Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2-3 senedir cosmed enzim peeling kullanıyorum.
The purest in yeşil azeleik asitli enzim peelingini almayı düşünüyorum. Kullanan var mı memnun musunuz.
ben de cosmed var onu kullanıyorum the purest kırmızı var.onu kullanmayı düşünmüyorum.yeşilini çok övüyorlar ama.

duş aldım.duş da çift aşamalı yüz temizliği yaptım ardından enzim peeling.çıkınca yüzüme sadece the purest peptid sürdüm.loreal hyolaronik göz kremiyle bitireceğim.gece de leke serumu uygulayacağım.bu akşam hyaloronik serum niacinamide yapmayacağım.dinlensin biraz cildim.

rutinin gayet güzel toparlar sıkma canını ben resmen ihmal ettim buraları aklımdaydın sen nasıl oldu eşin nasılsınız
Hafif grip disinda iyi sükür.
Niaciamid eklesem mi diye dusunuyorum
Gerci stresli ve yogun bir ay geciriyorum. Onunda etkisi olabilir.

Tesekkurler sordugun icin

Ben de yaptım siz deyince Her şeyden azar azar var maşallah

arkadaşlar sebbo gruba dönecek.eski olanları unutalım yeni bir sayfa açalım şimdi.eğlenmeyelim kendisiyle artık.o anladı hatasını.seviyoruz aslında hepimiz sebboyu.gelsin mi?
Ben yukarilarda yazmistim. O bizim Sebbo’muz, Sebbo olarak gelsin; kendisi olsun.

Kolajen diye bir gerçek var, faydası olmaz olur mu hiç? Zaten hap şeklinde olanları değil, toz veya şase formundakiler etkili. Kimse bir kutu kullanınca tabii ki gençleşmez, yok öyle bir şey fakat çok sayıda faydası var. Doğru içerik ve doğru markalardan şaşmamak kaydıyla...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…