Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok tesekkürler!:super: Evet bana da sarkmalara iyi gelir gibi geldi, 45 yas üstü kadinlar genelde memnun gibi en az 10 yas genc göründüklerini iddia ediyorlar bunu kullandiklari icin (yani 70indeki kadin da 60 gösteriyorum diyor falan :) ). Ama kullanmayi birakinca bir süre sonra yüz eski haline dönüyormus, yani kaslari aktive ediyor, geriyor ama cok kalici bir etki degil, o yüzden sabah yapmakta fayda varmis, bir cesit makyaj gibi (dr dray öyle demisti). Ben de iki gündür deniyorum. Ilk denememde neredeyse yarim saat bunu kullandim yüzüme sonra cok bas agrisi yapti. Bugün sabah sadece bir kere tüm yüz gectim hizlica, bir sorun olmadi. O yüzden böyle kullanacagim simdilik bakalim :) Cene ameliyati varsa kullanmamak cok mantikli, zaten gencsin daha ileride kullanirsin :KK66: Ben aslinda argirelinin molekülleri büyük oldugu icin cilt tarafindan iyi emilmediginden bahseden bir youtube yorumu gördüm, o yüzden bu ürünle kullanilmasini öneriyordu, yani güvenilir bilgi olmayabilir.Youtubedaki ünlü dermatoglar ve estetisyenlerin bu ürünü önerdiklerine pek rastlamadim. Zarari olmadigi icin kullanacagim bakalim, gelismeleri yazarim :-)
Aslında hiç kullanamıyorsun ameliyat olunca. Kesin değil ama büyük ihtimalle olmam gerekecek. Gene kardeşim diyor al bence diye çakal 😂Le bodye sormuştum Kore markası o da hekiminize danışın ama evet sorun oluyor dedi. Ben de mesela kırışmaktansa sarkma sorunu yaşama ihtimalim daha fazla gibi. Spor gibi aslında tabii yapmadıkça etkisi olmaz ama bence çok mantıklı. Yarım saat mi maşallah görl süpersin 😂Ben 7 aylığım yeto derim dayanamam heralde o kadar 😂

Mavi isikla ilgili bir sey ögrendim. Kimyager akademisyen bir kadin var (Labmuffin) bilimsel olarak hesap yapip videolar paylasiyor. Mavi isik özellikle de biraz (veya cok) esmer olanlarda lekelenme (pigmentasyon) yapiyormus, ya da bronzlastiriyor diyelim. Beyaz tenlilerde görünür bir degisiklik olmuyormus. Günesten gelen mavi isiga yaz ayinda 15 dakika maruz kalinca cilt zarar görebilecek derecede (ya da bronzlasacak derecede) mavi isik aliyormus. Günes kremlerinin hic biri (aven'in mavi isik korumali günes kremi var yeni, baska da vardir, bu video 4 yil önce cekilmis, sanirim o zamanlar yoktu) mavi isiga karsi korumuyormus. Bilgisayar/telefondan gelen isiga eger araliksiz 15-30 gün maruz kalirsak ancak o 15 dklik yürüyüste maruz kaldigimiz mavi isiga denk zarar görüyormusuz. Araliksiz maruz kalmadigimiz icin bilgisayara ara verdigimiz zamanlarda cilt kendini onariyor diyelim. Ama günesten gelen mavi isiga karsi korunmamiz iyi olabilir. Bu kadin Ironoxide (fondotenlerde bulunan bir icerik) ve antioksidanlari (vitamin e, soy, resveratrol, vitamin c gibi) öneriyor videosunda. Ama ironoxide'in ne derece korudugu bilinmiyor, antioksidanlar da %50 filtreliyormus mavi isigi yapilan bir calismaya göre, vitamin c ile ilgili bir calisma henüz görmedim. Mavi isik filtreli günes kremlerinde phenylene bis-diphenyltriazine mavi isiga karsi koruyucu icerik. Bu arada görünür isigin icindeki diger renkteki isiklar cilde zarar vermiyor diyor bu kadin, hatta kirmizi isik cildin yenilenmesini hizlandiriyormus, diger renkler ise etkisiz.

