Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İptal iptal iptal 😂 Hiçbir zaman uygun fiyatlı bir marka değil tabii ki de son zamanlarda iyice arttı ya maalesef. Biraz da lüks yani çok da gerek yok aslında. Mezoterapi falan yapılır o fiyata ya da düzenli botoks falan.
Aslında düzenli botoks yaptırmak daha masraflı olur. Botoksu da yaptırıyorsun bazı insanlarda tutmuyor. Çeneye botoks oluyor mu yoksa dolgu mu oluyor ondan da emin değilim ama eğer bu cihazı bir kere alıyorsak ve senelerce kullanabiliyorsak mantıklı. Henüz tam okumadım, tüm yüzde kullanılıyor mu diye. Mesela net çene ovali için tamam, o cepte de göz çevresi, boyun, nazolabial falan için de kullanılıyorsa ucuz bile. Yine de benden uzak olsun :KK70:

Son düzenleme:
Aslında düzenli botoks yaptırmak daha masraflı olur. Botoksu da yaptırıyorsun bazı insanlarda tutmuyor. Çeneye botoks oluyor mu yoksa dolgu mu oluyor ondan da emin değilim ama eğer bu cihazı bir kere alıyorsak ve senelerce kullanabiliyorsak mantıklı. Henüz tam okumadım, tüm yüzde kullanılıyor mu diye. Mesela net çene ovali için tamam, o cepte de göz çevresi, boyun, nazolabial falan için de kullanılıyorsa ucuz bile.
Ben lafta konuşurum izlerim bakarım ama o kadar da işlem yaptırma merakım yok konuşmayı sevdiğim bir topic sadece 😂Çene şöyle masatere botoks yapılıyor eğer çene hattın da keskin istiyorsan dolgu ama radyofeekans cihazları mezoterapiler var sarkma için. Kremler de yani ne kadar etkili bilemedim. Microcurrent evet göz çevresinde de etkili ama nazolabielde bayağı etkili diye biliyorum. Onun daha profesyonelleri de var merkezlerde ama pahalı çok tabii. Botoksu yılda 1 yaptıran tanıdığım var daha sık istese yaptırır ama istemiyor. 50 yaşında. Tabii ki son aylar gidiyor ama gene memnun o. İyi ürünler kullanıyor ama zo, obagi, codage ve dermaceutic gibi.

Ben cidden çok beğeniyorum bu ürünü. Cilt tonunu tek ton yapıyor minnacık sürsen bile. Çillerini sevmeye çalışmalısın, onları çok yoğun kapatıcılarla kapatırsan cildin yorulabilir. Bence bu ürüne şans vermelisin (natural olanına)
Çillerin çok tatlıydı, ben seviyorum çil :KK49: güneş kremleri ile iyi geçinirsen çoğalmazlarsa sorun olmaz. Sev onları çok minnoşlar bence
Çokk teşekkür ederim 🥰🥰 evet haklısınız mesela normal insanların sürdüğü şekilde bile uygulayınca kapatıcı fondoten vs aşırı kötü duruyor bende. Çok çok azz ürünü dağıtıp Cilt tonumu eşitleyince en azından daha güzel görünüyor kapanmasada 🤗 deneyeceğim çok teşekkürler 😇

Çokk teşekkür ederim 🥰🥰 evet haklısınız mesela normal insanların sürdüğü şekilde bile uygulayınca kapatıcı fondoten vs aşırı kötü duruyor bende. Çok çok azz ürünü dağıtıp Cilt tonumu eşitleyince en azından daha güzel görünüyor kapanmasada 🤗 deneyeceğim çok teşekkürler 😇
Rica ederim ne demek, güle güle kullan :KK68:

Vay anasını sayın seyirciler, Sberian 213 lira olmuş. Biz bu rutinleri gelecek sene nasıl yapacağız şimdiden düşünüyorum.

E aynıymışız ya kız, yuppiiii :KK70: Benim güneş lekelerimde açılma oldu ama tabii ki yok olmadılar, yok olmalarını da beklemiyorum. Gerçi tenim çok beyaz ve kışın tam toparlanıyor hooop yaz geliyor ve yine lekeler, yeni lekeler :KK70: fakat ben BB krem kullanmış gibi tek ton olmayı istiyordum, hayalim buydu ve o gerçekleşti. Zaten en güzel sonuç da bu benim için. :KK49: Nisa'ya ne kadar dua etsem az. Uzaktan, sadece dinleyerek bile çareler buluyor.
Maşallah senin cildinde eşitlik sağlanmış,darısı başıma. Kışın mücadelemizi verelim de yaza Allah büyük.
Evet gerçekten Nisa’nın emeği büyük bıkmadan usanmadan anlattı, açıkladı,aydınlattı bizi onun sayesinde çoğu şeyi anladım sağ olsun,var olsun :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Görl sana demiştim aslında beyaz ten değil buğday buğdaydan esmere doğru bu ciltler daha lekelenmeye müsaitler. Pigment üretmesi daha fazla cildin.Fototip 3ten itibaren.Ama fototip 1 ve 2de tabii cilt kanseri riski artıyor o daha ciddi bir problem tabii ki.
O cilt benim işte esmerim diye daha az lekelenirim sanıyordum ama çok yatkın lekelenmeye cildim

O cilt benim işte esmerim diye daha az lekelenirim sanıyordum ama çok yatkın lekelenmeye cildim
Pigment üretme kapasitesi daha fazla oluyor çünkü ciltteki melanin miktarı daha fazla.Yemek yapmak bile etkili o sıcaklığın yüze vurması falan. Tabii genetik de etkili yaşanılan yer hormonal tedaviler de artık son yıllarda o da çok etkili. Tüp bebek tedavisi doğum kontrol hapı.Baskılayıcı kullanmak gerek devamlı ve güneş kremine dikkat etmek.Bir de çok uğraşıp tahriş etmemek sakin gitmek bariyer onarıcılar sürmek.

