- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ben de cosmed var onu kullanıyorum the purest kırmızı var.onu kullanmayı düşünmüyorum.yeşilini çok övüyorlar ama.2-3 senedir cosmed enzim peeling kullanıyorum.
The purest in yeşil azeleik asitli enzim peelingini almayı düşünüyorum. Kullanan var mı memnun musunuz.
Hafif grip disinda iyi sükür.rutinin gayet güzel toparlar sıkma canını ben resmen ihmal ettim buraları aklımdaydın sen nasıl oldu eşin nasılsınız
Ben de yaptım siz deyinceDermalogica nin sitesinden Face map yaptim. Cildim bir garip su Ara. Cok az urun kullaniyorum.
Sabah bazen sadece su veya su bazli temizleme urunu
Sonra hyaluronic acid
Nemlendirici ve gunes kremi
Aksam ise yag +su bazli
Snail mucin essence
Nemlendirici
Neyse face map akneli yuz dedi
BDV’ye konu acmis.sebbo mu gören oldu mu bu arada?
Burdan senin gibi nisamed diyen bir arkadaş geçmiştiValla yazması zor uğraşmak istemedim nediyorsunuz anlamadım ama
Ay link atın ne olur, bulamadım. Biliyorsunuz ki çatlarım benBDV’ye konu acmis.
Aramızda olabilirArkadaşlar bişey diycm sebbo küstü mü ne oldu renk katıyordu bence
ilişki durumuna nişanlı mesleğe de öğrenci yazmış.bir tek yaş tutuyorBDV’ye konu acmis.
Dun sordugumda dogru bilgi vermeyi tercih etmedigini soylemisti.ilişki durumuna nişanlı mesleğe de öğrenci yazmış.bir tek yaş tutuyor
olabilir.benim ülke libya meslek de sanatçı yazıyordu ilk üye olduğumdaDun sordugumda dogru bilgi vermeyi tercih etmedigini soylemisti.
haplar etkili değil o kadar zaten bir iki özel marka hariç.şaseler etkili. toz şeklinde olanları etkili.osman müftüoğlu gibi ünlü dr lar tavsiye ediyor.bu adama neden inanalım?aşı karşıtları gibi olmadığı ne malum?
Ben yukarilarda yazmistim. O bizim Sebbo’muz, Sebbo olarak gelsin; kendisi olsun.arkadaşlar sebbo gruba dönecek.eski olanları unutalım yeni bir sayfa açalım şimdi.eğlenmeyelim kendisiyle artık.o anladı hatasını.seviyoruz aslında hepimiz sebboyu.gelsin mi?
Kolajen diye bir gerçek var, faydası olmaz olur mu hiç? Zaten hap şeklinde olanları değil, toz veya şase formundakiler etkili. Kimse bir kutu kullanınca tabii ki gençleşmez, yok öyle bir şey fakat çok sayıda faydası var. Doğru içerik ve doğru markalardan şaşmamak kaydıyla...