- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Kısır annem dün yapmıştı aşırı çok yedim glıten bir şişirdi beniBen senin verdiğin sitede hal edemedim
Sonra su sitede Haritanızda Element Hesaplama - Laya Holistic oturmuş kısır eşliğinde hesapladım su çıktım ya kıztoprak ve hava eşit ateş en dusuk cıktı
Şu merkurden dolayı bi aklim karıştı merkür oğlakta gibi durutor ama orda kova da var hem havaya hem toprağa puan verdim aman ne ise işte... Sucul çıktım@Skinkeyrlover
Güzel bence ben oğlak severim. İstikrar, başarı, disiplin, çalışanlıkDaha komik olan sağlam bi oğlak stelyum var haritada 6 gezegen komplem oğlak ne suyu ya
Başaklar ❤ benAşko öyle deme annem hiç inanmaz bana güler böyle şeylere o bile nee oldu her yer ama her yer Başak bütün arkadaşlarım ya da bir drhe gidiyorum Başak ya da en kötü yükseleniYogaya gidiyordum 2 kişi o kız da Başak çıktı Su grubu da denk geliyor çok. Herhalde eksikler diye Yanayım yanayım ateşlerde yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım Ateşle oynuyorum Bihter Pis Behlül
Dark tarafları beni çekiyor herhalde bir tane daha benden çok oluyor herhaldeBaşaklar ❤ ben
Bi ay bi yukselen bi güneşte olsun mutlaka acayip toparliyorlar beni ❤❤
Içten cok istikrarliyim cağnımmmGüzel bence ben oğlak severim. İstikrar, başarı, disiplin, çalışanlık
Balık uiyyy yaIçten cok istikrarliyim cağnımmmdisiplin başarı istikrar ne ararsan sonra iş yükselen balığma düşüyor paso yatış
Sen benim oğlanı görcen asil yükselen terazi,güneşi kova ama öyle bi sorumluluk bilinci bende olsa simdiye ohooo prof olurdum,servisten inip ilk is watsappa bakiyor öğretmeni ne ödev vermişaz dinlenip herbiseyini ayarlayip yapiyor ödevini molasiz yardımsız ve daha 1.sınıf
Biz artik dalga geciyozzzşuncaz kadar olamadık diye
Sey yap mesela imajinasyonlarini 777 lerini 520 lerini su içerken banyo yaparken veya denizde yüzerken çoğalt bakalım nasıl isleyecek mantikken öyle bi fikir geldiKısır annem dün yapmıştı aşırı çok yedim glıten bir şişirdi beniSüpermiş senin de Bak ateş fazlalığı enerjilik demiş yes durmayı bilmek dmeil doğru hep zumba modundayımdır ben hatta hoca beni enerji vereyim diye başka seans derslerine bedava çağırıyordu gel de yap diye But yoga yavaş geliyordu doğru. Suyla temas etmem gerekmiş kardeşim uyuz bunu desem şey der sen hiç banyo yapmıyorsun Yapıyorum tabii ki bu arada her gün Sadece o bir Başak Hayal gücü iyi olmadığı için çekim yasasını iyi uygulayamıyormuş su eksikliği olanlar ya Empatik değil diyor bir de aslında Empatik ve hayalperest buluyorum kendimi ama bilemedim şimdi
Okey görlSey yap mesela imajinasyonlarini 777 lerini 520 lerini su içerken banyo yaparken veya denizde yüzerken çoğalt bakalım nasıl isleyecek mantikken öyle bi fikir geldi
Bi fark oluşacak mi
Tabi hem balikta hem yengeclerde öyle bi gölge yanı var ama en cok yengeclerde varBalık uiyyy yaGerçi bazı insanlar diyor ki başlığa öyle demeyin suya götürür susuz getirir duygusal manipülasyon Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallah Başarılı bir boy geliyor. Aslında bende şey de var düzenli yapma hasta olsam da etsem de skinkeyrimi neredeyse 5 yıldır yaparım none stop, soruma devam ederim şu ara sağlık sorunlardan Dr demesiyle ara bıraktım, ders konusu arada saldığım olurdu ama çalıştım mı da çalışırım. Bilemedim değişik Mesajlardan bile bellidir belki kısa cevaplar değil işte ürün önereceksem aşırı ayrıntılı falan Yani bir çıkarım yok buradan illa bir çıkarım falan olmasına gerek yok ya hiç yapmam yaparsam özenirim yani. Benim de oğlun gibi neyden geliyor bilmiyorum. Teraziye aklı bir karış havada yüzeysel diyorlar ama bence bizim çalışkan bir yönümüz var ya bir de duygusal
Puhahaha zaten su saate seni orda gören kendi deliliğini de sorgulasin boşverseneOkey görlToprağı da halletmem gerek Çıplak ayak basayım toprağa tutmayın beni uyku da tutmadı zaten uyku düzenim düzelmişti tam gene bozdum ya Siteye inip basacağım toprağa toprağımı dnegelemem gerek Artık deli mi derler bilemem Çiçeklerle ilgilenmek olabilir belki.
