- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Neeeee 600 müüüüü ben de seviniyordum kış geldi güneş kremleri ucuzlayacak diyeDüşerse alırım, 200 TL çohhhGerçi Solante 600 olmuş
burcum yaySaatini bilmeyenler genellikle öğlen 12.00 diye ayarlayıp bakıyorlar ama ne kadar doğru veri olur bilmiyorum,senin burcun neydi
artık hiçbirşey ucuzlamazNeeeee 600 müüüüü ben de seviniyordum kış geldi güneş kremleri ucuzlayacak diye
Cream Co'nun serumunu paylaşmıştın ama büyütüp içeriğini okumadım, neydi o?Günaydın kızlarrrrrr
Cream co ha dayanamadım denedim dün akşam ve bu sabah
Kıvamı resmen jele yakın serum değil de purest var ya elimde. Ondan sonra bu daha dokulu yoğun ve daha güzel geldi beğendim valla purest yerine bunu alırım
Onun dışında tester nemlendirici yollamışlardı buna öyle bayılmadım almam normal boyunu
Watsons indirimleri de çok çok iyi inşallah bi uğrayacağım.bakalom
600 olmaz ya, indirim illaki olur ya da başka markalara bakacağız artık. Dermoskin bile Solante'den ucuz, iyice şeyini çıkardılar artık.Neeeee 600 müüüüü ben de seviniyordum kış geldi güneş kremleri ucuzlayacak diye
Ben banyoda ve mutfakta kullanıyorum. Mopun ucuna takıp şöyle bir mutfak zeminini geçiyorum pratik oluyor.NETBOX Alkol Bazlı Islak Kova Mendil (ıslak Temizlik Bezleri) 300 Yaprak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu kullanıp memnun kalan var mı kızlar almayı düşünüyorum
bende mutfak ve banyo için düşündüm mopa da uyması süper o zaman alıyorumBen banyoda ve mutfakta kullanıyorum. Mopun ucuna takıp şöyle bir mutfak zeminini geçiyorum pratik oluyor.
Beybi bu da mı sarımtrak?
Ben N11'de kupon toplayıp almayı düşünüyorum. Saat 20.00'de tık hızında kuponlar var. Eskiden istediğimiz kadar kupon biriktiriyorduk ama dün denedim sadece bir tane aldırdı. Bu akşam iyi bir kupon kapıp EffectHA alayım.dikkat ettiyseniz effectha gittikçe artıyor
effecthada yağlı cilt olanını alabilirsin svr den memnun kalışından yola çıkıyorum ,svrnin daha kışa uygun versiyonu gibi düşün onu hani şey gibi yeşil gündüz svr,akşam gece kremi nasıl olurdu svr ninBeybi bu da mı sarımtrak?
Ben N11'de kupon toplayıp almayı düşünüyorum. Saat 20.00'de tık hızında kuponlar var. Eskiden istediğimiz kadar kupon biriktiriyorduk ama dün denedim sadece bir tane aldırdı. Bu akşam iyi bir kupon kapıp EffectHA alayım.
Dermoskin göz çevresini Evde Eczane'den alacağım, en iyi fiyat orada.
Hani sen bana demiştin ya yüzün kuruya dönük, kuru ciltler için olan ürünleri de alabilirsin kışın diye. Dün gece EffectHA'nın kremlerine baktım da içerik olarak yağlı ciltler için olanı daha zengin geldi bana, yanılıyor muyum? Sence senin aldığını mı alayım, kuru ciltler için olanını mı?
Ben artık SVR'ı kullanmaya kıyamıyorum. Hemen bir tane de yedeklemem lazım onu. Yaz kış kurtarıcım oldu. Yazın rutinimin tek ürünü SVR. Şimdi rutinimi coşturduğum için kendilerine pek dokunmuyorum.effecthada yağlı cilt olanını alabilirsin svr den memnun kalışından yola çıkıyorum ,svrnin daha kışa uygun versiyonu gibi düşün onu hani şey gibi yeşil gündüz svr,akşam gece kremi nasıl olurdu svr ninonun gibi efectha yağlı versiyonu .
bende svr dün bitti yeniyi açmadım sabah effectha kullanıyorum akşam dermoskinBen artık SVR'ı kullanmaya kıyamıyorum. Hemen bir tane de yedeklemem lazım onu. Yaz kış kurtarıcım oldu. Yazın rutinimin tek ürünü SVR. Şimdi rutinimi coşturduğum için kendilerine pek dokunmuyorum.
bu güzel bir üründür hassas ve akneye meyilli ciltlere uygunCentella alışverişimin hediyesi olarak böyle bir şey geldi. Türkçe açıklama yok şükürsitede de bulamadım ki okuyayım. Bilen, kullanan varsa beni bi' aydınlatsın beybiler.
Neye yetişelim, neyi stoklayalım şaşırdık. Ben 160'a almıştım, 220 şimdi.bende svr dün bitti yeniyi açmadım sabah effectha kullanıyorum akşam dermoskinyazın sıcakta svr kullanırım çok pahalandı çok ah ah ilk aldığımda yarı fiyatdı düşünebiliyormusun
Maske gibi mi? Yüzüme yapıştırıp bekleyecek miyim?bu güzel bir üründür hassas ve akneye meyilli ciltlere uygun