- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Karışık işlerArkadaşlar haftalık niacinamide ,Arbutin,Aha,Bha, retinol ,peptit,cica, o kadar çok ürün var ki hangi birini süreyim şaştım kaldım
E arbutini her akşam mı kullanıyorsun? Ben haftada 3 akşam kullanıyorum.Niacinamide benim akşam rutinumde vardı
Arbutin alınca ve onun içinde de niacinmaide olunca çok gelir diye ne yapsam bilemedim
Sabah almalıyım sanırım ama dur bakalim
Ben olsam aha bha retinolü 3 - 4 gün yaparım toplamda akşamları. Yani cilde bağlı her gün retinol kullanan bile var da en azından başlangıçta. Cica uyar her şeye yani ürünün içindeki diğer içerikler de çok önemli tabii uyarıcı sıkıntılı bir şey yoksa bu asit günlerinde kombinlerim ki cildim sakinleşsin. Peptiti retinolle kombinlersen efsane olur. Asitler ile peptiti kombinlemem. Niacinamid retinol de çok iyi. Yani ürünlerin formu da önemli hangisi krem hangisi serum vs. Arbutin bazı insanlar sabah kullanmıyor akşam tercih ediyor ben kullanıyorum bir sıkıntı olmadı bende. Ama arbutin akşama da alınabilir tabii birkaç gün şeklinde. Ben bha da sabah kullanıyorum mesela. Doktorlar da sabah bha olur aha retinol olmaz da bhada sıkıntı yok diyorlar. Bha güneşe onlar gibi hassasiyet yaratmıyor diye. Gene tabii iyi şekilde güneşten korunmak şartı ile. Sabah antioksidan çok önemli o yüzden niacinamid ve cica iyi olur ikisi de antioksidan çünkü.Arkadaşlar haftalık niacinamide ,Arbutin,Aha,Bha, retinol ,peptit,cica, o kadar çok ürün var ki hangi birini süreyim şaştım kaldım
AHA BHA kullanıldığında retinol kullanılmıyor. AHA BHA ayrı ayrı mı acaba? Birlikteyse zaten haftada bir gün yeterli. Haftada 2 ya da 3 gece de retinol olur. Peptit ve retinol birlikte kullanılır. Niacinamide, cica sabah olur. Çözüldü mü sorun? İnşallah daha fazla karıştırmamışımdır kafalarıBen olsam aha bha retinolü 3 - 4 gün yaparım toplamda akşamları.
Ben kötü yazmış olabilirim biraz hastayım daAHA BHA kullanıldığında retinol kullanılmıyor. AHA BHA ayrı ayrı mı acaba? Birlikteyse zaten haftada bir gün yeterli. Haftada 2 ya da 3 gece de retinol olur. Peptit ve retinol birlikte kullanılır. Niacinamide, cica sabah olur. Çözüldü mü sorun? İnşallah daha fazla karıştırmamışımdır kafaları
Ay yok beybi, estağfurullah ya, ben anlıyorum seni. Böyle yazman da bana yetoo aşkoBen kötü yazmış olabilirim biraz hastayım daBir de benim çevremde öğretmen çok siz de öylesiniz galiba yanlış bilmiyorsam çocuklara anlatmaktan alıştığınız için çok güzel tane tane özet niteliğinde anlaşılır anlatabiliyorsunuz. Hatta bazen anneme yakın arkadaşıma şey diyorum dışarıdan o kadar kıt mı görünüyorum bu şekilde anlamıyorsun diye. Mesleki deformasyon diyorlar Evet mükkemel özetlemişsin valla Aha bha ayrı aynen retinol de ayrı bazı ürünler kompleks ürünler teknolojisi gelişmiş. Tek üründe oluyor ve genelde kapsülleme teknolojisi ile geliştiriliyor onlar ayrı ama diğer türlü ayrı ayrı yani hepsi ayrı gün şeklinde. Niacinamid cica hep olur sabah da akşam da. Ama başka antioksidan yoksa diye dedim sabah diye. Retinolü bayağı 4 5 gün yapan var ama cildi alışık olan ve ürün de nazikse mesela retinalse falan ya da retinol de olabilir ama düşük yüzdeli olabilir ya da yüksektir ama içeriğinde sakinleştirici içerikler vardır falan. Biraz yavaş gidip bakmak lazım cilde.