boynunu da unutmuyorsun değil mi :KK70: ben boynuma gögüs dekolteme sürüyorum :KK70: hatta bugün duştan sonra omuzlarına falan da sürdüm abart nisa abart diyerek :KK70:
Hiç unutur muyum ayol? :KK49: Boynuma çok özen gösteriyorum. Hatta boynum ve dekoltem için Maruderm'ler almıştım biliyorsun :KK70:

Ben onun kuru ciltler için olanını aramıştım bulamamıştım🙁 şimdi konusu geçince yine aradım kuru cilt versiyonu yok😭😭😭
Bu arada evde eczane’de 116 lira ama stokta kalmamış tabii ki. Aklınızda bulunsun yine de cankiler @nscckts S sepyazeytin
Evet tatlım ben fiyat alarmı oluşturdum pusudayım. Evde Eczane uzun zamandır SVR getirmiyor, elinde bir tane krem kalmış onu da satıp anlaşmasını bitirecekmiş. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi almıştım. Umarım yine anlaşma yaparlar çünkü o sitenin fiyatları gerçekten çok iyi. Ay bak yine alışveriş yapasım geldi :KK70:

Merhabaaa tam bu ürünü alacaktım da kapatıcılığı nasıl sizce? Ufak ufak çil gibi güneş lekesi gibi lekelerim var hatta resim atmıştım geçenlerde pek belli olmamis ama kapatıcılığı biraz yüksek ve mat olmayan birşeyler arıyorum. cildim kuru cansız. pütür pütür oluyor aşırı yaşlı duruyor fondotenler nemlendirici sürsem de 😔
Ben cidden çok beğeniyorum bu ürünü. Cilt tonunu tek ton yapıyor minnacık sürsen bile. Çillerini sevmeye çalışmalısın, onları çok yoğun kapatıcılarla kapatırsan cildin yorulabilir. Bence bu ürüne şans vermelisin (natural olanına)
Çillerin çok tatlıydı, ben seviyorum çil :KK49: güneş kremleri ile iyi geçinirsen çoğalmazlarsa sorun olmaz. Sev onları çok minnoşlar bence

Ben de 16 Haziranda başladım Eylüle kadar niasinamide kullandım Eylülde arbutin ekledim,yeşil peeling ve fiddy yapıyorum,ama lekelerim aynı açılma yok,sivilcelerimde azalma var o da güzel bir gelişme.
Bu azmin sonu güzel olacak olmalı da… :KK200:
E aynıymışız ya kız, yuppiiii :KK70: Benim güneş lekelerimde açılma oldu ama tabii ki yok olmadılar, yok olmalarını da beklemiyorum. Gerçi tenim çok beyaz ve kışın tam toparlanıyor hooop yaz geliyor ve yine lekeler, yeni lekeler :KK70: fakat ben BB krem kullanmış gibi tek ton olmayı istiyordum, hayalim buydu ve o gerçekleşti. Zaten en güzel sonuç da bu benim için. :KK49: Nisa'ya ne kadar dua etsem az. Uzaktan, sadece dinleyerek bile çareler buluyor.

Ben demiştim ya görl 2 serum çok nadir tercih ederim diye. Ben kuru cillti değilim ama ondandır yoksa olabilir tabii ki. %70de traneksamik asit de var ya iyi bir aydınlanma veirir yüzüne ve leke baskılama yapar. Türev formda c vitmainini de var o da 3 0 olan o da iyi bir türev onu da seviyorum. O da güzel bir aydınlık veriyor. Centella oranı da iyi gayet. Bir de fermante içerik hastasıyım ben aşırı nem bombası yapıyor. Ama denemedim daha onu da seversin gibi geliyor bence. Hangisi daha ince ona bakıp ince olanı önce sürüp sonra yoğun olanı sürebilirsin.
Bence sen de bayılacaksın cankim çünkü aşırı hafif ama etkisi kocaman. Koca koca sarılmak istiyorum o minik şişeye :KK68:Onu da almama Kova vesile olmuştu sağ olsun. Kimseyi kolay kolay unutmam vefalıyımdır :KK70: ben %70 olanını daha kombin ürün olduğu için sonraya bıraktım ama açmamak için çırpınıyorum :KK70: Hatta 200'e almıştım, uyuzlar 113 TL'ye düşürdüler dayanamadım bir tane daha aldım :KK70:

