- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ben de sevmiyorum. Bana bir makyaj yaptılar evlendiğimde, 50 yaşında gibiydim. Tüm günüm rezil geçtibazı kızlar maske gibi makyaj yapıyorlar.avm gibi kapalı mekanlarda güzel duruyor ama gün ışığına çıkınca bir kabusss.kalıp gibi fondoten bir tuhaf göz makyajı yaşları 25 se 40 duruyor.genç diri cilt neden badana gibi yüzünü boyar hiç anlamam.
Benim düğünümde bana bir fondöten sürmüştü kadın, en az iki ton koyu olmuştum. Salonda aynaya bi baktım sanki bronzlaşmış gibiydimBen de sevmiyorum. Bana bir makyaj yaptılar evlendiğimde, 50 yaşında gibiydim. Tüm günüm rezil geçtiO kadar dedim, bana kat kat makyaj yapmayın, göz altıma fondöten sürmeyin diye. Sürekli gülmek zorunda olduğum bir gündü ve göz altlarım iyice çizgi çizgi durdu. O gün bu gündür no makyaj, no fondöten.
Bazı kızlar çok güzel ürünler kullanıyor, cam gibiler maşallah. Yine de sevmiyorum cıx
Canım ben centella ile La Roche güneş kremini karıştırdım, bu defa süper durdu tenimde. Bundan anladığım kadarıyla hâlâ nem isteyen bir cildim var. Senin de dediğin gibi yıllarca nemsiz kalmış ve sebum dengesi bozulmuş, o yüzden vıcık vıcık yağ üretiyormuş meğer.kızlar centellayı sabah sürdüm gece de sürdüm yarında süreyim en azından 2 gün kullanmış olayım öyle yorumlayayım centella yanında aydınlatma etkili olan versiyonunun testerını yollamışlar onuda ptesi denerim
En güzel olmam gereken günde inan kendimden tiksindim.Benim düğünümde bana bir fondöten sürmüştü kadın, en az iki ton koyu olmuştum. Salonda aynaya bi baktım sanki bronzlaşmış gibiydim
Haklısın gerçekten gıcık bi durum. Bi de ben gözlük kullanıyorum normalde, düğünde takmıyım dedim o zaman lens falan bilmiyorum tabi. Yanıma gelenler dışında kimseyi görmüyordumEn güzel olmam gereken günde inan kendimden tiksindim.
Vay anasını, ciddi olamazsın!valla gene indirimler başladı Watsonsda gratiste
Oy kıyamam, bilirim o durumu, yıllarca yaşadım. Otobüsün numarasını yanlış okuyup yanlış otobüse binmişliğim bile var, hem de İstanbul gibi yerde. En kötüsü de uyanınca uzak duran saati görememekti. Lens kullandığımda ise sürekli kayıyordu. Sıcak hava, soğuk hava, nemli hava hep olumsuz etkiliyordu. Lazerle çözdüm meseleyi 12 yıl önceHaklısın gerçekten gıcık bi durum. Bi de ben gözlük kullanıyorum normalde, düğünde takmıyım dedim o zaman lens falan bilmiyorum tabi. Yanıma gelenler dışında kimseyi görmüyordum
Ya ne güzel ben de arada düşünüyorum lazer mi yaptırsam diye. Bakalım bi niyetleneyim yine. Tabi önce iyi bir dr bulmam lazımOy kıyamam, bilirim o durumu, yıllarca yaşadım. Otobüsün numarasını yanlış okuyup yanlış otobüse binmişliğim bile var, hem de İstanbul gibi yerde. En kötüsü de uyanınca uzak duran saati görememekti. Lens kullandığımda ise sürekli kayıyordu. Sıcak hava, soğuk hava, nemli hava hep olumsuz etkiliyordu. Lazerle çözdüm meseleyi 12 yıl önce
Zor bir ameliyat, lokal oluyor ve her şeyi görüyorsun. Ameliyat masasından kalkıp gidesim gelmişti. Şimdi daha kolaylaşmıştır 12 yıl öncesinden bahsediyorum. İmkânın varsa yaptır, büyük rahatlık. Yeniden doğuş gibi bir şeyYa ne güzel ben de arada düşünüyorum lazer mi yaptırsam diye. Bakalım bi niyetleneyim yine. Tabi önce iyi bir dr bulmam lazım
Heves ettim, bi düşüneyim bu işi. SağolasınZor bir ameliyat, lokal oluyor ve her şeyi görüyorsun. Ameliyat masasından kalkıp gidesim gelmişti. Şimdi daha kolaylaşmıştır 12 yıl öncesinden bahsediyorum. İmkânın varsa yaptır, büyük rahatlık. Yeniden doğuş gibi bir şey
Aynisi bana da oldu. Aynaya bakip cok cirkin oldum, meger aslinda cirkinmisim de farkinda degil miymisim, makyajla da bu ortaya cikti gibi seyler söyledim. Yatistirmaya calistilar yok cok güzel oldun, gözün alisik degil diye öyle geliyor falan. O kadar mutsuzdum ki. Nikahtan önce bir yere oturttular bizi gelin odasi midir nedir, oraya da bir sürü ayna koymuslar cirkinligimi görmem icin sanirim. Esimin annesi de makyajimi cekmek istiyor, ben o odada aynaya bakarken, bir de bunu facebookta tüm dünyayla paylasmis.En güzel olmam gereken günde inan kendimden tiksindim.
Güle güle kullan, şifa olsunTrendyol indirimleri bekleyemedim valla effectha ve mary.may 6 çeşit peptitliyi sipariş ettim
Bence olur.zaten elinde olan kremi kullan kuruma sorunu yoksa derim.La roche-posay anthelios dry touch güneş kremini ya da yağlı ciltler için yapılmış herhangi başka bir güneş kremini retinolle birlikte kullanabilir miyim acaba, sorun olur mu
Retinol cildi kurutuyor ya normalde. Ama retinolü 3 haftadır kullanıyorum, henüz cildimi kurutmadı, hala çok yağlı. Yağlı ciltler için güneş kremini kullansam sorun olur mu bu süreçte yoksa normal cilt için olan bir şey mi alayım acaba?
Peptitli serum bende de var ama sıra gelmedi daha. Eğer iyi çıkarsa süper olur aşko uyguna efso peptit serumu alırız sürekli. Çıkın çıkın gelinTrendyol indirimleri bekleyemedim valla effectha ve mary.may 6 çeşit peptitliyi sipariş ettim
Ben the purest peptit e bayıldım. Yedeği de var rahatım.Peptitli serum bende de var ama sıra gelmedi daha. Eğer iyi çıkarsa süper olur aşko uyguna efso peptit serumu alırız sürekli. Çıkın çıkın gelin
Bu da ağır gelirse artık ben peptitlere bay bay yaparımPeptitli serum bende de var ama sıra gelmedi daha. Eğer iyi çıkarsa süper olur aşko uyguna efso peptit serumu alırız sürekli. Çıkın çıkın gelin
Aşko onun ağır gelme ihtimali yok 0. O da ağrı gelse yani tonik bile zor sürersin yüzüne bırak kremiBu da ağır gelirse artık ben peptitlere bay bay yaparımsenin dediğin dropsu da zengo bi animda alabilirim anca