- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ay ben de diyorum bu beyaz saç seninle ne alaka?Saçlarımın yağını kontrol altına almak adına saçlarımı daha az yıkamaya karar verdim, acil durumlar için de kuru şampuan almıştım. Bir deneyeyim dedim, 30 yıl yaşlandımSaçlarım bembeyaz oldu sdknkjdor nasıl bir şey bu? Saçımın yağını da pek almadı gibi, ya da ben yanlış kullandım bilmiyorum.
Bugün erkek arkadaşım toplantıdaydı odasında, wp'den bu fotoyu atıp "saçlarım bir gecede beyazlamış fark ettin mi" deyip şaka yaptım, kalbi çarpmaya başlamış, çok kötü olmuş, şaka dedim hemen sonrasında ama toplantıyı zor bitirdi yine deAy ben de diyorum bu beyaz saç seninle ne alaka?Sen bir beybitosun, bilmesem inanırdım
Karışık işler
E arbutini her akşam mı kullanıyorsun? Ben haftada 3 akşam kullanıyorum.
Ben gratisteki benri’nin kuru şampuanından kullanmıştım hiç böyle bişey yapmadı saçımın yağını da aldıSaçlarımın yağını kontrol altına almak adına saçlarımı daha az yıkamaya karar verdim, acil durumlar için de kuru şampuan almıştım. Bir deneyeyim dedim, 30 yıl yaşlandımSaçlarım bembeyaz oldu sdknkjdor nasıl bir şey bu? Saçımın yağını da pek almadı gibi, ya da ben yanlış kullandım bilmiyorum.
Isana'dan yağlı saçlar için kuru şampuan benimki.Ben gratisteki benri’nin kuru şampuanından kullanmıştım hiç böyle bişey yapmadı saçımın yağını da aldı
Isana aslında güzel marka ama niye böyle yapmış anlamadmIsana'dan yağlı saçlar için kuru şampuan benimki.
Ürünü Saça çok yakın tutarak sıkmış olabilirsiniz. Zaman zaman bende kullanıyorum sonuçtan hep memnun kalıyorum. Uzaktan sıkıp tarayınca yeni yıkanmış gibi oluyor.Saçlarımın yağını kontrol altına almak adına saçlarımı daha az yıkamaya karar verdim, acil durumlar için de kuru şampuan almıştım. Bir deneyeyim dedim, 30 yıl yaşlandımSaçlarım bembeyaz oldu sdknkjdor nasıl bir şey bu? Saçımın yağını da pek almadı gibi, ya da ben yanlış kullandım bilmiyorum.
Ona dikkat ettim valla. 20 cm uzaktan yazıyordu, öyle yaptım. Fazla sıktım belki de?Ürünü Saça çok yakın tutarak sıkmış olabilirsiniz. Zaman zaman bende kullanıyorum sonuçtan hep memnun kalıyorum. Uzaktan sıkıp tarayınca yeni yıkanmış gibi oluyor.
Evet fazla sıkmaktan da olabilir.Ona dikkat ettim valla. 20 cm uzaktan yazıyordu, öyle yaptım. Fazla sıktım belki de?
Oo zengo arkadaş45 yaşında bir arkadaşıma eczacı biologique recherche ve obagi ile protokol hazırlamış. Cildi parlıyor ve 5 yaştan fazla gençleşmiş. Bende denemeyi düşünüyorum.
oran arttırmaya gerek yok canım sadece retinole yüzün alışınca oran arttırırsın o da 3 ay sonrasında falan...Yani ben ömür boyu SVR serum, niacinamide, arbutin kullanacağım değil mi? Hani Niacinamide'in %5, %10, %15'lik formları var ya, giderek artırmayacağız değil mi? Aslında bunu sormaya çalışmıştımya da retinol %0,5 kullanıyorsak iki yıl sonra %1'e çıkarmak şart değildi di mi?
çok yakından sıkılmış ve yoğun sıkılmış ben saçımı kışın haftada 2 yazın haftada 3 çok sıcaklarda haftada 4 yıkarım ince telli ve çok uzun saçlarım var kuru şampuanı sık kullanırım birde abdest alan biri olduğum için malum saçımızı da ıslatıyoruz tepem normalden daha fazla yağlanmaya müsait oluyor batiste olandan çok memnunum hatta volm vereni kabartanı kullanırım daha hacimli de dursun diyeSaçlarımın yağını kontrol altına almak adına saçlarımı daha az yıkamaya karar verdim, acil durumlar için de kuru şampuan almıştım. Bir deneyeyim dedim, 30 yıl yaşlandımSaçlarım bembeyaz oldu sdknkjdor nasıl bir şey bu? Saçımın yağını da pek almadı gibi, ya da ben yanlış kullandım bilmiyorum.
Protokol derken? O nasıl birşey45 yaşında bir arkadaşıma eczacı biologique recherche ve obagi ile protokol hazırlamış. Cildi parlıyor ve 5 yaştan fazla gençleşmiş. Bende denemeyi düşünüyorum.
Cilt tipine ve ihtiyacına göre iki markadan Farklı ürünlerle kombin yapmışlar.Protokol derken? O nasıl birşeykarışım mı yapmış
Anladım teşekkür ederim. Protokol diyince aklıma devlet büyükleri geliyor daCilt tipine ve ihtiyacına göre iki markadan Farklı ürünlerle kombin yapmışlar.
İptal iptal öyle demeBen de bunları almak istiyorum ama hayaller/hayatlar
Şu mümkün olabilir mi meselaİptal iptal öyle demeDaha iyi neler mümkün?