Son düzenleme:
E aynıymışız ya kız, yuppiiii :KK70: Benim güneş lekelerimde açılma oldu ama tabii ki yok olmadılar, yok olmalarını da beklemiyorum. Gerçi tenim çok beyaz ve kışın tam toparlanıyor hooop yaz geliyor ve yine lekeler, yeni lekeler :KK70: fakat ben BB krem kullanmış gibi tek ton olmayı istiyordum, hayalim buydu ve o gerçekleşti. Zaten en güzel sonuç da bu benim için. :KK49: Nisa'ya ne kadar dua etsem az. Uzaktan, sadece dinleyerek bile çareler buluyor.
Görl sana demiştim aslında beyaz ten değil buğday buğdaydan esmere doğru bu ciltler daha lekelenmeye müsaitler. Pigment üretmesi daha fazla cildin.Fototip 3ten itibaren.Ama fototip 1 ve 2de tabii cilt kanseri riski artıyor o daha ciddi bir problem tabii ki.

İptal iptal iptal 😂Aşko microcurrentlar çok iyi olurdu ama burnundan dolayı olmaz işte maalesef. Skinceuticals age interrupter falan mı alsan görl 😂
O ne beybi, tam tercümesi nedir yine anlamıyom :KK70: Burnuma tüküreyim, güzel yapsa içim yanmazdı boşu boşuna hem para hem zaman kaybı!

Evet tatlım ben fiyat alarmı oluşturdum pusudayım. Evde Eczane uzun zamandır SVR getirmiyor, elinde bir tane krem kalmış onu da satıp anlaşmasını bitirecekmiş. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi almıştım. Umarım yine anlaşma yaparlar çünkü o sitenin fiyatları gerçekten çok iyi. Ay bak yine alışveriş yapasım geldi :KK70:
Hadi ya tüh🙁 svr’nin iki tane merak ettiğim ürünü vardı. Biri b3 serumu diğeri c20 biotic krem. Evde eczane’ye gelince alayım diye düşünüyordum. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler😭😭😭

kolajen sende de enerji veriyor değil mi bak unutmuştum sen +kovahatun enerjik kızlar 2 oldunuz bakalım kimler ben enerji doluyum diyecek :KK70: genel bir analiz raporu çıkarıyorum da
3 saatlik uykumla 2 zıpır bebeyle oyun kurup oynadım saatlerce ya ben daha bisey demiyorum...bu kolajene artık şerefe denip içilir 🤣🤣🤣 normalde 3 saatlik uykuyla mutfağa gitmeye üşenen insanım
Bu gece uyurum umarım ya böyle devam ederse gündüze almam gerekicek kolajen hanfendileri 😆

Bence sen de bayılacaksın cankim çünkü aşırı hafif ama etkisi kocaman. Koca koca sarılmak istiyorum o minik şişeye :KK68: ben %70 olanını dahakombin ürün olduğu için sonraya bıraktım ama açmamak için çırpınıyorum :KK70: Hatta 200'e almıştım, uyuzlar 113 TL'ye düşürdüler dayanamadım bir tane daha aldım :KK70:
Ben de baktım şimdi 112.98e almışım 😂Ben markanın bir de mavi hyalorinic asit centella olanı aldım. Sizin %100 bende yok almadım onu bir de çay ağaçlı sivilce karşıtı var yazın bana iyi olabilir ben bir tık sivilceleniyorum da yazın 😂Ben denemeden alamam ya 2.yi öyle alıp fail olduklarım oldu 😂