Bir de cilt ürünlerinin yüzden soyulmasini engellemek icin bir sey ögrendim youtuberlardan. Eger iki ürün arasinda mist kullanirsaniz ya da elinizi suyla islatip yüzünüze nazikce pitpit seklinde yayarsaniz soyulma olmuyor. Az önce yüzümü cift asamali temizleyip retinal sürdüm, üstüne 5 dk sonra (sabirsiz davrandim) niacinamide sürünce (ben bir kac damla sürüyorum onun da etkisi var) gözaltimdan soyulmaya basladi gibi sari sari retinaller. Suyla nemlendirince gecti. Yüzümüz kuruyunca, daha dogrusu sürdügümüz ürünler ciltten emilmeden kuruyunca genelde soyuluyorlar. Belki burda yazilmistir -zira 1000 sayfaya dogru gidiyoruz- da ben yeni ögrendim paylasayim dedim. Gecenlerde mist siparisi verdim, artik cesme suyu yerine mist sikacagim yüzüme :KK70:

E aynıymışız ya kız, yuppiiii :KK70: Benim güneş lekelerimde açılma oldu ama tabii ki yok olmadılar, yok olmalarını da beklemiyorum. Gerçi tenim çok beyaz ve kışın tam toparlanıyor hooop yaz geliyor ve yine lekeler, yeni lekeler :KK70: fakat ben BB krem kullanmış gibi tek ton olmayı istiyordum, hayalim buydu ve o gerçekleşti. Zaten en güzel sonuç da bu benim için. :KK49: Nisa'ya ne kadar dua etsem az. Uzaktan, sadece dinleyerek bile çareler buluyor.

Maşallah senin cildinde eşitlik sağlanmış,darısı başıma. Kışın mücadelemizi verelim de yaza Allah büyük.
Evet gerçekten Nisa’nın emeği büyük bıkmadan usanmadan anlattı, açıkladı,aydınlattı bizi onun sayesinde çoğu şeyi anladım sağ olsun,var olsun :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
sevgi pıtırcıklarım :KK200:çok teşekkür ederim

Aslında düzenli botoks yaptırmak daha masraflı olur. Botoksu da yaptırıyorsun bazı insanlarda tutmuyor. Çeneye botoks oluyor mu yoksa dolgu mu oluyor ondan da emin değilim ama eğer bu cihazı bir kere alıyorsak ve senelerce kullanabiliyorsak mantıklı. Henüz tam okumadım, tüm yüzde kullanılıyor mu diye. Mesela net çene ovali için tamam, o cepte de göz çevresi, boyun, nazolabial falan için de kullanılıyorsa ucuz bile. Yine de benden uzak olsun :KK70:
bugün borsa da riskli bir günümdü burayı tam okuyamadım.nasıl bir cihaz bu adını söyler misin ben de araştırayım.

Bir de cilt ürünlerinin yüzden soyulmasini engellemek icin bir sey ögrendim youtuberlardan. Eger iki ürün arasinda mist kullanirsaniz ya da elinizi suyla islatip yüzünüze nazikce pitpit seklinde yayarsaniz soyulma olmuyor. Az önce yüzümü cift asamali temizleyip retinal sürdüm, üstüne 5 dk sonra (sabirsiz davrandim) niacinamide sürünce (ben bir kac damla sürüyorum onun da etkisi var) gözaltimdan soyulmaya basladi gibi sari sari retinaller. Suyla nemlendirince gecti. Yüzümüz kuruyunca, daha dogrusu sürdügümüz ürünler ciltten emilmeden kuruyunca genelde soyuluyorlar. Belki burda yazilmistir -zira 1000 sayfaya dogru gidiyoruz- da ben yeni ögrendim paylasayim dedim. Gecenlerde mist siparisi verdim, artik cesme suyu yerine mist sikacagim yüzüme :KK70:
termal su da olur mu mist yerine?

Yine bir aksiyon olmus burda, Nisa hanima ayip edilmis. Daha simdi gördüm valla o konuya atifta bulunmamistim, yanlis anlasilma olmasin. Ben herkesi seviyorum burda, herkes cok pozitif ve bilgi paylasimi falan cok güzel :KK200:

yaz geceleri için Nisa okeylerse tek şu ürünü kullanmayi düşünüyorum hatta geçmiş sayfalarda konuşuldu bu ürün,tabi ben yine detay unuttum da genel olarak sevilen bir ürün oldu burda.
mary may ürünlerine bakarken anımsadım dün
Benimde gozum var bunda
Birde lemon glow niaciamide maskesinde de var gozum.
Kil maskem bitti

Son düzenleme:
Doçentliğe çalışıyorum eğiticinin eğitimi adında zorunlu dersler var almam gereken orada ki derslerden biri. Notlarımdan paylaşırım sizinle
başarılar diliyorum.karşı komşularım karı koca doçent çok tatlı bir aile.eğitime önem veren insanlara bayılıyorum.bu yaşta almanca öğreniyorum valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X