Ben de seviyorum ya terazi cuteTabi hem balikta hem yengeclerde öyle bi gölge yanı var ama en cok yengeclerde var
Hatta bence 12 burcun icinde en sinsisi
Hele gözü acik bir yengecse aman amanburda yengecler varsa alınmasın benim ayım da yengeç ha o gölge yönlerimizi aşmak mühim olan.simdi gelip cemkirmesinler de
Terazi etkili kisileri de ekstra severim tammen kişisel haritamla alakali sanırım eğer ki hayatimda terazi etkili biri oluyorsa ben çok önemli gelişimler yaşarım bu hic şaşmaz,ne zaman bir terazi olduysa ben bir konuda aydınlanmisimdir ve hayatimda birsey ebediyen degismistir o yüzden benim için candir terazi ❤
Şey diyormuşum benim toprak elementim çok düşük de. Ondan dengeliyordum. Çok acil.Puhahaha zaten su saate seni orda gören kendi deliliğini de sorgulasin boşversene
Ben boğa burcuyum iniyorum şimdi derse kaç tamam miŞey diyormuşum benim toprak elementim çok düşük de. Ondan dengeliyordum. Çok acil.
Boğa kankitom var bir taneBen boğa burcuyum iniyorum şimdi derse kaç tamam mioğlak başaksa zararsız
dermoskinin şampuanıda iyi ama şahsen gidip kesin almalıyım demedim hiç diğer ürünleri gibi swisso var dökülme önleyici yenileyici şampuan eczanede satılan o daha cazip geldi nedense gözümeSeviyoruz bacım seni, frekansına öldüğüm
Kızlar Dermoskin'in şampuanları nasıl? Erkekler için olan şampuanını eşime alayım mı? Saçlarını uzatmaya karar verdi de kendileri
yaa bana da öğretin bu işleri 21 aralık 1986 da doğmuşum ama saat muallak annem 10 saat sancıdan sonra doğurmuş beni çok net hatırlamıyorSüper olmuş gerçekten şarkı bayıldımAstrology masterdan baktım. Bende yay çok ya ondan öyle oldu Su ve toprağı dengelemek gerek de mi 520 777 tektaşlar gelsin. Ben bir para mıknatısıyım
ben hep siyah giyerim en verimli dinamik olduğum renktirEvet işe renklerden başlayabilirsin giyiminde,daha toprak ve mavi renkleri
Koku olarak da yine sucul ve toprak kokuları olabilir mesela
Ben kesin full toprak çekerimbi bakayım
erhan boğaBoğa kankitom var bir taneYemek yemeyi çok severler. Bir hotlık durumu onlarda da var bir akrep kadar olmasa da Sence boğa big no mu Bir çakitoluk bencillik mi var ondan mı Yokse tembellik mi var Ay ben severdim aslında.
Keyiflerine bir ayrı düşkün oluyorlar bide acayip kısmetli olurlar hem kendilerine hem çevrelerine,doğal bir bereketleri varBoğa kankitom var bir taneYemek yemeyi çok severler. Bir hotlık durumu onlarda da var bir akrep kadar olmasa da Sence boğa big no mu Bir çakitoluk bencillik mi var ondan mı Yokse tembellik mi var Ay ben severdim aslında.
Saatini bilmeyenler genellikle öğlen 12.00 diye ayarlayıp bakıyorlar ama ne kadar doğru veri olur bilmiyorum,senin burcun neydidermoskinin şampuanıda iyi ama şahsen gidip kesin almalıyım demedim hiç diğer ürünleri gibi swisso var dökülme önleyici yenileyici şampuan eczanede satılan o daha cazip geldi nedense gözüme
yaa bana da öğretin bu işleri 21 aralık 1986 da doğmuşum ama saat muallak annem 10 saat sancıdan sonra doğurmuş beni çok net hatırlamıyorsabah 10 ile 11 çeyrek arasında bir yerde doğmuşum . mesela doğum saatini bilmeyenler nasıl buluyor
ben hep siyah giyerim en verimli dinamik olduğum renktirrenkli giyeceksemde elim morciverte gider mor desen değil lacivert desen değil menekşe rengi vardır ya o renk ... siyah kadar severim onuda birde bana kiremit tonuyla haki,bej renkler yakışır kendimi o renklerde yükselmiş hissederim mesela beyaz giydiğimde vallahi ruh gibi oluyorum rengim bile alacalı bulacalı oluyor hal böyle olunca ben nasıl dengelicem takıyla falan da olur mu çanta ayakkabıda mesela ...
erhan boğaaşırı üşengeç ölümüne tembel ona birşey diycem de o kafasını zahmet edip çalıştıracak anlayacakta kalkıp yapacakta .... onun gönlünü bekleyene kadar kalkar ben yaparım abileride boğa 3 erkek kardeşler üçüde boğa vallahi aynılar yiyim içim yatım mod. insanın tüm enerjisini emiyor ağır kanlılıklarıyla ... o giyinirken bile fenalık geçiriyorum bir insan bu kadar yavaş olmamalı ya yasaklanmalı gerçekten