Cok tesekkürler!
Evet bana da sarkmalara iyi gelir gibi geldi, 45 yas üstü kadinlar genelde memnun gibi en az 10 yas genc göründüklerini iddia ediyorlar bunu kullandiklari icin (yani 70indeki kadin da 60 gösteriyorum diyor falan :) ). Ama kullanmayi birakinca bir süre sonra yüz eski haline dönüyormus, yani kaslari aktive ediyor, geriyor ama cok kalici bir etki degil, o yüzden sabah yapmakta fayda varmis, bir cesit makyaj gibi (dr dray öyle demisti). Ben de iki gündür deniyorum. Ilk denememde neredeyse yarim saat bunu kullandim yüzüme sonra cok bas agrisi yapti. Bugün sabah sadece bir kere tüm yüz gectim hizlica, bir sorun olmadi. O yüzden böyle kullanacagim simdilik bakalim :) Cene ameliyati varsa kullanmamak cok mantikli, zaten gencsin daha ileride kullanirsin
Ben aslinda argirelinin molekülleri büyük oldugu icin cilt tarafindan iyi emilmediginden bahseden bir youtube yorumu gördüm, o yüzden bu ürünle kullanilmasini öneriyordu, yani güvenilir bilgi olmayabilir.Youtubedaki ünlü dermatoglar ve estetisyenlerin bu ürünü önerdiklerine pek rastlamadim. Zarari olmadigi icin kullanacagim bakalim, gelismeleri yazarim