Anlıyorum ama teoride evet ama pratikte çok da büyük bir deneyimim yok
Murad city skin fiziksel filtreli güneş kremini kullanmıştım süperdi. Neostratanın bionic eye cream ürününde 2 tane kullanmıştım. Morluklara iyi gelmişti. Kullandığım ilk göz kremleri den biri sanırım 2.ilki darphin hydra skin serisindeki göz kremiydi. Darphinin intral serisinden de ürünler kullandım. İntral güneş kremi kullandığım ilk güneş kremiydi o zamanlar çok anlamadığım ve yeni ürünler denemeye çekindiğim için arka arkaya 5 6 kez hiç değiştirmeden onu kullanmıştım sonra başka ürünler denedim çokça tabii ki de ama hep ona geri döndüm bir şekilde toplamda en çok kullandığım güneş kremi odur. İntral tonik ten de kullanmıştım 2 tane o da ilk toniğimdi çok nem veren bir ürün değildi ama sakinleştirme etkisi iyiydi hatta parfüm de vardı sakinleştirme vaatli bir ürün de olması şalırtsa da bir sorun olmamıştı bende.darphin lumiere essentielle kremi kullanmıştım o da ince yapılı yağşandırmayan ama cildi ışıl ışıl yapan bir Üründü. Histomer diye profesyonel bir marka var onu güneş kremini kullanıyorum şuan ama sevmedim pek. Skinceuticalsın baız ürünlerini kullandım hepsini değil hali hazırda hydrating b5i kullanıyorum mesela yarıladım bitince açacağım aynısından çok güzel bir serum. Phyto corrective serumu ve maskesini kullanıp bitirdim 1er tane çok güzellerdi. Şuan resveraratrol be yi ve retexturing activatorü kullanıyorum kullanıyorum gerçekten çok etkili ürünler. Şimdi de ph formula ürünleri aldım ama daha açamadım çünkü elimde ürünler var ve tam bir protokol yapacağım için en azından çoğunun bitmesini bekliyorum yeni yılda başlayacağım igibi duruyor. Theraderm ve genosisten de bir kaç ürün eklemeyi düşünüyorum. Ama biologique recherche, zo,obagi medikal bunlar gerçekten çok başka duruyorlar. Onları da 2 yıl sonra falan alcağım. 777.