- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
RayBan kemik olanın modelini görmek istiyorum CeyBende ki rayban kemik. Bir de dkny gözlüğüm var yıllardır ikisini kullanırım. Gözlük kışın indirimde yakalarsam netten alırım. Olmazsa evdekilere devam. Öyle 2 küsür verememmmm
Aşko ben 197ye aldım flaştan şuan 326 imiş baktım.Sakinleştirmesi için aldım. Hassas ciltliyim de ben. Centella var.Meşhur biraz önce bahsettim bolca. Yeto yani diyeceksiniz centella tarlan mı var be bu ne övgü diye but hassas cilt sorunlarıBu nedürrrr ne işe yarardurrrr en önemlisi kaç paradur ?
Sen iyi diyorsan iyidir. Güle güle kullan.Aşko ben 197ye aldım flaştan şuan 326 imiş baktım.Sakinleştirmesi için aldım. Hassas ciltliyim de ben. Centella var.Meşhur biraz önce bahsettim bolca. Yeto yani diyeceksiniz centella tarlan mı var be bu ne övgü diye but hassas cilt sorunlarıBambu özü var. Nemlendirici etkisi var. Doğanın hazine sandığı olarak bilinen Kore Milli Parkından gelen 144 saat fermante edilmiş kalp yaprağı özü içeriyormuş. Şov yani bu da
Yüz şekline bağlı. Ben yuvarlak yüzlüyüm bana olmaz. Ama kare yüzlü birinde efsane duruyor yuvarlak gözlük.RayBan kemik olanın modelini görmek istiyorum CeyBen bu aralar yuvarlak camlara ilgi duyuyorum, dün denedim çok yakıştırdım kendime. Yuvarlak modellerle alakalı ne düşünüyorsunuz kızlar? Demode değil di mi?
Thanks görl. Denemedim görl içerik evet önemli ama bazen yeterli gelmiyor.Denemek lazım. İyiyse süperr olur 100ml. Benim canliğe anca yeter.Sen iyi diyorsan iyidir. Güle güle kullan.
Aşko unutma zengoyum zengoyum zengoyum.Evet canım, orada çalışıyor planlama uzmanı olarak. Bizde ürünü çok ama zengoluktan değil, firmanın bonkörlüğünden
En son bunları dedim. Borsadan battım. Ters teptiAşko unutma zengoyum zengoyum zengoyum.777 520.
Heeee, ben de centella 100ml alayım dedim, sonra dedim bi dur Allah'ını seversen ya! Vurdum hemen ağzımın üstüne, susturdum kendimiThanks görl. Denemedim görl içerik evet önemli ama bazen yeterli gelmiyor.Denemek lazım. İyiyse süperr olur 100ml. Benim canliğe anca yeter.
Kare miyim ben? Hı? Dikdörtgenim galiba, ne dersin?Yüz şekline bağlı. Ben yuvarlak yüzlüyüm bana olmaz. Ama kare yüzlü birinde efsane duruyor yuvarlak gözlük.
Yuvarlak değilsin ondan eminimHeeee, ben de centella 100ml alayım dedim, sonra dedim bi dur Allah'ını seversen ya! Vurdum hemen ağzımın üstüne, susturdum kendimi
Kare miyim ben? Hı? Dikdörtgenim galiba, ne dersin?
İptal iptal iptalEn son bunları dedim. Borsadan battım. Ters tepti
Evet, o konuda ben de netim, yuvarlak değilim.Yuvarlak değilsin ondan eminim
Skinkeyr cankilik budur aşko. Vazgeçilmez bir aşk.Heeee, ben de centella 100ml alayım dedim, sonra dedim bi dur Allah'ını seversen ya! Vurdum hemen ağzımın üstüne, susturdum kendimi
Kare miyim ben? Hı? Dikdörtgenim galiba, ne dersin?
Şöyle serumların yapısına bağlı eğer iki serum süreceksen hangisi daha az yoğun ise onla başlayıp daha yoğuna doğru ama ben mesela çok tercih etmem 2 serum konuşmuştuk senle ya çok nadir durumlarda olabilir diye işte aveda tlusara calm serumu örnek vermiştim adı serum ama tonikten hallice onla birlikte ayrıca serum kullandım diye ya da sabah c serum üzerine eğer zamanım varsa ve c serumu nem vermiyorsa ve hava soğuksa c serumumu sürdükten sonra aradan 15 20 dk geçtikten sonra 2.bir nem serumu mistle uygularım diye. Onun haricinde ben olsam tercih etmem 2 serumu başka bir gün sürerim ama az yoğundan çok yoğuna doğru yapılmalı eğer isteniyor ise.Evet, o konuda ben de netim, yuvarlak değilim.
