- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Benimkiler keko oluyor ondan çok örnek veremedimSen onersene birşeyler ya
Niye kimseler önermiyor anlamıyorum
Kiz yok keko değil ama her tarza uyacak minimal şık olursa daha iyi olur hani spor klasik her türlü kullanilacak bisey olursa daha iyi olurBenimkiler keko oluyor ondan çok örnek veremedimDuybeni bakkalın fotisini attım ya BY DİLEK ÇETİN ACCESSORY Çelik Boru Boru Halka Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LİLY TAKI VE AKSESUAR ÜRÜNLERİ Orta Boy Burgu Halka Model Gold Renk Bayan Çelik Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL denizden silver Tekli Gümüş Harf Küpe - S Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL denizden silver Tekli Gümüş Oval Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLÇlk Accessories Kalın Vintage Halka Küpe Trküpe34475 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLÇlk Accessories Çelik Taşlı Yılan Küpe Trküpe34476 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pierre Violette Belle Inci Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Markiz Takı Kadın L Gold Halka Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Söğütlü Silver Kadın Gümüş Altın Yaldızlı Sıkıştırmalı Burgu Kıkırdak Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Favorilerimdekilee bunlar.
Valla benim kararim belliortak bir takı seçemedik yani hala.en iyisi sen karar ver ona uyalım.
ben rose renk sevmem.altın ya da gümüş olur amaRose tonu varmış ya bide yine rose ama siyah taşlısı var altın tonu yokSöÄütlü Silver GümüŠRose Ãizgi Küpe Sgtl9733rose Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SöÄütlü Silver GümüŠRose Ãizgi Küpe Sgtl9733rose yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl S Skinkeyrlover
Roseu da güzelmiş çok. Bana yakışır mı renk olarak bilemedim. Olmaz gibi. Gümüşü de hoş.Rose tonu varmış ya bide yine rose ama siyah taşlısı var altın tonu yokSöÄütlü Silver GümüŠRose Ãizgi Küpe Sgtl9733rose Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SöÄütlü Silver GümüŠRose Ãizgi Küpe Sgtl9733rose yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl S Skinkeyrlover
bu modeli takabilirim ben günlük.Roseu da güzelmiş çok. Bana yakışır mı renk olarak bilemedim. Olmaz gibi. Gümüşü de hoş.
Onları da yapıyoruz çok haklısın. Okuyan da diyecek bunlar kafayı serumla, kremle bozmuş; hiç öyle değil. Filtre kahve stoklamıştım 23 TL'ye, şimdi 70 olmuş ve son bir paketim kaldı. Ayçiçek yağı 3 tane almıştım, sonuncu bana göz kırpıyor. Mercimek, çay, zeytinyağı, bulgur, pirinç derken zaten para kalmıyor. Her ay 1-2 serum falan alıp köşeye atıyoruz ki 2023'te ocağımıza incir ağacı dikilmesin. Vallahi seneye bunları alacağımı hiç sanmam.Öfff evet zamların cıvkı çıktı artık. Eskiden ne güzel ihtiyacım olduğunda birer tane alırdım. Ben daha kışlık yağ, un, şeker stoğu yapıcmİflasşov
Ama senin içine sinmezse fikir değiştircemRoseu da güzelmiş çok. Bana yakışır mı renk olarak bilemedim. Olmaz gibi. Gümüşü de hoş.
haftasonu biz de gross a gideceğiz.kışlık toptan ne bulursak alacağız.kilerim var dolduracağım valla.geçen hafta yoğurt 46 tl idi bu hafta olmuş 55.haftaya olur 70.artık harcayarak karlı olduğumuz tuhaf bir dönemdeyiz.Onları da yapıyoruz çok haklısın. Okuyan da diyecek bunlar kafayı serumla, kremle bozmuş; hiç öyle değil. Filtre kahve stoklamıştım 23 TL'ye, şimdi 70 olmuş ve son bir paketim kaldı. Ayçiçek yağı 3 tane almıştım, sonuncu bana göz kırpıyor. Mercimek, çay, zeytinyağı, bulgur, pirinç derken zaten para kalmıyor. Her ay 1-2 serum falan alıp köşeye atıyoruz ki 2023'te ocağımıza incir ağacı dikilmesin. Vallahi seneye bunları alacağımı hiç sanmam.