Aşko anlattın işte efsosunAy yok beybi, estağfurullah ya, ben anlıyorum seni. Böyle yazman da bana yetoo aşkoBen kim, ürün anlatmak kim?
He ya, merakşovAşko anlattın işte efsosunBen cankiyim ya ilk başta bu ne falan anlayamıyordum garip geliyordu ama alışınca artık yeni bir şeyler öğreneyim istiyorsun çünkü öbür türlü sıkıcı oluyor hep aynı hep aynı bir heyecan arıyorsun Hoş zaten endüstri de boş durmuyor bilgi ve ürün pompalıyor devamlı.
Merakımdan başıma bir şey gelmez umarımHe ya, merakşov
ben ölene kadar kullanıcam sizleri bilmemKızlar şimdi biz bu ürünleri kullanıyoruz ya, 5 yıl sonra da mı bunları kullanacağız? Yani yaş ilerledikçe ürünleri hangileriyle değiştireceğiz? Vallahi SKT diye bir baş belası olmasa şimdiden alıp kenara koyasım var ama tabii ki bunun için sormuyorum.N nscckts beybi 45 yaşındaki arkadaşım da bu ürünleri kullanıyor mesela. Ben ileride başımıza daha neler gelecek, bizi başka hangi maceralar bekliyor onu merak ettim sadece
Yani ben ömür boyu SVR serum, niacinamide, arbutin kullanacağım değil mi? Hani Niacinamide'in %5, %10, %15'lik formları var ya, giderek artırmayacağız değil mi? Aslında bunu sormaya çalışmıştımben ölene kadar kullanıcam sizleri bilmemestetikten falan cerrahi işlerden korkarım o yüzden neredeyse kırışmamak buruşmamak için sadece çorba yiyerek -içerek bile yaşlanabilirim
Aşko şimdi yaş tabii önemli de her aynı yaştaki de aynı olmuyor yani. Genetik de etkili o zamana kadar nasıl baktığın da örneğin yediğin içtiğin stres vs. Ürünün lüksün sonu yok money meselesi. Mesela Shisedio yeni ikili ürün çıkardı serumlar dolgu efektli diye 5900 TL.Kızlar şimdi biz bu ürünleri kullanıyoruz ya, 5 yıl sonra da mı bunları kullanacağız? Yani yaş ilerledikçe ürünleri hangileriyle değiştireceğiz? Vallahi SKT diye bir baş belası olmasa şimdiden alıp kenara koyasım var ama tabii ki bunun için sormuyorum.N nscckts beybi 45 yaşındaki arkadaşım da bu ürünleri kullanıyor mesela. Ben ileride başımıza daha neler gelecek, bizi başka hangi maceralar bekliyor onu merak ettim sadece
Senin gibi iştahlı Antepli görl bile böyle diyorsaben ölene kadar kullanıcam sizleri bilmemestetikten falan cerrahi işlerden korkarım o yüzden neredeyse kırışmamak buruşmamak için sadece çorba yiyerek -içerek bile yaşlanabilirim
Yorumun ekran görüntüsünü aldım benim ürünlerin genelde serum olarak alıyorum Bha tonik olarak var retinol ile peptit kombin yapıyım en iyisi asitler le de Arbutin kullanırım sabahları da giseng kullanıyorum yada peptit hafta bir de cica kullancm teşekkürlerBen olsam aha bha retinolü 3 - 4 gün yaparım toplamda akşamları. Yani cilde bağlı her gün retinol kullanan bile var da en azından başlangıçta. Cica uyar her şeye yani ürünün içindeki diğer içerikler de çok önemli tabii uyarıcı sıkıntılı bir şey yoksa bu asit günlerinde kombinlerim ki cildim sakinleşsin. Peptiti retinolle kombinlersen efsane olur. Asitler ile peptiti kombinlemem. Niacinamid retinol de çok iyi. Yani ürünlerin formu da önemli hangisi krem hangisi serum vs. Arbutin bazı insanlar sabah kullanmıyor akşam tercih ediyor ben kullanıyorum bir sıkıntı olmadı bende. Ama arbutin akşama da alınabilir tabii birkaç gün şeklinde. Ben bha da sabah kullanıyorum mesela. Doktorlar da sabah bha olur aha retinol olmaz da bhada sıkıntı yok diyorlar. Bha güneşe onlar gibi hassasiyet yaratmıyor diye. Gene tabii iyi şekilde güneşten korunmak şartı ile. Sabah antioksidan çok önemli o yüzden niacinamid ve cica iyi olur ikisi de antioksidan çünkü.
