Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zalımın fiyatı 218'di, 270 oldu. Bazı sitelerde 320 TL'den satılıyor. Yazın 160'a alıyorduk. Kullanmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar. İlk indirimde 3 şişe almazsam ben de ne olayım! Hadi bakalım! :KK70:
Şu meşuuur yeşil serumdan bahsediyorsunuz değil mi?🤔

4 sene önce Nisan ayının sonunda gitmiştim İzmir'e, Antep ile havası aynı gözüküyordu hafif bulutlu, 28 derece diye hatırlıyorum. O yüzden uzun kollu penye aldım bol bol. İkinci günü yandık kavrulduk, lcw mağazasına kendimizi atıp, çocuklara bir şey aldım. Kızıma sıfır kol almıştım, biraz fazla açık kaldı Antepte bir daha giydiremedim, hem soğuk geliyordu onu giyse hem de atlet olmadan bu nasıl giyilecek ki diye bakınıyorsun öylece ama İzmir'de rahat rahat giymişti yavrucak o giysiyi.
izmirde nem varya hissedilende hep daha fazla olur, aslında mersin daha sıcak düşünecek olursak denizi de daha sıcak havası da ama izmirde nem oranı daha fazla diye biliyorum o yüzden yazı da kışı da sert . nemli nemli soğuk hava düşünsene ay tam romatizmalık

kolajen sende de enerji veriyor değil mi bak unutmuştum sen +kovahatun enerjik kızlar 2 oldunuz bakalım kimler ben enerji doluyum diyecek :KK70: genel bir analiz raporu çıkarıyorum da
Ben haftaya diyete başlıyorum inşallah, ilk hafta kötü oluyorum ama sonra bi enerji geliyor :halay: ben de katılırım o kervana o zaman inşallah.

Doğru biliyorsun. Zaten yaz kış rüzgar vardır, etek giymek yürek ister İzmir'de. Eteğini alır kafana koyar valla ne olduğunu anlamazsın :KK70: Kışı kısa sürer ama pistir.
Ben de yazları gidiyorum izmire, bizim evin orası yazları bile rüzgardan uçurtuyor valla balkonda bile zor oturuyoruz bazı akşamlar :KK53:

Ben şu Skin1004 centelladan aşırı memnunum ya, neden böyle oldu? Nisa'cığım ben bu ürüne vuruldum resmen, sence hangi yolda ilerlemem lazım?
S Skinkeyrlover beybimin de ilgisini çeker, ben iki tane %70 oranlısını, bir tane de %100 oranlısını almıştım. %70 oranlılar duruyor, diğerini kullanıyorum. %70 ile de bu aşkı yaşar mıyım bilmiyorum ama bu kullandığım aşırı minnoş ya😍😍😍

Kova'nın dediği bir şey vardı, birlikte kullanıldığı kremleri vs etkisini artırıyor diye. Ya şimdi ben bunu SVR ile de kombinlesem mi? Tek mi kullansam, hep bir şeylerle mi kombinlesem? Öyle böyle değil, bayılıyorum ya😂 yerlere göklere sığdıramıyorum minnoşumu. 🤣

Senin enerjin 2 gündür epey düşük hisseediyorum zaten ...olsun kalk cüzdanını olumla geç değil niyet mühim
Dobarlan kuzum 🤣🤣
Aşko günde 2 şer saat o da bölük pörçük uyuyunca böyle oldu.Çok ses anneciğim. Başımıza bela aldık ya yeto diyorum yani. 😂Olumlamadım hala duruyor bir köşede içine bir şey de koymadım 😂

ayyy şaka de :KK70: canımmm dün hava 18 önceki gün 19-20 derece güneşliydi :KK70: nasıl üşüyebilirsin dicem ama düşündüm benim bir yakınımda böyle çok aşırı üşür özellikle fırının tam üstünden ev almıştı ben thirtlee baygınlık geçiriyordum evinde o kazakla oturmuş sıcak su torbası almış donuyorum diyordu :KK70: kansızlık falan mı var sende
Şu an bile petek yanında elim ayağım buz, çok kalın giymeyi sevmiyorum. Üzerimde penyeler var. Yarın genel bir tahlil yaptıracağım. Pazartesi teşebbüs ettim barkodları elime aldım, çocuğu doktora götürmüşken, yetişmedi ve beklemdiler, ancak yarın fırsatım olur, inşallah olur diyeyim.:KK12:
Oğlum kaç gündür evde demin geldi boğazım ağrıyor diyor. Biliyorum ki soğuktan.
Evim çok ceyran yapıyor birazda. Pencerelerden hava geçişi fazla, eşimde durumu geçiştiriyor yıllardır.
Bana müsaade kendiniz çok iyi bakın.:KK36:

4 sene önce Nisan ayının sonunda gitmiştim İzmir'e, Antep ile havası aynı gözüküyordu hafif bulutlu, 28 derece diye hatırlıyorum. O yüzden uzun kollu penye aldım bol bol. İkinci günü yandık kavrulduk, lcw mağazasına kendimizi atıp, çocuklara bir şey aldım. Kızıma sıfır kol almıştım, biraz fazla açık kaldı Antepte bir daha giydiremedim, hem soğuk geliyordu onu giyse hem de atlet olmadan bu nasıl giyilecek ki diye bakınıyorsun öylece ama İzmir'de rahat rahat giymişti yavrucak o giysiyi.
İşte o yüzden derler ki İzmir'in havasına ve kızına güven olmaz😁

Arkadaslar yüzüne microcurrent cihazi ya da "ionic massager" kullanan var mi? Bazi peptit, hyaluronik asit gibi ürünleri cildimiz iyi emmedigi icin öneriliyor. Bir calismaya göre cilt ürünlerinin emilimini %40 artiriyormus. Bir de yüz kaslarini sikistiriyor (muscle contraction) diyorlar.

