Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ay yok satmamalısın bence. Ben iki haftada bir onu, her hafta da yeşil olanı kullanıyorum. İnan çok etkili ve değerli bir ürün. Benim fikrim satmaman yönünde. Nisa da satmamanı ister eminim.
kesinlikle katılıyorum sepyaya neden satasın canım benim kullanırsın elindeki açık olan bitsin kullanırsın kırmızıyı 10 günde bir

Yükseltmemişler, 30'una kadar sabit fiyat beybisi. Yükseltmemişler de ne olmuş ki? Neye yaramış? Ürünler bitmiş çoktan
Bence onlar bitmedi. Çok satılacağını bildikleri ürünlerin stoğunu kapatıyorlar. Kapitalist sistemin oyunları bunlar

Bence onlar bitmedi. Çok satılacağını bildikleri ürünlerin stoğunu kapatıyorlar. Kapitalist sistemin oyunları bunlar
aynen öyle fiyat arttırımı da olacak ... marketlerde de aynı sistem oluyor gıda da yani

Seboonun ruhu ametistin içinden çığğğkkk
çok güldüm. Dün gece hem yorgundum hemde çok başım ağrıyordu. Gerçekten aynı sebbo gibi sorular sormuşum.
Bir daha olmayacak söz, biliyorum grup iki sebbo kaldıramaz

aynen öyle fiyat arttırımı da olacak ... marketlerde de aynı sistem oluyor gıda da yani
Ben Watsons'ı bekledim de aptallık etmişim. Purest niacinamide serum alacaktım, Evde Eczane'de daha ucuz. Zaten sipariş verdim, keşke onu da alsaydım.

Gerçekten bu sistem yüzünden sürekli bir şey alıyoruz. Çünkü sürekli yeniden zam geliyor. Eskiden yılda 2 kez gelen zamlar şimdi 15 günde bir geliyor. Üstelik satıcıların hepsi farklı fiyat koyabiliyor. Geçen ay, ekim ayında hiçbir şey almamaya karar vermiştim ama bir şekilde yine alınıyor işte. Çok kızgınım gerçekten.

Elimdekileri bitirip bittikçe almaya kalksam daha çok ödemiş olacağım. Artık tamam, hiçbir şey almayayım diyorum ama bir ürünü kullanıp da etkisini görünce bir tane de yedeğini almak istiyorum. Kafayı mı yedim acaba?

Watsons kampanya döneminde fiyatları sabit tutmuyor. 60 ml lik niacinamid Zn serum 199 tl idi 255 olmuş. Retinol 150 tl idi 215 olmuş. Fiyatı değişmeyenlerde var.
Aslında ekran alıntısı yapıp dava açmak var, ciddiyim. Fiyatlar 30 Ekim'e kadar geçerlidir yazmışlardı. Cidden dava açıp, ifşa edip çok pis uğraşasım var!

Dermoskin arbutin içinde niacinmaide var ya zeytin sende bu yok muydu

Purest niacinamide yazınca merak ettim

Çok teşekkürler cevap icin

Dermoskin arbutin içinde niacinmaide var ya zeytin sende bu yok muydu

Purest niacinamide yazınca merak ettim

Çok teşekkürler cevap icin
Var evet. Onun içindeki akşamları arbutin günlerinde etki eder tamam ama ben her sabah yüz temizliği sonrasında Purest niacinamide kullanıyorum. Sabah rutinimde kullandığım tek ürün o. 10 dk kadar sonra da güneş kremi kullanıyorum. Yani bana her zaman lazım olacak.

Az öz kısa rutin süpermiş Less is more.

Anladım canım benim.sabah c vitamini ve ha var

O yüzden sormuştum

Teşekkürler cevap icin

Anladım canım benim.sabah c vitamini ve ha var

O yüzden sormuştum

Teşekkürler cevap icin
Ben cvit kullanmıyorum. HA kullanırsam üstüne hemen yine niacinamide kullanıyorum. O niacinamide illa kullanılacak çünkü cilt tonunu eşitleyrn içerik o oldu, bırakmayı düşünmüyorum.

Rica ederim, ne demek... Cuma yine fiddy var mı, 2 haftada bir mi yapacaksın?

Of courseeeeeeerrr

sorman hata

Her cuma fiddy time

Heyoooooo

Niacinamide benim akşam rutinumde vardı

Arbutin alınca ve onun içinde de niacinmaide olunca çok gelir diye ne yapsam bilemedim

Sabah almalıyım sanırım ama dur bakalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…