- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Yine gözümüz yükseklerdeŞu mümkün olabilir mi meselane diyorduk? La prairie 7777777777777
İşlem yaptırırdım bu parayaŞu mümkün olabilir mi meselane diyorduk? La prairie 7777777777777
Kiehls benim platonik aşkımİşlem yaptırırdım bu parayaobagi zo biologique recherche falan alırım daha uygun bundan gene pahalı olsa da khielsın retinolü çıktı ya yeni o çok beğeniliyor alsam onu alırım ama şuan var retinol elimde. Ben de ph formulaya başlayacağım ocak gibi elindekilerim bitmesi gerek. Yeni yıl yeni başlangıçlar. Daha iyi neler mümkün? 777.Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.
Daha iyi olur.Aynen her akşam
Çok mu ya
Bi arbutin bi niacinamide bi arbutin bi niacinamide mi yapmalıydım
Eyvahlar olsunGünaydın kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
Bugün fiddy time
Isteyen herkesi bekleriz:)
Daha iyi olur.
Eyvahlar olsun
Daha iyi olur.
Eyvahlar olsun
O iş öyle olmaz Hatun, bu mesajda eksiklik var. İki ürünün de linki yok buradaAy kızlar
Cyrene multivitamin göz kremini kullanıyorum ya ben 2 aydır kesinlikle mimik çizgilerine işe yarıyor ama dipnot olarak ben altına skin1004 centelladan sürüyorum birer damla silikleşme var kesinlikle gülerken
Ben yapmadım çünkü hâlâ kavurucu bir güneş var İzmir'de. Yarın dışarıda olmam gerekiyor gün boyu. Bir ara hava soğumuştu, asitlere başladım ama şu güneşe baktığımda ara vermeyi düşünüyorum. O yüzden fiddy'i de diğer gün evde olacağım bir güne denk getireceğim. Cumartesi gece yaparım sanırım.Hadi başladım gel yetiş
Fab lab
Kıl maskesi
Yağ bazlı temizleyici
Ve ben
4umuz bekliyoruz seni hahaha
O iş öyle olmaz Hatun, bu mesajda eksiklik var. İki ürünün de linki yok buradaMesela ben baktım, 10044'ün bir sürü centellası çıktı. Link lazım link. Göz altı sorunlu olanlar listesinde ilk sırada benim adım var, böyle bilgiler önemli.
Ben yapmadım çünkü hâlâ kavurucu bir güneş var İzmir'de. Yarın dışarıda olmam gerekiyor gün boyu. Bir ara hava soğumuştu, asitlere başladım ama şu güneşe baktığımda ara vermeyi düşünüyorum. O yüzden fiddy'i de diğer gün evde olacağım bir güne denk getireceğim. Cumartesi gece yaparım sanırım.
Bebek gibi oldun mu, her seferinde daha da güzelleştiriyor mu?
merhabaHerkese iyi haftasonlari.
Bu urun hakkindaki gorusunuz nedir?
merhabaetkili üründür :)
Herkese iyi haftasonlari.
Bu urun hakkindaki gorusunuz nedir?
Ceyceyim Retinol ne kullanıyorsunuz ben de rutinler de hep kafam karışık biliyorsunuzAHA BHA kullanıldığında retinol kullanılmıyor. AHA BHA ayrı ayrı mı acaba? Birlikteyse zaten haftada bir gün yeterli. Haftada 2 ya da 3 gece de retinol olur. Peptit ve retinol birlikte kullanılır. Niacinamide, cica sabah olur. Çözüldü mü sorun? İnşallah daha fazla karıştırmamışımdır kafaları
Benim gözeneklerim aşırı geniş elimdeki ürünler bitince direk bunu hedef alan bir urun arayisindayim bu olur mu acaba
Söyle markalar varsa bizde böbrek satıp alalım y 29 yaşındayım ama goz altı kuruluğum var mimik cizgileri ilerlemesin istiyorum sen çok anliyosun bence winston bu cool markalardan:)Oo zengo arkadaşAma markalar da yani
Ben vazgeçtim kendimi satsam alamamŞu mümkün olabilir mi meselane diyorduk? La prairie 7777777777777