- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
InsallahHayırlı sağlık olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahHayırlı sağlık olsun inşallah
Sonunu bilmeyen kahraman olamazGemiyi ilk terkeden de ben olurum
Kaygusuzlar foreverBen yemek yiyen varsa o olurum
İşte onlar ben ve ailemKaygusuzlar forever
İhtiyacınız yoksa hiç bozdurmayın benceKızlar birazcık altınım var yükselmiş gıbı bozdurmak karlı olur mu şuan
Ya birde sakin bir karakter. Nasıl damarına basiliyorsa. Bende öpücük göndereyim@ceycey406 cim banlanmis yine
Bu kez hangi konuda cildirttilar seni
Inşallah çabucak gelirsin okuyorsan buket buket çiçek gönderiyorum sanaa
Altını bozdurup ne yapacaksın?. Ne kadara aldın bunlar önemli benceKızlar birazcık altınım var yükselmiş gıbı bozdurmak karlı olur mu şuan
Yok ama şimdi bozdurursam kar etmem mi çok değil zaten de 1000 tl kar edersem de mutlu olurum serum vs alırım aldığım fiyata düşmesini beklerim daha yükselir mi acepİhtiyacınız yoksa hiç bozdurmayın bence
Aradaki karımı ya yerim ya birlikte bekletip düşünce tekrar alırım diye düşündüm.3600 e 4 çeyrek almıştım en son 850 ye gramlarAltını bozdurup ne yapacaksın?. Ne kadara aldın bunlar önemli bence
Bence zirve de şu an. Çok zArar etmezsin diye düşünüyorumAradaki karımı ya yerim ya birlikte bekletip düşünce tekrar alırım diye düşündüm.3600 e 4 çeyrek almıştım en son 850 ye gramlar
Haklısınız hanımefendi bende bu konuda zorluk çekiyodum taaki siberian wellness ürünlerini yüzüme sürene dek .Şuan çok memnun olmamla birlikte wellnesin danışmanlığınıda yapıyorum çünkü sürekli kullanıyorum ürünlerini hem doğal hem temiz içerikli .niye bu cilt bakım ürünleri konusunda kompleks yapılır anlamam , birine gelenes marka cilt temizleme jelini önerdim içeriği temiz diye hemen arkamdan üye ''hayır o çöp hiç bir işe yaramadı'' dedi
neresi çöp yahu içeriği çok güzel dedim ''tonikle sildim kalıntı gördüm'' dedi e çift aşamalı temizlik yapmazsan görürsün tabi
bana ''neden insanlara kara cahil kör cahil muamelesi yapıyorsun beğenmek zorunda mıyım çöp eminim birde doğru yıkamadığımı söyleyeceksin'' dedi daha birde üstüne
aslında iletişim kurabilmek çok kolay bu kadar zorlaştıracak ne var anlamadım
Siberian Wellnesin cleassing oil jelini denedinizmi yağ bazlı temizleyici ve mükemmel. Hem kullanıyorum hem satışını yapıyorum dilerseniz yardımcı olurumyağ bazlı temizleyici almam lazım.bir de iyi bir gözaltı kremi.kremim çok azaldı .bu ara evde değilim pek ondan netten almadım kargoyu alamam diye.haftaya temin ederim.kil maskelerine bayılıyorum.banyo sonrası yapmam lazım ama ben banyo öncesi yaparım 2 güne bir.
siberianın tek olumsuz yanı bu bu şekilde aslında markayı kötü gösteriyorlar avonculuk gibi oluyor biraz halbuki marka iyi bir marka ama ah ahSiberian Wellnesin cleassing oil jelini denedinizmi yağ bazlı temizleyici ve mükemmel. Hem kullanıyorum hem satışını yapıyorum dilerseniz yardımcı olurum
Markayı kötü göstermek değil amacımız tüm insanları bu doğal ürünlerden mahrum bırakmamak farkında olmalarını sağlamak. İçinde ne belli olmayan ürünleri almak yerine siberian wellness ürünleri tamamen doğal seçimlerini bunlardan yana kullanmalarını tavsiye ediyoruz.siberianın tek olumsuz yanı bu bu şekilde aslında markayı kötü gösteriyorlar avonculuk gibi oluyor biraz halbuki marka iyi bir marka ama ah ah
Aynen öyle reklâmcılık olunca daha itici geliyor bana. Farmsacilik gibi.bi ara annenim eczacı kuzenin de içinde olduğu forever cilt ürünleri vardı üyelik ve zincirle devam eden. Hakkını yetmeyeyim güzel bi amerikan markasıydı takviyeleri falan da vardı kullandigim ama böyle olunca alasım varsa da çekinik duruyorumsiberianın tek olumsuz yanı bu bu şekilde aslında markayı kötü gösteriyorlar avonculuk gibi oluyor biraz halbuki marka iyi bir marka ama ah ah
almak isteyen sitesinden alır zatenMarkayı kötü göstermek değil amacımız tüm insanları bu doğal ürünlerden mahrum bırakmamak farkında olmalarını sağlamak. İçinde ne belli olmayan ürünleri almak yerine siberian wellness ürünleri tamamen doğal seçimlerini bunlardan yana kullanmalarını tavsiye ediyoruz.
Çoğu insan yabancı yazılan içeriğini bilmediği şeyi almaz.Bizlerde onlara danışmanlık etmek için neyi nasıl kullanabilir tavsiye ve önerilerimizi sunmak için işimizin başındayızalmak isteyen sitesinden alır zaten
Araştırıp alan da var bknz: bizzÇoğu insan yabancı yazılan içeriğini bilmediği şeyi almaz.Bizlerde onlara danışmanlık etmek için neyi nasıl kullanabilir tavsiye ve önerilerimizi sunmak için işimizin başındayız