Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ben şok bulabildim markaları fav yaptım bakıyorum hala da baya coklar ya 😁 Sondakilerinde instadan takip ettim gerçekten harika sonuçlar var. Param olduğunda direk masaj aleti alayım diyodum ama bunlardan üc tane alayım anca eder zaten 😂 teşekkür ederim parmaklarına sAglik 🤲😍
😂Ooo daha neler neler var. Teoxane,dermalogica,Alphascience,endocare, codage,lubex, esthederm, lancome,dermaceutic...

Benim karma t bölge yagli karma kuruya donukmus kısın daha da kuruduğunu hissettim zaten berbat bir havası var buranın. Benim bunları anlamam için okuluna gitmem lazım ben var doa kozmetik arbutin nisamed 🤣🤣
Benim yaşadığım yerinde havası berbat, çok stresli rahat olamayan, sağlık sorunu olan biriyim, uyku düzenim kötü, bazen kötü beslenebiliyorum, cildim aslında hassasiyete bayağı meyilli güneşe karşı özellikle çok hassas falan cildim de çok iyi değil zaten benden çok daha iyi ciltlidir çoğu insan gözçevrem hele bayağı fena çökük yani. Olduğu kadar olmadığı da kader aman çok da takmamak lazım yapabildiğin kadarını yapmak her türlü kardır.

Yağı güzel dengeliyor. Biz 1 tane kardeşimle ortak kullandık. Bir tane de tek başıma kullandım. Geçen yaz ve önceki yaz. Kışın kullanmam ben mesela ama yazın gerçekten nemli yerde iyi gelmişti tek başına kullandığımın son kısmı sonbaharın başına gelmişti bir tık kurutmuştu mesela. Etkili bir ürün. Gözenek görünümünü de etki ediyor.
kışın kurutuyor mu?niacinamide?

kışın kurutuyor mu?niacinamide?
Yani şöyle yağ dengeleme özelliği var ama yağlı karma cilde iyi geliyor bu etki öyle kurutup mahvetme anlamında değil sebum dengesini sağlamak anlamında. Benim için revolation kışın kurutucu ama karma yağlı ciltli insan 365 gün kullanabilir benim cildim yazın ve kışın çok değişiyor. Revolation niacinamide serum kuru cildi kurutabilir. Ürünün içeriğine de bağlı yazdığım gibi purito niacin 97, good molecules discolarition correcting serum, nasific phyto niacin, tiam vitab3 bunlar aksine bayağı sağlam nem veren ürünler.

Son düzenleme:
Benim yaşadığım yerinde havası berbat, çok stresli rahat olamayan, sağlık sorunu olan biriyim, uyku düzenim kötü, bazen kötü beslenebiliyorum, cildim aslında hassasiyete bayağı meyilli güneşe karşı özellikle çok hassas falan cildim de çok iyi değil zaten benden çok daha iyi ciltlidir çoğu insan gözçevrem hele bayağı fena çökük yani. Olduğu kadar olmadığı da kader aman çok da takmamak lazım yapabildiğin kadarını yapmak her türlü kardır.
Bazen kendimizde öyle hissedebiliyoruz eminim ki çok tatlı ve güzel birisindir 🥰Bunları kullanan birisi kalbide öyle güzel aksi mümkün değil bence 🥰

Ben de aldım yedekte yaza açmayı düşünüyorum.
önce the purest hyolaronik kullanıyorum 20 dakika sonra da niacinamide.böylece kurutmuyor.ama peptid alalı niacinamide i haftada 3 e düşürdüm.peptid e bayıldım her gün kullanıyorum

Benim hayalimde cildinin bakımlı olduğu belli çok güzel, gözlerin ışıl ışıl parlıyor. Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş 🥰

Bazen kendimizde öyle hissedebiliyoruz eminim ki çok tatlı ve güzel birisindir 🥰Bunları kullanan birisi kalbide öyle güzel aksi mümkün değil bence 🥰
🥰Teşekkürler görl kişi kendinden bilir işi demek ki sen öylesin asıl 🥰Bunları kullanma meselesi de ben cankiyim ya normalde bayağı minimalist biriyim aslında sadece skinkeyr alıyorum gibi bir şey 😂Aslında bu kadara gerek yok yanlış örnek olmayayım yani 😂

önce the purest hyolaronik kullanıyorum 20 dakika sonra da niacinamide.böylece kurutmuyor.ama peptid alalı niacinamide i haftada 3 e düşürdüm.peptid e bayıldım her gün kullanıyorum
Purest %5 de mi niacinamid o çok kuratan bir ürün edeğil zaten revolation %10 mesela kurutuyor bir tık ama onun %15i var mesela o daha da kurutabilir ama mesela yazın çok iyi geliyor 2 3 ay falan t bölgeme özellikle. The purest hyaloronic güzel nem veriyor gerçekten. Peptit efso içerik ya özellikle anti age için Best yani. Bayılmana sevindim.

