Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben de diyorum bu beyaz saç seninle ne alaka? Sen bir beybitosun, bilmesem inanırdım

Ay ben de diyorum bu beyaz saç seninle ne alaka? Sen bir beybitosun, bilmesem inanırdım
Bugün erkek arkadaşım toplantıdaydı odasında, wp'den bu fotoyu atıp "saçlarım bir gecede beyazlamış fark ettin mi" deyip şaka yaptım, kalbi çarpmaya başlamış, çok kötü olmuş, şaka dedim hemen sonrasında ama toplantıyı zor bitirdi yine de

Ben gratisteki benri’nin kuru şampuanından kullanmıştım hiç böyle bişey yapmadı saçımın yağını da aldı

Ürünü Saça çok yakın tutarak sıkmış olabilirsiniz. Zaman zaman bende kullanıyorum sonuçtan hep memnun kalıyorum. Uzaktan sıkıp tarayınca yeni yıkanmış gibi oluyor.

oran arttırmaya gerek yok canım sadece retinole yüzün alışınca oran arttırırsın o da 3 ay sonrasında falan...
çok yakından sıkılmış ve yoğun sıkılmış ben saçımı kışın haftada 2 yazın haftada 3 çok sıcaklarda haftada 4 yıkarım ince telli ve çok uzun saçlarım var kuru şampuanı sık kullanırım birde abdest alan biri olduğum için malum saçımızı da ıslatıyoruz tepem normalden daha fazla yağlanmaya müsait oluyor batiste olandan çok memnunum hatta volm vereni kabartanı kullanırım daha hacimli de dursun diye

eskiden hergün yıkardım hergün yağlanırdı hatta sabah yıkardım gece yapışırdı alıştırdım valla sık yıkadığım dönem tülerikdi kırılıyordu cansızdı az yıkayınca daha canlı gür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…