Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mavi isik konusuna ben de takmistim ve cesitli dermatolog videolari izledim bununla alakali, cunku bazilari mavi isigi sivilce tedavisi icin de kullaniyor. Sonuc su ki bilgisayar, telefon, florasandan gelen mavi isikla gunesten gelen mavi isik arasinda daglar kadar fark var. Dolayisiyla gece icin mavi isik korumasi cok gerekli degil ama gunduz onemli. Ama tabi ki guclu mavi isiga maruz kalmak gozleri yoruyor ve uyku duzenini bozuyor. Telefon ve bilgisayarlarda mavi isik filtresi var ben oyle kullaniyorum. Evdeki isigi da beyaz degil de sari yaparsaniz ya da daha dusuk gucte isik kullanirsaniz daha iyi olabilir uyku duzeni acisindan. :)
Telefonumda da bilgisayarımda da mavi ışığı kapatıyorum, umarım faydalı oluyordur. Evde sürekli lambader kullanıyoruz, hem romantik hem de göz yorucu değil.
Bir arkadaşım akşamları da güneş kremi kullanıyormuş, abartma deyip geçtim de demek ki aklıma takılmış🤭 Teşekkürler

3 ürünü gözüme kestirmişim, düşmesini bekliyorum. Bu favori arkadaşlar bana ne kazandırırlar acaba :KK70:

Nisayi göynünden vurdun şu an 😌😂😂

Telefonumda da bilgisayarımda da mavi ışığı kapatıyorum, umarım faydalı oluyordur. Evde sürekli lambader kullanıyoruz, hem romantik hem de göz yorucu değil.
Bir arkadaşım akşamları da güneş kremi kullanıyormuş, abartma deyip geçtim de demek ki aklıma takılmış🤭 Teşekkürler
Gunes kremiyle kafayi bozmus bir dermatolog var, pencereler kapali olsa ve pencerenin yakininda olmasak bile disaridaki uv nin en az %25 inin eve girdigini soyluyordu. O bile aksam/gece surmeniz gereksiz ama surerseniz de bir zararini gormezsiniz diyordu. Ben hic sevemedim su gunes kremini ya, evin camlarina uv filtresi yapsak da evde kaldigimda bari su illeti surmem gerekmese :-)

Gunes kremiyle kafayi bozmus bir dermatolog var, pencereler kapali olsa ve pencerenin yakininda olmasak bile disaridaki uv nin en az %25 inin eve girdigini soyluyordu. O bile aksam/gece surmeniz gereksiz ama surerseniz de bir zararini gormezsiniz diyordu. Ben hic sevemedim su gunes kremini ya, evin camlarina uv filtresi yapsak da evde kaldigimda bari su illeti surmem gerekmese :-)
Dr dray 😂Üzümlü kekimin araba kullanırken taktığı eldiven der susarım 😂

Tadı çok kötü, böyle acı acı 😁

Benim rutin bi müddet bu 🙄 tto yüz temizleme jeli kullan dedi bir de

Eklentiler

• 20221031_220004.jpg
    20221031_220004.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 47
E biz vampir olalım çaresi bu 🤣🤣

Benim rutin bi müddet bu 🙄 tto yüz temizleme jeli kullan dedi bir de
azelderm kullanacak kadar sivilcelerin tıkalı gözeneklerin mi var canım yüzün çok güzeldi hiçbirşey yoktu ? şaşırdım

roza krem zaten hemen toparlanmanı sağlayacaktır merak etme şifa olsun inşallah

Ben ilk defa bir ürüne dayanamadım ve hemen aynı gün centellayı açıp denedim beybitolar 😅 Yine mi bir şeyi yanlış yaptım bilmiyorum ama cildim deli gibi emdi. Çatlamış kurak toprağa su dökmek gibi bir şey oldu. 😅 Damlattım, daha süremeden bir baktım yok olmuş :KK70: Tövbeler olsun, bu neydi acaba dedim. :KK70: Yağlanma hissi yok, yapış yapışlık yok, farklı bir deneyimdi gerçekten.:KK22:

Ben ilk defa bir ürüne dayanamadım ve hemen aynı gün centellayı açıp denedim beybitolar 😅 Yine mi bir şeyi yanlış yaptım bilmiyorum ama cildim deli gibi emdi. Çatlamış kurak toprağa su dökmek gibi bir şey oldu. 😅 Damlattım, daha süremeden bir baktım yok olmuş :KK70: Tövbeler olsun, bu neydi acaba dedim. :KK70: Yağlanma hissi yok, yapış yapışlık yok, farklı bir deneyimdi gerçekten.:KK22:
Urun link istesem ayıp olur mu ya

Bi de rutine nasıl ekledin canım

Coook teşekkürler

Tamam tamam bence buydu :)

Akşam geldi yeni evlatlarım. Dün gece aldım nasıl geldi derken baktım kargolandığı yer evime çok yakın. Bilsem ordan gider alırdım😅😃
hayırlı olsun canım :KK36:
şifa olsun :KK36:

azelderm kullanacak kadar sivilcelerin tıkalı gözeneklerin mi var canım yüzün çok güzeldi hiçbirşey yoktu ? şaşırdım

roza krem zaten hemen toparlanmanı sağlayacaktır merak etme şifa olsun inşallah
Kızarıklıklarım bu ara arttı biraz, bi de öncesine göre çok fazla gerileme olmadı dedim dra o da bu ikisini kullan dedi. Bıyık bölgesi kararmasını sordum, görünürde belirgin birşey yok ama azeleik asidi oraya da sür var olanı açar dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X