Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onun kuru ciltler için olanını aramıştım bulamamıştım🙁 şimdi konusu geçince yine aradım kuru cilt versiyonu yok😭😭😭
Bu arada evde eczane’de 116 lira ama stokta kalmamış tabii ki. Aklınızda bulunsun yine de cankiler N nscckts @sepyazeytin
onun kuru cilde göresi yok ,sadece yağlı ve sivilceli ciltler için özel üretim ,genelde olgun yaşlara o yeşil serum ,genç ciltlere kremi var o öneriliyor ,yeşilde antiaging var diye . svr nin kuru ciltlere uygun ürünleri var ama, o serum sadece yağlı ciltlere ,hatta maske kullanımından kaynaklı maskakne dedi dermotologlar akneler çıktı ,tüm dermatologlar bu serumu önerdi durdu

bundan sonra etki görmeye başlarsın genelde en az 6 ay gerekir :KK66: derinliğine büyüklüğüne leke çeşidine göre de süre uzayabilir bu iş sabır işi canım
Sabrın sonu selamettir,sabırla devam edecem sonu güzel olur inşallah

Havalar o kadar soğudu ki direniyoruz resmen. İnce polar tv battaniyeleri var ya, onları sarıyorum kendime, oturuyorum. Akşam çayını içerken ısınıyorum. Böyle böyle idare edelim bu ay da yakmayalım diyorum da İzmir bu kadar soğuksa başka illeri hele Ankara'yı düşünemiyorum bile :olamaz:
Gel gel ankara çok güzel hahhaah

Pure Beauty BB kremine bir bak derim. Fondöteni boşver, bu markanın BB kremi yeterince iş görür. Ayrıca SPF 50 güneş koruması da var. İvory açık ton, Natural biraz daha koyu. Watsons'ta daha ucuzdur.
Merhabaaa tam bu ürünü alacaktım da kapatıcılığı nasıl sizce? Ufak ufak çil gibi güneş lekesi gibi lekelerim var hatta resim atmıştım geçenlerde pek belli olmamis ama kapatıcılığı biraz yüksek ve mat olmayan birşeyler arıyorum. cildim kuru cansız. pütür pütür oluyor aşırı yaşlı duruyor fondotenler nemlendirici sürsem de 😔

Kişisel gelişim kısmında ömrümü kendime harcamak hedefim diye bir topik var oraya bak istersen. Günlük ne yaptıklarını yazıyorlar. Belki sana da ilham olur gaza gelip sen de yaparsın
Ayyy gene mi sen? Bdv de zor sabrediyoruz. Burada olma lütfen. Bye bye sana adios 😅😃

Ben 7 Haziran'da başladım, şu an gerçekten çok memnunum sonuçtan. Daha da iyi olabilir tabii ki. Zamanla o da olacak, inanıyorum. Ben ilk 3,5 ay sadece sabah akşam niacinamide kullandım. Sabah Purest, akşam SVR ile hiç aksatmadan yola devam ettim. 4. ay Eylül olduğu için arbutin ve peptit ekledim, haftada bir de yeşil olan enzim peeling. :KK49:

Ekim ayında bunlara bir de fiddy ve centellacığım eklendi hepsi bu. Gayet sağlam gidiyorum gibi bir his var içimde :KK70:
Ben de 16 Haziranda başladım Eylüle kadar niasinamide kullandım Eylülde arbutin ekledim,yeşil peeling ve fiddy yapıyorum,ama lekelerim aynı açılma yok,sivilcelerimde azalma var o da güzel bir gelişme.
Bu azmin sonu güzel olacak olmalı da… :KK200:

Geçen "sayıların gizemi"diye bir konu ve kaynağa denk geldim. Bu tam skinkeyrlover'lık diye düşündüm. :confused:
Vaktin varsa, academia.edu'da sayıların gizemi diye kitap..
😂Ya çok tatlısın 😍Şu ara kullanmam gereken sayılar uyku, gürültü kirliliği, kötü enerji, baş ağrısı 😂

Ben şu Skin1004 centelladan aşırı memnunum ya, neden böyle oldu? Nisa'cığım ben bu ürüne vuruldum resmen, sence hangi yolda ilerlemem lazım?
S Skinkeyrlover beybimin de ilgisini çeker, ben iki tane %70 oranlısını, bir tane de %100 oranlısını almıştım. %70 oranlılar duruyor, diğerini kullanıyorum. %70 ile de bu aşkı yaşar mıyım bilmiyorum ama bu kullandığım aşırı minnoş ya😍😍😍

Kova'nın dediği bir şey vardı, birlikte kullanıldığı kremleri vs etkisini artırıyor diye. Ya şimdi ben bunu SVR ile de kombinlesem mi? Tek mi kullansam, hep bir şeylerle mi kombinlesem? Öyle böyle değil, bayılıyorum ya😂 yerlere göklere sığdıramıyorum minnoşumu. 🤣
Ben demiştim ya görl 2 serum çok nadir tercih ederim diye. Ben kuru cillti değilim ama ondandır yoksa olabilir tabii ki. %70de traneksamik asit de var ya iyi bir aydınlanma veirir yüzüne ve leke baskılama yapar. Türev formda c vitmainini de var o da 3 0 olan o da iyi bir türev onu da seviyorum. O da güzel bir aydınlık veriyor. Centella oranı da iyi gayet. Bir de fermante içerik hastasıyım ben aşırı nem bombası yapıyor. Ama denemedim daha onu da seversin gibi geliyor bence. Hangisi daha ince ona bakıp ince olanı önce sürüp sonra yoğun olanı sürebilirsin.

Microcurrenti @sepyazeytin ile konuşmuştuk hatta o da kırılıktan değil de sarkmadan koekuyordu. Ben de alırdım normalde ama çene ameliyatı olma durumum var ondan almadım ben. Hatta bu tarz bir şey almayı düşünmüştüm ben de. Ürünlerin etki etmesini artırır diye hem de aslında kolajen üretimini de tetiklediği için de iyi olabilir gibi geliyor.
Cok tesekkürler!:super: Evet bana da sarkmalara iyi gelir gibi geldi, 45 yas üstü kadinlar genelde memnun gibi en az 10 yas genc göründüklerini iddia ediyorlar bunu kullandiklari icin (yani 70indeki kadin da 60 gösteriyorum diyor falan :) ). Ama kullanmayi birakinca bir süre sonra yüz eski haline dönüyormus, yani kaslari aktive ediyor, geriyor ama cok kalici bir etki degil, o yüzden sabah yapmakta fayda varmis, bir cesit makyaj gibi (dr dray öyle demisti). Ben de iki gündür deniyorum. Ilk denememde neredeyse yarim saat bunu kullandim yüzüme sonra cok bas agrisi yapti. Bugün sabah sadece bir kere tüm yüz gectim hizlica, bir sorun olmadi. O yüzden böyle kullanacagim simdilik bakalim :) Cene ameliyati varsa kullanmamak cok mantikli, zaten gencsin daha ileride kullanirsin :KK66: Ben aslinda argirelinin molekülleri büyük oldugu icin cilt tarafindan iyi emilmediginden bahseden bir youtube yorumu gördüm, o yüzden bu ürünle kullanilmasini öneriyordu, yani güvenilir bilgi olmayabilir.Youtubedaki ünlü dermatoglar ve estetisyenlerin bu ürünü önerdiklerine pek rastlamadim. Zarari olmadigi icin kullanacagim bakalim, gelismeleri yazarim :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X