Kızlar centellayı yüz temizliğinden sonra kullanıp üzerine bizim serumları mı sürüyoruz? Mesela bugün peptit günüm. Çizelgeme de bakayım bi'
Süpersin beybi ama boşta gün kalsa keşkeOnun haricinde ben olsam tercih etmem 2 serumu başka bir gün sürerim
Şöyle her gün sürersin tabii ki de neden süremeyesin. Aynı anda 2 serum sürmek istiyorsan eğer mantıklı olan az yoğun olandan çok yoğun olana doğru sürmek çünkü çok yoğun olanı en başta sürersen sonra daha az yoğun olanı sürersen emilimi çok zor olur az olur yani. O yüzden bak hangisi daha ince hangisi daha yoğun ona göre sür.İptal etme zorunluluğun yok yani ben kendimden bahsettim. Veya tonik formda alırsın her serumla uyar mesela. Var aslında mavi ışıl korumalı ürünler alabilirsin yani. Ama o da tartışmalı ya kimyager bir kadının çalışması vardı. lab muffin beauty science varya o şey demişti mavi ışık yes önemli ama o kadar da abarttıları kadar bir şey değil yani güneşle etkisini karşılaştırmıştı aşırı derecede yakından ve çok çok uzun süre maruziyet olması gerekiyor o kadar korkutuşmaya gerek yok minvalinde bir şeydi yani. Ama sen bilirsin tabii ki. Ben o kadar da korkmuyorum ya. Aman her şeyi düşün düşün. Mesela aşırı kirli havası olan bir yerdeyim ben. Cildimi berbo yapıyor en önemlisi ciğerlerimi tabii de. İptal iptal iptal. Neyse olduğu kadarSüpersin beybi ama boşta gün kalsa keşkeBen centellayı her gün kullanmak istersem diğer her şeyi iptal mi edeyim yani? Ay çok üzücü bişiy
Bir de çok önemli bir soru var kafamda. Biz akşam yüzümüzü temizleyip serumlarımızı sürüyoruz da bu serumlar mavi ışık korumalı değil ya hani, e bu korkunçlu bir şey değil mi?Ah yine bir telaş tuttu beni
Skingörl günde 12 saatten fazla kalıyorum pc başında. Ben endişelenmeyeyim de kim endişelensin? Cildim berbo olacak diye ödüm kopuyorŞöyle her gün sürersin tabii ki de neden süremeyesin. Aynı anda 2 serum sürmek istiyorsan eğer mantıklı olan az yoğun olandan çok yoğun olana doğru sürmek çünkü çok yoğun olanı en başta sürersen sonra daha az yoğun olanı sürersen emilimi çok zor olur az olur yani. O yüzden bak hangisi daha ince hangisi daha yoğun ona göre sür.İptal etme zorunluluğun yok yani ben kendimden bahsettim. Veya tonik formda alırsın her serumla uyar mesela. Var aslında mavi ışıl korumalı ürünler alabilirsin yani. Ama o da tartışmalı ya kimyager bir kadının çalışması vardı. lab muffin beauty science varya o şey demişti mavi ışık yes önemli ama o kadar da abarttıları kadar bir şey değil yani güneşle etkisini karşılaştırmıştı aşırı derecede yakından ve çok çok uzun süre maruziyet olması gerekiyor o kadar korkutuşmaya gerek yok minvalinde bir şeydi yani. Ama sen bilirsin tabii ki. Ben o kadar da korkmuyorum ya. Aman her şeyi düşün düşün. Mesela aşırı kirli havası olan bir yerdeyim ben. Cildimi berbo yapıyor en önemlisi ciğerlerimi tabii de. İptal iptal iptal. Neyse olduğu kadar
Aşko iptal iptal iptal berbo deme öyleSkingörl günde 12 saatten fazla kalıyorum pc başında. Ben endişelenmeyeyim de kim endişelensin? Cildim berbo olacak diye ödüm kopuyor
Bu mavi isik konusuna ben de takmistim ve cesitli dermatolog videolari izledim bununla alakali, cunku bazilari mavi isigi sivilce tedavisi icin de kullaniyor. Sonuc su ki bilgisayar, telefon, florasandan gelen mavi isikla gunesten gelen mavi isik arasinda daglar kadar fark var. Dolayisiyla gece icin mavi isik korumasi cok gerekli degil ama gunduz onemli. Ama tabi ki guclu mavi isiga maruz kalmak gozleri yoruyor ve uyku duzenini bozuyor. Telefon ve bilgisayarlarda mavi isik filtresi var ben oyle kullaniyorum. Evdeki isigi da beyaz degil de sari yaparsaniz ya da daha dusuk gucte isik kullanirsaniz daha iyi olabilir uyku duzeni acisindan. :)Süpersin beybi ama boşta gün kalsa keşkeBen centellayı her gün kullanmak istersem diğer her şeyi iptal mi edeyim yani? Ay çok üzücü bişiy
Bir de çok önemli bir soru var kafamda. Biz akşam yüzümüzü temizleyip serumlarımızı sürüyoruz da bu serumlar mavi ışık korumalı değil ya hani, e bu korkunçlu bir şey değil mi?Ah yine bir telaş tuttu beni
Kolajen yıkımıAşko iptal iptal iptal berbo deme öyleDediğim gibi aslında lab muffinin çalışması yani tabii ki etkili mavi ılık hiç etki etmez demiyorum tabii kolajen yıkımı yapıyor. Ama, bir ara çok konuşuldu o kadar da abartıldığı kadar sorun değil ölüm kalım meselesi değil manasında. Sen ozaman mavi ışık filtreli bir spf için rahat edecekse.