Beybito o beslenme konularını hiç açma. Ben güne filtre kahve ile başlarım. Kahvaltı yok, öğle yemeği yok. Akşam Allah ne verdiyse girişirim. Karbonhidratmış, sağlıklı beslenmekmiş hiç hesabını yapamam, üşenirim zaten.Aşko şimdi yaş tabii önemli de her aynı yaştaki de aynı olmuyor yani. Genetik de etkili o zamana kadar nasıl baktığın da örneğin yediğin içtiğin stres vs. Ürünün lüksün sonu yok money meselesi. Mesela Shisedio yeni ikili ürün çıkardı serumlar dolgu efektli diye 5900 TL.Tercihler de önemli benim tanıdıklarım var bayağı bütçesi var ama laroche avene falan kullanıyor tamam bunlar çok ucuz demiyorum ama alsa skinceuticals alır yani biologique recherche, zo veya obagi falan ama gidip botoks, mezoterapi falan yaptırıyor daha verim alıyorum diyorlar. Kimi hiç işlem yaptırmıyor sevmiyor yapay buluyor ürüne yöneliyor.Nisa gibi örneğin. Bir de menopoz durumu da önemli menopoza kadar belki çok değiştirmek gerekmez ama menopozla cilt bayağı değişiyor o zaman işte değişiklik yapmak gerekebilir.Cilt bayağı kuruyor daha yoğun kremler gibi.Yeni ürün ekleme de gene tercih kimi daha sabittir güvenli alanında kalmak ister ve bulmuştur the oneını kimi de her çiçekten bir bal alma derdinde
Ginseng peptit de çok iyi anlaşır. Ben olsam cicayı haftada bir değil daha da arttırırım çünkü bariyeri desteklemek lazım. Hatice hocanın tablosunda arbutin retinol hariç her şeyle olur göstermiş asit le olur gözüküyor ama irrite de edebilir bir denemek lazım ben denemedim hiç birlikte ama tabloda okey gözüküyor yani sıkıntı yok.Yorumun ekran görüntüsünü aldım benim ürünlerin genelde serum olarak alıyorum Bha tonik olarak var retinol ile peptit kombin yapıyım en iyisi asitler le de Arbutin kullanırım sabahları da giseng kullanıyorum yada peptit hafta bir de cica kullancm teşekkürler
Bipledim geçtim miBeybito o beslenme konularını hiç açma. Ben güne filtre kahve ile başlarım. Kahvaltı yok, öğle yemeği yok. Akşam Allah ne verdiyse girişirim. Karbonhidratmış, sağlıklı beslenmekmiş hiç hesabını yapamam, üşenirim zaten.
Birçok marka saymışsın, okumak bile zor geldi oraları bipledim geçtimTek isteğim güzel yaş almak
Olur mu aşkooBipledim geçtim miİnsanların benim söylediğim şeyleri takma seviyesi