Kız ne gülüyorsun gelen saldırıyor giden saldırıyor aylardır bana. Valla devrelerim yandı. Artık ben de saldırayım dedim. Kendimi açıklamaktan yoruldum ayol. Direkt hedefe kitleneyim dedim. Hedef yanlışmış😅😃
Üffff neşe kaynağısın yeminle :KK70::KK70::KK70:

O ne beybi, tam tercümesi nedir yine anlamıyom :KK70: Burnuma tüküreyim, güzel yapsa içim yanmazdı boşu boşuna hem para hem zaman kaybı!
Foroe microcurrent aşko zamanda demiştin Türkçe konuş diye 😂Demiştim valla benim kısaltma değil ürünün adı o diye. Nuface falan da demiştim hatta mesajda. Gayet güzel burnun maşallah. Aman bu kadar taş olmak yeto nazar değer valla daha da güzel olursan. Her şey hallolur hem olmadı düzeltirirsin canım.

Ben cidden çok beğeniyorum bu ürünü. Cilt tonunu tek ton yapıyor minnacık sürsen bile. Çillerini sevmeye çalışmalısın, onları çok yoğun kapatıcılarla kapatırsan cildin yorulabilir. Bence bu ürüne şans vermelisin (natural olanına)
Çillerin çok tatlıydı, ben seviyorum çil :KK49: güneş kremleri ile iyi geçinirsen çoğalmazlarsa sorun olmaz. Sev onları çok minnoşlar bence
Evet ya insan kendinde olmayanı seviyor hep. Benim de çillerim var ergenken çok kafaya takardım nefret ediyordum çamur gibi fondöten sürüyordum. Sonra barıştım çillerimle sonra da sevmeye başladım. Hatta şu an renkleri açılmasın istiyorum o derece seviyorum😂😂

Son düzenleme:
Foroe microcurrent aşko zamanda demiştin Türkçe konuş diye 😂Demiştim valla benim kısaltma değil ürünün adı o diye. Nuface falan da demiştim hatta mesajda. Gayet güzel burnun maşallah. Aman bu kadar taş olmak yeto nazar değer valla daha da güzel olursan. Her şey hallolur hem olmadı düzeltirirsin canım.
O mesajlaşmamızı hatırlıyorum ama orada yazdıkların o titreşimli olan, burnundan dolayı kullanma dediklerindi. Şimdi başka bir şey keşfettin sandım :KK70: He ya taşım taş maşallahım var :KK70: zengoyum, taşım, ben bir güzellik mıknatısıyım :KK70:

O mesajlaşmamızı hatırlıyorum ama orada yazdıkların o titreşimli olan, burnundan dolayı kullanma dediklerindi. Şimdi başka bir şey keşfettin sandım :KK70: He ya taşım taş maşallahım var :KK70: zengoyum, taşım, ben bir güzellik mıknatısıyım :KK70:
Evet o bir de SpinoZa87 SpinoZa87 nın fotisni attığı aletler de çok meşhur oldu Kore markalarında onlar da olabilir. Dediğim gibi skinceuticals age interrupter tarzı bir şey olabilir ya da gene aynı markadan ce ferulic veya phloretin cf mesela asıl hem leke de bakılıyor. But çok money. Cihazlar da ucuz değil ama en azından bir kerelik ürünler sürekli almak gerek o da tartışılır ne kadar etkili. Olmadı mezoterapi falan daha mantıklı olabilir.

Oy anam o fiyat ne öyle? Yazıklar olsun :KK70:

Onu az önce fark ettim, tövbeler olsun ben o parayı verirsem aynı gün yaşlanırım zaten ayol
İptal iptal iptal 😂 Hiçbir zaman uygun fiyatlı bir marka değil tabii ki de son zamanlarda iyice arttı ya maalesef. Biraz da lüks yani çok da gerek yok aslında. Mezoterapi falan yapılır o fiyata ya da düzenli botoks falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X