Daha benim kedi çocuklarımın maması ve kumu stoklanacak. Bittikçe almak diye bir şey kalmadı artık. En iyi yatırım döviz almak falan değil, ürün almak oldu.
777'ler 520'lar kovalasin seni insallahhhne olur param olsun da şunları alayım
Ay GümüŠKadın Ãzel Tasarım Barok Incili Küpe 925 Ayar GümüŠFiyatı, Yorumları - Trendyol
Ay GümüŠKadın Ãzel Tasarım Barok Incili Küpe 925 Ayar GümüŠyorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MorMajor Silver Tekli Altın Model Barok Inci GümüŠKüpe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MorMajor Silver Tekli Altın Model Barok Inci GümüŠKüpe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Argento Jewelry Ametist Taşlı Özel Tasarım Gümüş Yüzük Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Argento Jewelry Ametist Taşlı Özel Tasarım Gümüş Yüzük yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cem Aykan Kuyumculuk Green Topaz Savoroski -ak0080 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL evrene mesaaaj evrene mesajjj ne diyordunuz 7 li birşeyler
ayy kovalasın kovalasın iyiki minimalistim iyiki minicik takı severim dedim777'ler 520'lar kovalasin seni insallahhh
Ay demeeee, havamdan geçilmez artıkMaşallah görl. Bu herkesin yapmak istediği ama yapamadığı bir şey. Bunun için hatta dolgular yaptırıyor insanlar. Bence hyaluronik asidin net böyle bir wtski var tabii ki belli bir oranda emiliyor enjeksiyon gibi olmaz ama bence hepten de boş değil.Yani bir zahmet boş olmasın ya o kadar zaman, para ayırıyoruz Peptit de yaşlanma karşıtı olarak süper gerçekten. Retinol ve c vitamini de patlattın mı alev ateş daha ne. Kolajen üretimi şov. Mesela sülfür de kolajen üretiminde çok etkili. Centella da.
rose u sepete attım vallaRose tonu varmış ya bide yine rose ama siyah taşlısı var altın tonu yokSöÄütlü Silver GümüŠRose Ãizgi Küpe Sgtl9733rose Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ne kusuru, estağfurullah. Evet, kompleks ürün olduğu için daha çok sevmişsin ama Purest peptit serumu da bir ara denemelisin. Bu pahalılıkta müsait oldukça deneriz artık bir şeyler. Çizmelerini güle güle kullan.Bu arada kusura bakma canım ya 13.30 da yazmışsın daha yeni gördüm bu mesajı
Hatta tekrar bakınca dedim ki
Bu ürün hyrolnik asit evet ama içinde peptit var
Elimdeki purest sadece hyrolonik asit
Tabii de bu daha iyi geldi peptit yüzünden
Yanı tam bir karşılaştırma olmamış sanki :)
520 777ne olur param olsun da şunları alayım
Ay GümüŠKadın Ãzel Tasarım Barok Incili Küpe 925 Ayar GümüŠFiyatı, Yorumları - Trendyol
Ay GümüŠKadın Ãzel Tasarım Barok Incili Küpe 925 Ayar GümüŠyorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MorMajor Silver Tekli Altın Model Barok Inci GümüŠKüpe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MorMajor Silver Tekli Altın Model Barok Inci GümüŠKüpe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Argento Jewelry Ametist Taşlı Özel Tasarım Gümüş Yüzük Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Argento Jewelry Ametist Taşlı Özel Tasarım Gümüş Yüzük yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cem Aykan Kuyumculuk Green Topaz Savoroski -ak0080 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL evrene mesaaaj evrene mesajjj ne diyordunuz 7 li birşeyler
Kız dur dur, biri seni durdursunSöğütlü Silver Gümüş Rose Iki Baget Taşlı Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu da attım sepete abart nisa abart dediğinizi duyar gibiyim