.amma ürün stoklamışım zam gelecek diye.bir iki bir şey dışında yaza kadar almam artık.
O iyi bir serum, güle güle kullan.
Bu dediklerine ben de uyuyorum canım fakat şu stres konusuna çözümüm yok maalesef.

başarılar diliyorum.karşı komşularım karı koca doçent çok tatlı bir aile.eğitime önem veren insanlara bayılıyorum.bu yaşta almanca öğreniyorum valla.
Çok teşekkür ederim. Bende senin eğitime ne kadar önem verdiğini görüyorum. Senin gibi annelerin çocukları sınıfta hemen belli oluyor ve başarılı çocuklar oluyorlar. Öğrenmenin yaşı yok Almanca öğreneceğine eminim.

Bugün ecz gittim cildimin nem orani azalmış
Niacinamide yüzde 10 kullanıyordum bu revolution marka ona bağlıyorum,
cream co peptit bitirildi bu arada.
yazın doa kozmetikte bile gayet iyiydi nem orani ve cilt altı temiz degilmis eskisi gibi, sberian iyi dedi ha birde hassasiyetim azalmış kizarikliklarim bitmiş kullandığım niacininemide bagladi lekede de bi tik gerileme olmuş bariyerin güçlenmiş dedi

Başka temizleyici verdi su bazlı olarak, miccelar su da kullanabilirsin dedi ama o aklıma yatmadı güneş kreminde biodermanin aldım.

Sabah göz kremi güneş kremi
Akşam temizleme göz serumu niacinamide arbutin krem

Bunları uygulayalım dedi hatta göz serumunuda kremin üstüne uygulayabilirsiniz dedi ben şok o konuda. Niacinamide bi süre Ara vermeyi düşünüyorum

niacinamide hergün ben de kullanıyorum.bir kuruluk olmadı.altına the purest hyoloronic serum kullanıyorum ama.onun üstüne nia onun üstüne de the purest peptid.bir yarım saat sonra da çok az nemlendirici kullanıyorum the purest ın gene.bir de eczenelere güvenmiyorum.oradaki görevli kadınlar ürünleri satmak zorunda olduklarından olmadık sorunlar söyleyebiliyorlar.sendeki ürünleri kötüleyip yenilerini sattıklarına çok şahit oldum.

Can Canım cildin nasıl Bir cilt niacinamide yi bitirdim yeni bir daha alip almama konusunda kararsızım nemlendiricide vs ondan var çünkü Wings06

hassasiyetin azalıp kızarığının bitmesi çok iyi birşey bariyerin güçlenmiş bu en önemlisiydi bak centella serum senin nem ihtiyacını karşılar birde lütfen tüm nemlendiriciler cilde nemliylen uygulanmalı dermoskin arbutin kullanıyor musun onu kullan yüzüne krem üstüne serum olmaz ama sana şu yüzden demiştir kremde hyaluronik varsa nem lazım ya üstüne serumu o yüzden sür demiş olabilir serumun işlevi için değil hyaluroniğin ihtiyaç duyduğu su ihtiyacı için ...
yüksek oranda niacinimade kullanıyor ya balım ondan, yüzde 10 deri altını kurutur çok sivilceli ciltlere uygun yüzde 10 ,sivilcenin üstüne lokal uygulasa daha iyi olur bu durumda

Can
Canım cildin nasıl Bir cilt niacinamide yi bitirdim yeni bir daha alip almama konusunda kararsızım nemlendiricide vs ondan var çünkü Wings06
artık tek başına niacinimade almana gerek yok ,aldığın effectha ve dermoskin arbutin kremde ihtiyacın olan tüm içerikler mevcut,sadece onları kullan yeterli. sabah yüzünü yıkadıktan sonra ıslaklığını tam kurutmadan çok az miktar yarım pompa kadar effectha sür, akşamda temizledikten sonra yüzünü ıslaklığı tam kurumadan 1 pompa kadar dermoskin arbutin sür bu kadar. bu yazdığımı kaydet+ekran görüntüsü al ve yazımı bir yere kopyala yapıştır.

göz altına uyguladığın serum kremlerde nemliyken uygulanmalı

Tşk Cnm tmdir

Bende ki içinde çinko var ondan sanırım kime güveneceğimizide şaşırdık
Bende goz kremi ve serumu diğer kısımlara sırayla peptit ve niacinamide nemlendirici güneş kremi kullanıyordum ama sabahları suyla yıkadım yüzümü ondan olabilir cilt atı niacinimide oran düşürmem lazım sen hangi markayı kullanıyorsun

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kremi biraz bekleyip öyle sürüyordum ben hyoloronik asiti nemliyken surup biraz bekleyip krem ama daha da dikkat edicem niacinamide değiştireyim kısa zamanda,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…