İsmini de öğrenmiş oldukBen hiç karıştırmam ya valla otomatik düzeltmiş. Sertifikam bile var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmini de öğrenmiş oldukBen hiç karıştırmam ya valla otomatik düzeltmiş. Sertifikam bile var
polonyada şu an bir yakınım var 4 aya dönecek.dönüşüne ısmarlayacağım bir şeyler.para biriktiriyorum o kara gün için.kara diyorum çünkü ordan bile gelse yüklü yekün tutar.Sorma sormaaa kalbim sormaaaa
Yok görl lonely görlsuyum benskinkeyrlover hani sen gençsin ya var mı bir flörtün?bak valla merak ettim.sadece var ya da yok demen yeterli.
Evt ilk günden bu zamana karşılaştırırsak çok güzel oldu cildin diyorlar ama son bir kaç gün içinde biraz bozuldu onuda onaracagim inşallah herkes destekçi kolojen kullan diyorlar hatta C ceycey0406işyerinde ne diyorlar?cildinde bir farklılık var dediler mi?
heeee en iyisi.ben evimden uzak yalnız bir kovboyum diyordu red kit de.Yok görl lonely görlsuyum ben
ben ertesi gün yapıyorum enzimi.aynı anda yapınca sıkıntı diye biliyorum.Enzim ve fiddy arası kac gun yapıyorduk ya? Bu gece enzim yapsam cuma şu fiddy görlerle fiddy yapsam sıkıntı yok dimi?
ben ertesi gün yapıyorum enzimi.aynı anda yapınca sıkıntı diye biliyorum.Enzim ve fiddy arası kac gun yapıyorduk ya? Bu gece enzim yapsam cuma şu fiddy görlerle fiddy yapsam sıkıntı yok dimi?
Enzimi 2 haftada 1ben ertesi gün yapıyorum enzimi.aynı anda yapınca sıkıntı diye biliyorum.
fiddy i haftada bir enzimi 4 günde bir yapıyorum ben.ama birinde cosmed diğerinde kırmızı the purest.Enzimi 2 haftada 1
Fiddy her hafta mi yapiyorsun? Yoksa ikisi de mi haftada 1
Onu paylaşırken dedim zaten fame görl değilim beni tanıyan çok insan yok ha olsa ne olur bombe bir mesajım yok ama olmadığından yok yani hayatımda yok boring görlüm Hatta arkadaşlarım şey diyor biz sana her şeyi anlatıyoruz sen anlatmıyorsun gizliyorsun dedim bir tarafımdan mı uydurayım yani insanın ağzını bozuyorlar ya Tanınsam en fazla skandal Skinkeyre bu kadar money mi ayırıyormuş uuuiyyy derlerİsmini de öğrenmiş olduk
Thenkyuuu peki son bi soru dahafiddy i haftada bir enzimi 4 günde bir yapıyorum ben.ama birinde cosmed diğerinde kırmızı the purest.
evet normal cilt rutinime devam ediyorum ertesi gün.fiddy de cilt derinlemesine temizlendiğinden o gün fazla ürün kullanmıyorum ben.sadece nemlendirici sürüyorum dinlendiriyorum cildimi.ha bir de göz kremi.doğrusu bu mu bilmiyorum.ama ben böyle yapıyorum.arada cilde mola hakkı da verilmeli diye düşünüyorum.Thenkyuuu peki son bi soru daha
Fiddy ertesi günü normal cilt rutini devam dimi? Niacinamide sadece fiddy sonu kullanıyorsun
Eda taspianar mi neydi onun bi pokerface isimli ışıltılı bi spreyi var elim gidip gidip geri geliyo ona...sim sim değilmiş dediklerine göre...şu vücud parlatıcılarından kullanan var mı?şöyle biraz yakası açık bluza kullansam hoş olur mu bilemedim.kıyefete bulaşıyorsa hoşuma gitmez.
Ona demedim görl ben probiyotikli kreme dedim onu ben denemedim ama kuru ciltler çok seviyor onu. İçeriğini çok beğenmiştim ben de çok yağlı ciltli falan değilim ama gene de katmayım emin olmamıştım. Dönüşümlü kullanırsın zaten hava soğuyor tabii. Night krem bende de var ama daha açmadım. Sıra gelirse artıkSivilce kreminin üstünde kuru hassas ciltlere uygun değil yazıyor kanka sıkıntı olmaz bana diye düşünüyorum karmayim ya bn. S Skinkeyrlover
Mersiii conemevet normal cilt rutinime devam ediyorum ertesi gün.fiddy de cilt derinlemesine temizlendiğinden o gün fazla ürün kullanmıyorum ben.sadece nemlendirici sürüyorum dinlendiriyorum cildimi.ha bir de göz kremi.doğrusu bu mu bilmiyorum.ama ben böyle yapıyorum.arada cilde mola hakkı da verilmeli diye düşünüyorum.
Onarıcı kremi diyorsun onu bn cildimde hasar oldukça kullanmayı düşünüyorum cnm günlük kullanım için almadım diyebilirim @SkinkeyrloverOna demedim görl ben probiyotikli kreme dedim onu ben denemedim ama kuru ciltler çok seviyor onu. İçeriğini çok beğenmiştim ben de çok yağlı ciltli falan değilim ama gene de katmayım emin olmamıştım. Dönüşümlü kullanırsın zaten hava soğuyor tabii. Night krem bende de var ama daha açmadım. Sıra gelirse artık
bakayım yarın.benim kızın bir öğretmeni göz kenarlarına simli parlak bir şey kullanmış.çok hoş görünüyordu valla.ben de ışıldamak istiyorum bananeee.Eda taspianar mi neydi onun bi pokerface isimli ışıltılı bi spreyi var elim gidip gidip geri geliyo ona...sim sim değilmiş dediklerine göre...
Nuxeün ışıltılı yağı derim görlşu vücud parlatıcılarından kullanan var mı?şöyle biraz yakası açık bluza kullansam hoş olur mu bilemedim.kıyefete bulaşıyorsa hoşuma gitmez.