Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel cok sevindimOoo hanımlar neler yazmışsınız enerjiler menerjiler havada uçuşmuş. Bana da geldi sizlerden enerjiiii bugün çok yorulmuştum iyi geldi okumak
Merhaba Ahu, benim saclarim dalgali, dalgalari güzel parlak saglikli görünsün diye kullaniyorum. Son zamanlarda dalgalarim hic de düzgün degildi, yani dogal salik haliyle güzel görünmüyordu saclarim. Hatta bu yüzden hep bir sekilde toplamaya calisiyordum sacimi.
tatlicincap
Merhabalar :) Bende büyük degisiklik yapan rutini anlatayim. Sacimi sampuanla yikadim. Sac kremini yedirdim ve sonrasinda sac kremini sadece bir kac saniyeligine duruladim, tamamini durulamadim, sacimda kremden gelen kayganlik mutlaka kalmali. Sonra ilk bir havlu veya tshirte sardim, saci ovalamak veya bastirmak yok, sadece sactan akan su yerlere damlamasin diye alinan bir yöntem, kurulamak icin degil. Dermatologlarin tshirt önerdigini biliyorum, ama ben tshirt ve havlu arasinda bir fark göremedim kendi sacimda, yani ben havlu kullanmistim o gün. Bir 5 dk falan sonra sacimdaki havlu veya tshirti cikarttim ve bu banyo sonrasi icin olan saten boneyi taktim. Yine hic bir bastirma veya ovalama yapmadim. Bonenin saci toplayan kismi aslinda kalin, ve icinde suyu emecek materyal var, bir cesit havlu gibi. Ben bu sekilde evde rahat rahat dolanip isimi yaptim, hatirlamiyorum net ama iki saat falan bone kafamda durdu. Bone hic rahatsiz etmedigi icin ve yakistigi icin cikarma istegi de duymadim (ki tshirt veya havluyu bu kadar uzun süre kafamda tutamiyorum, rahatsiz ediyor). Sacimin kurudugunu hissettigim zaman cikarttim. Cikarinca gördüm ki saclarimda cok iyi lüleler olusmus. Bir kac saat sonra da saten yastiga kafami koyup yattim. Boneyle yatiladabilir sanirim ama henüz denemedim, iyi sonuc verir mi bilmiyorum. Ben 35 yasindayim ve son 15 yildir sacimi hic bir zaman kurutmuyorum, zarari olabilir, ya da bazilarini hasta ediyor olabilir, ama bana bir sey yapmadi :) Ama kurutanlar icin de kivircik sac icin özel kurutucular var, 20 yasimdan önce de onlardan kullaniyordum, bayagi kivircik yapiyordu sacimi. Lülelerinizle güzel bir gün dilerim <3
Öncesinde alırsan da koy kenara işte 15inde enerji çalışması yap yani en azından bolluğa berekete niyetlenip koy paranı içine...meesela bu sefer şöyle bisey deniycem 20 tl varya önüne 5 yaz tut cuzdaninda 520 paran olsun ben daha ne diyemmm
tatlicincap diyodur bunlar ne saçmalıyor akşam akşam
Aşko senden beklemezdim hep bana mantıkşov gibi geliyordun Welcome to our clubEpey detayli anlatmissiniz, tesekkur ederim; parmaklariniza saglik. Dediginiz gibi uygulayacagim ilk firsatta. Malum bir Çincap annesiyim ve 3 dakikalik dusla yasiyorum 27 aydir.
Su cuzdan mevzusunun detaylarini nereden okuyup ogrenebilirim? Ben de yapmak isterim. Mor zaten en sevdigim renk.
Keyifle okudum ne yalan soyleyeyim. Minik bir tartisma olmus o da ’lik olsun. Ama genel anlamda guldum epey.
C ceycey0406 Kizcene gecmis olsun. İnsallah daha iyi hissediyordur.
severek kullanmıştım güzel maskaradır, hayırlı olsunAlisveris batagina dust. Dis macunum 30 TL indirime girmis, hem Evdeeczane’den, hem Trendyol’dan aldim ve stokladim. İndirim cekleri oyle gerektirdi.
Watsons’dan agiz calkalama suyu aldim yaklasik 20 lt kadar. Onun haricinde mutfak ve yatak odasi tekstili, Dermoskin dudak koruyucu, TPS yesil enzim peeling, cok methedilen bir mascara denemek icin L’oreal Paris Unlimited aldim. İnsallah gozlerim yanmaz da hakli cikarlar. CD alsam yine bir kosede kuruyacak yillardir makyaj yapmiyorum.
Diş macunu ve ağız çalkalama suyun ne görl? Hayırlı olsun hepsi. Ben de düştüm yaAlisveris batagina dust. Dis macunum 30 TL indirime girmis, hem Evdeeczane’den, hem Trendyol’dan aldim ve stokladim. İndirim cekleri oyle gerektirdi.
