Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roseu da güzelmiş çok. Bana yakışır mı renk olarak bilemedim. Olmaz gibi. Gümüşü de hoş.

Öfff evet zamların cıvkı çıktı artık. Eskiden ne güzel ihtiyacım olduğunda birer tane alırdım. Ben daha kışlık yağ, un, şeker stoğu yapıcm İflasşov
Onları da yapıyoruz çok haklısın. Okuyan da diyecek bunlar kafayı serumla, kremle bozmuş; hiç öyle değil. Filtre kahve stoklamıştım 23 TL'ye, şimdi 70 olmuş ve son bir paketim kaldı. Ayçiçek yağı 3 tane almıştım, sonuncu bana göz kırpıyor. Mercimek, çay, zeytinyağı, bulgur, pirinç derken zaten para kalmıyor. Her ay 1-2 serum falan alıp köşeye atıyoruz ki 2023'te ocağımıza incir ağacı dikilmesin. Vallahi seneye bunları alacağımı hiç sanmam.

Daha benim kedi çocuklarımın maması ve kumu stoklanacak. Bittikçe almak diye bir şey kalmadı artık. En iyi yatırım döviz almak falan değil, ürün almak oldu.

ne olur param olsun da şunları alayım

Cem Aykan Kuyumculuk Green Topaz Savoroski -ak0080 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL evrene mesaaaj evrene mesajjj ne diyordunuz 7 li birşeyler

haftasonu biz de gross a gideceğiz.kışlık toptan ne bulursak alacağız.kilerim var dolduracağım valla.geçen hafta yoğurt 46 tl idi bu hafta olmuş 55.haftaya olur 70.artık harcayarak karlı olduğumuz tuhaf bir dönemdeyiz.

777'ler 520'lar kovalasin seni insallahhh

Ay demeeee, havamdan geçilmez artık Kolajenşov

rose u sepete attım valla sarıya dönük nötr alt tonluyum bana en çok rose yakışıyor yoksa da altın. gümüş renk bende emanet gibi duruyor

Ne kusuru, estağfurullah. Evet, kompleks ürün olduğu için daha çok sevmişsin ama Purest peptit serumu da bir ara denemelisin. Bu pahalılıkta müsait oldukça deneriz artık bir şeyler. Çizmelerini güle güle kullan.

520 777 Bu arada güzellermiş hakikaten görl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…