Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu mümkün olabilir mi mesela ne diyorduk? La prairie 7777777777777
İşlem yaptırırdım bu paraya obagi zo biologique recherche falan alırım daha uygun bundan gene pahalı olsa da khielsın retinolü çıktı ya yeni o çok beğeniliyor alsam onu alırım ama şuan var retinol elimde. Ben de ph formulaya başlayacağım ocak gibi elindekilerim bitmesi gerek. Yeni yıl yeni başlangıçlar. Daha iyi neler mümkün? 777.Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.

Kiehls benim platonik aşkım arada girip fotoğraflarına bakıyorum. Belki bir gün kavuşuruz…

O iş öyle olmaz Hatun, bu mesajda eksiklik var. İki ürünün de linki yok burada Mesela ben baktım, 10044'ün bir sürü centellası çıktı. Link lazım link. Göz altı sorunlu olanlar listesinde ilk sırada benim adım var, böyle bilgiler önemli.

Hadi başladım gel yetiş

Fab lab

Kıl maskesi

Yağ bazlı temizleyici

Ve ben

4umuz bekliyoruz seni hahaha
Ben yapmadım çünkü hâlâ kavurucu bir güneş var İzmir'de. Yarın dışarıda olmam gerekiyor gün boyu. Bir ara hava soğumuştu, asitlere başladım ama şu güneşe baktığımda ara vermeyi düşünüyorum. O yüzden fiddy'i de diğer gün evde olacağım bir güne denk getireceğim. Cumartesi gece yaparım sanırım.

Bebek gibi oldun mu, her seferinde daha da güzelleştiriyor mu?

Istediğin link olsun kız en uygun fiyatlısı bu
Bu da göz kremi

bu sefer burnum.daha iyi oldu sanki valla

Ceyceyim Retinol ne kullanıyorsunuz ben de rutinler de hep kafam karışık biliyorsunuz
Niacinamide peptit serum göz serumu peptit goz kremi var celenes nemlendirici var
Sabah göz serumu nemlendirici gunes kremi
akşam niacinamide göz serumu nemlendirici
Sürüyorum cildim yağlandı biraz. Peptit göz kremi ve peptit serum gelcek şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…