Watsons’dan agiz calkalama suyu aldim yaklasik 20 lt kadar. Onun haricinde mutfak ve yatak odasi tekstili, Dermoskin dudak koruyucu, TPS yesil enzim peeling, cok methedilen bir mascara denemek icin L’oreal Paris Unlimited aldim. İnsallah gozlerim yanmaz da hakli cikarlar. CD alsam yine bir kosede kuruyacak yillardir makyaj yapmiyorum.
Aşko senden beklemezdim hep bana mantıkşov gibi geliyordun Welcome to our club
ay ne kadar pratikmiş denicem , allahım ben karbonatlarla sirkelerle ovuyordum ona özel diş fırçası ve macunla yıkıyordum yinede tam parlamıyorduSahi aklima gelmisken en kolayindan gumus parlatmayi tarif edeyim size.
Bir su bardagina aluminyum folyodan havuz yapiyoruz. Parlatilacak olan gumusufolyonun icine koyuyoruz. Uzerini bildiginiz tuzla kapatiyoruz, ne kadar cok tuz o kadar hizli sonuc. Sonra kaynar suyu dokuyoruz. 2-3 dakika icinde piril piril oluyor.
Ayni islemi istedigimiz kadar tekrarlayabiliriz. N nscckts
herkesi yoldan çıkardın.sayende gözümüz hep kozmetiklerde indirimlerde.yazıklar olsunnAşko senden beklemezdim hep bana mantıkşov gibi geliyordun Welcome to our club
Tesekkur ederim. Gozlerim cok hassas. Vaktiyle cift tarafli bir maskarasini denemistim, o yanmayla ben aglamistim, o akmisti. Sonsuza kadar surecek sandim. Dior ya da Clinique dokunmuyor ne hikmetse. Watsons’da indirimdeyken deneyeyim dedim.severek kullanmıştım güzel maskaradır, hayırlı olsun
yüzümü yıkamaya üşeniyorum bugün.biri beni götürse banyoya da çift aşamalı yüzümü temizlese ardından da serumlarımı sürse.ahh ahhh evde bir katya olsa o yapardı bunları. bihterin var da benim niye yokkkk?Tesekkur ederim. Gozlerim cok hassas. Vaktiyle cift tarafli bir maskarasini denemistim, o yanmayla ben aglamistim, o akmisti. Sonsuza kadar surecek sandim. Dior ya da Clinique dokunmuyor ne hikmetse. Watsons’da indirimdeyken deneyeyim dedim.
Diş macunu ve ağız çalkalama suyun ne görl? Hayırlı olsun hepsi. Ben de düştüm ya
İnsallah faydasini gorursun.ay ne kadar pratikmiş denicem , allahım ben karbonatlarla sirkelerle ovuyordum ona özel diş fırçası ve macunla yıkıyordum yinede tam parlamıyordu
Nee hapis şoku yaşadım şuan En beklemediğim yerden vuruldum. Ah en çok en sevdiği üzer insanı Oysa ben bir abla gibi sevmiştim seniÖncelikle ben bu konuya sonradan dahil oldum yani zaten siz konuşuyordunuz bunları. Ayrıca hep söylediğiniz ben zaten alıyorum ama bilinçsiz alıyordum ile yaramayan ürünlere verirken boş paralar şimdi ise işe yarayan fiyat performans ürünlerinin yorumlarını görmüş oluyorsunuz hem de sponsorsuz sahici yorumlarla. İnfluencerlar hep para için bunu yapıyor. Sory meslek hastalığı savunma yapmadan duramadım PS:Hepsi şaka yazı dilinden anlaşılamayabilir gülerek yazdım and ı love you so much Justinherkesi yoldan çıkardın.sayende gözümüz hep kozmetiklerde indirimlerde.yazıklar olsunn
Gözlerin de zengoymuş seninTesekkur ederim. Gozlerim cok hassas. Vaktiyle cift tarafli bir maskarasini denemistim, o yanmayla ben aglamistim, o akmisti. Sonsuza kadar surecek sandim. Dior ya da Clinique dokunmuyor ne hikmetse. Watsons’da indirimdeyken deneyeyim dedim.
amannn tamam be anladık katil sen değilsin katil uşakkkkk hepimizi o yoldan çıkardı.Nee hapis şoku yaşadım şuan En beklemediğim yerden vuruldum. Ah en çok en sevdiği üzer insanı Oysa ben bir abla gibi sevmiştim seniÖncelikle ben bu konuya sonradan dahil oldum yani zaten siz konuşuyordunuz bunları. Ayrıca hep söylediğiniz ben zaten alıyorum ama bilinçsiz alıyordum ile yaramayan ürünlere verirken boş paralar şimdi ise işe yarayan fiyat performans ürünlerinin yorumlarını görmüş oluyorsunuz hem de sponsorsuz sahici yorumlarla. İnfluencerlar hep para için bunu yapıyor. Sory meslek hastalığı savunma yapmadan duramadım PS:Hepsi şaka yazı dilinden anlaşılamayabilir gülerek yazdım and ı love you so much Justin