- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Yeni bir şey oldu sandım ama alıntılamadan yazmış, sonradan düşündüm de Nisa'ya ikinci çocuğu soran hadsize yazmış olabilir.bir şey soracaktım tam şaşırdım kaldım.ne oldu ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir şey oldu sandım ama alıntılamadan yazmış, sonradan düşündüm de Nisa'ya ikinci çocuğu soran hadsize yazmış olabilir.bir şey soracaktım tam şaşırdım kaldım.ne oldu ki?
Ayyy hoykurdum yaaaBende var bu. Hepiniz bundan alın masrafa sokmayın beni
kim sordu ne zaman sordu neden sordu?kafamda deli sorularYeni bir şey oldu sandım ama alıntılamadan yazmış, sonradan düşündüm de Nisa'ya ikinci çocuğu soran hadsize yazmış olabilir.
tektaş küpe herkes de vardır sanırım.ben de ortaokuldan beri çeşit çeşit oldu valla.Ayyy hoykurdum yaaa
Bida al o başka bu başka puhaha gerçi daha karar verilmedi herkes bir öneri şey etsin işte
Hadi önerin sun ne duruyonuz yatektaş küpe herkes de vardır sanırım.ben de ortaokuldan beri çeşit çeşit oldu valla.
Ben bugün bu harika şeyi aldım mesela. Çok minik ama aşırı tatlı. Denizde kum, bende piercing ve küpeAyyy hoykurdum yaaa
Bida al o başka bu başka puhaha gerçi daha karar verilmedi herkes bir öneri şey etsin işte
arkadaşlık kolyesi alacak değiliz ya .ne bileyim sen söyleHadi önerin sun ne duruyonuz ya
Birkaç sayfa geride var kuzum. Bu sabah Nisa'ya hadsizin biri demiş ki ya ikinci çocuğu yap ya da kocan ikinciyi alsın.kim sordu ne zaman sordu neden sordu?kafamda deli sorular
amanınnn buna bayıldımmm.çelik ya da gümüşse ben de alırım.bijuteri takamam alerjim var.Ben bugün bu harika şeyi aldım mesela. Çok minik ama aşırı tatlı. Denizde kum, bende piercing ve küpe
Çok şekerrrrBen bugün bu harika şeyi aldım mesela. Çok minik ama aşırı tatlı. Denizde kum, bende piercing ve küpe
neyyyyyyy?hemen bakıyorumBirkaç sayfa geride var kuzum. Bu sabah Nisa'ya hadsizin biri demiş ki ya ikinci çocuğu yap ya da kocan ikinciyi alsın.
Sevgili anahtarlığı alak grupçaarkadaşlık kolyesi alacak değiliz ya .ne bileyim sen söyle
iyi ki herkes kırmızı don aldın denmemiş.hiç sevmemm.Çok şekerrrr
Sende olmayan bisey öner
Ben de sadece altın ya da gümüş takabiliyorum. Her türlü şey alerji yapıyor, yara oluyor. Millet ne güzel ne olsa takıyor ama bana olmuyor. Bu gümüş canım. Ay sana alıp göndersem mi? Bulamazsın ki aynısını.amanınnn buna bayıldımmm.çelik ya da gümüşse ben de alırım.bijuteri takamam alerjim var.
Sarımtrak güneş kremi yok hepimiz ondan alalımÇok şekerrrr
Sende olmayan bisey öner
ayyy buldum buldum komşusuymuş.buraya biri yazmış sandım valla tırnaklarımı çıkardım yolacaktımBirkaç sayfa geride var kuzum. Bu sabah Nisa'ya hadsizin biri demiş ki ya ikinci çocuğu yap ya da kocan ikinciyi alsın.
yok ben bulurum sağolasınn.yazın sahte dövmelerden almıştım kedili.1 gün kalsa da hoşuma gitmişti.ayrıca koridorumda da boy boy 3 kedi var ahşap.kedileri severim beslemesemde.Ben de sadece altın ya da gümüş takabiliyorum. Her türlü şey alerji yapıyor, yara oluyor. Millet ne güzel ne olsa takıyor ama bana olmuyor. Bu gümüş canım. Ay sana alıp göndersem mi? Bulamazsın ki aynısını.
bi yasin okut der gibi oldu bu daS Skinkeyrlover nerdesin canım ya gel bunlara bi 777 okut...enerjileri yok bunların
Al işte..bi yasin okut der gibi oldu bu da