Bende sundan vardi yillardir, nature republic set almistim icinden cikmisti ama hic kullanmiyordum ne ise yaradigini bilmedigim icin. Yukarida denilenlerinin hepsini bu cihaz yapiyor mu bilmiyorum. Bu konuda da uzun bir arastirma yapmam gerekecek gibi cünkü hic bir sey bilmiyorum:kahve: Bilenler var midir ki acaba burda :KK24:

Eki Görüntüle 3161432
Microcurrenti S sepyazeytin ile konuşmuştuk hatta o da kırılıktan değil de sarkmadan koekuyordu. Ben de alırdım normalde ama çene ameliyatı olma durumum var ondan almadım ben. Hatta bu tarz bir şey almayı düşünmüştüm ben de. Ürünlerin etki etmesini artırır diye hem de aslında kolajen üretimini de tetiklediği için de iyi olabilir gibi geliyor.

ayyy şaka de :KK70: canımmm dün hava 18 önceki gün 19-20 derece güneşliydi :KK70: nasıl üşüyebilirsin dicem ama düşündüm benim bir yakınımda böyle çok aşırı üşür özellikle fırının tam üstünden ev almıştı ben thirtlee baygınlık geçiriyordum evinde o kazakla oturmuş sıcak su torbası almış donuyorum diyordu :KK70: kansızlık falan mı var sende
Ay deme Nisa demeeee. Mesela ben Akdeniz anemisiyim, yaz kış elim ayağım buz. Yazın normal vücut sıcaklığı 35,5. Üşüyommmmmm

Microcurrenti S sepyazeytin ile konuşmuştuk hatta o da kırılıktan değil de sarkmadan koekuyordu. Ben de alırdım normalde ama çene ameliyatı olma durumum var ondan almadım ben. Hatta bu tarz bir şey almayı düşünmüştüm ben de. Ürünlerin etki etmesini artırır diye hem de aslında kolajen üretimini de tetiklediği için de iyi olabilir gibi geliyor.
He kız, 5 yıla kalmaz alt çenem buldog köpekleri gibi olacak şimdiden belli😂😂😂😂

Ben şu Skin1004 centelladan aşırı memnunum ya, neden böyle oldu? Nisa'cığım ben bu ürüne vuruldum resmen, sence hangi yolda ilerlemem lazım?
S Skinkeyrlover beybimin de ilgisini çeker, ben iki tane %70 oranlısını, bir tane de %100 oranlısını almıştım. %70 oranlılar duruyor, diğerini kullanıyorum. %70 ile de bu aşkı yaşar mıyım bilmiyorum ama bu kullandığım aşırı minnoş ya😍😍😍

Kova'nın dediği bir şey vardı, birlikte kullanıldığı kremleri vs etkisini artırıyor diye. Ya şimdi ben bunu SVR ile de kombinlesem mi? Tek mi kullansam, hep bir şeylerle mi kombinlesem? Öyle böyle değil, bayılıyorum ya😂 yerlere göklere sığdıramıyorum minnoşumu. 🤣
eğer ihtiyaç duyuyorsan kullan tabi ama bence haftada 3 gün kışın yeter diye düşünüyorum, 2 buçuk gün üst üste kullandım bana fazla geldi :KK70: ilk centella sürüp 15 dk bekleyip svr sür bakalım ne yapacak , hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum ...

Şu an bile petek yanında elim ayağım buz, çok kalın giymeyi sevmiyorum. Üzerimde penyeler var. Yarın genel bir tahlil yaptıracağım. Pazartesi teşebbüs ettim barkodları elime aldım, çocuğu doktora götürmüşken, yetişmedi ve beklemdiler, ancak yarın fırsatım olur, inşallah olur diyeyim.:KK12:
Oğlum kaç gündür evde demin geldi boğazım ağrıyor diyor. Biliyorum ki soğuktan.
Evim çok ceyran yapıyor birazda. Pencerelerden hava geçişi fazla, eşimde durumu geçiştiriyor yıllardır.
Bana müsaade kendiniz çok iyi bakın.:KK36:
sende kendine çok iyi bak diikkat et canım :KK36:

eğer ihtiyaç duyuyorsan kullan tabi ama bence haftada 3 gün kışın yeter diye düşünüyorum, 2 buçuk gün üst üste kullandım bana fazla geldi :KK70: ilk centella sürüp 15 dk bekleyip svr sür bakalım ne yapacak , hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum ...
Evet evet evet evet 😂 öyle yapayım😂😔 henüz ben de hiç üst üste kullanmadım beybitom ama toniğini de yanlışlıkla almıştım ya onu her sabah kullanıyorum. Serumu 2 günde bir yetooo😂

Evet evet evet evet 😂 öyle yapayım😂😔 henüz ben de hiç üst üste kullanmadım beybitom ama toniğini de yanlışlıkla almıştım ya onu her sabah kullanıyorum. Serumu 2 günde bir yetooo😂
boynunu da unutmuyorsun değil mi :KK70: ben boynuma gögüs dekolteme sürüyorum :KK70: hatta bugün duştan sonra omuzlarına falan da sürdüm abart nisa abart diyerek :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X