Dur yavaş ateş et 😂lancome kullandım valla ilk deneme boyutunda ki gibi bi etki alamadım ama 😊
lancome alma parana yazık.loreal le aynı firma üretiyor.ben hiç beğenmedim lancome ürünlerini.estee kat kat kaliteli ondan.ben çok pahalı kozmetikler de kullandım geçmişte.dr murad estee clinique vs.hiçbirinden ahım şahım bir etki görmedim.şu an kullandıklarım da herkesin kullandığı ürünler.valla daha memnunum.yves rocher the purest cosmed yetiyor.

Dur yavaş ateş et 😂lancome kullandım valla ilk deneme boyutunda ki gibi bi etki alamadım ama 😊
Onu biraz bilemem bir şey olsun diye araya saldım aslında 😂Lancome advanced genifique serisini çok merak ediyorum ben diğer ürünleri de değil de o seri ilgimi çekti estee lauder advanced night repair serisi ile benzer kafada bir seri o da.

🥰Teşekkürler görl kişi kendinden bilir işi demek ki sen öylesin asıl 🥰Bunları kullanma meselesi de ben cankiyim ya normalde bayağı minimalist biriyim aslında sadece skinkeyr alıyorum gibi bir şey 😂Aslında bu kadara gerek yok yanlış örnek olmayayım yani 😂
sadece kozmetik de almıyorsundur yav.yaprak bağlayıp gezmiyorsun ya sokakta?mutlaka giyim kuşam ayakkabı vs de alıyorsundur.hadi hadiii alıyorsundurrrr onlardan daa :KK45: :KK45:

Onu biraz bilemem bir şey olsun diye araya saldım aslında 😂Lancome advanced genifique serisini çok merak ediyorum ben diğer ürünleri de değil de o seri ilgimi çekti estee lauder advanced night repair serisi ile benzer kafada bir seri o da.
estee nin o serisi ile lancome asla rekabet edemez.valla bak lorealle aynı yerde üretiliyor.marka basılıyor sadece.yurtdışındaki arkadaşım öyle söylemişti.

Benim hayalimde cildinin bakımlı olduğu belli çok güzel, gözlerin ışıl ışıl parlıyor. Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş 🥰
Şuan yüzümün bayağı kızarık olduğu kesin. Utandım 🙈Çok teşekkür ederim. Siz kesin taşsınız aşırı belli. İnsan kendini yansıtıyor sonuçta 🥰

lancome alma parana yazık.loreal le aynı firma üretiyor.ben hiç beğenmedim lancome ürünlerini.estee kat kat kaliteli ondan.ben çok pahalı kozmetikler de kullandım geçmişte.dr murad estee clinique vs.hiçbirinden ahım şahım bir etki görmedim.şu an kullandıklarım da herkesin kullandığı ürünler.valla daha memnunum.yves rocher the purest cosmed yetiyor.
Ya ben şimdi obagiden bir krem gördüm sekiz hafta vaat ediyor. Benim torbalanmam ve kuruluğum oluyor nem verecek bi ürün bulamadım göz kremim henüz gelmedi. Teşekkür ederim bu arada🥰❤️

Süpersin ekonomik görlsün.😂 Sen zaten güzelsindir maşallah hiçbir şeye ihtiyacın yok. Ben ürün ürün bakıyorum her şeyini almam ama bazı ürünler iyi bence. Çok büyük bir aile çok markası var. Çok fazla patenti var money olunca. Skinceuticals da L'Oreal ailesinden mesela.Süper marka. La roche posay de Loreal ailesinden. Loreal revitalift filler serum mesela çok beğendim ben 2.yi bitireceğim 3.yü de açacağım. Yeni midnight serumunun da içeriğini beğendim almayı düşünüyorum. Lancome de sadece advanced genifique serisini merak ediyorum mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X