- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Batışma ne kız? Ay valla yeni yeni kelimeler türetmekte üstümüze yok Batışma mı, evlerden ırakKeşke barışma olsa savaşma oluyor Batışma demek istemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batışma ne kız? Ay valla yeni yeni kelimeler türetmekte üstümüze yok Batışma mı, evlerden ırakKeşke barışma olsa savaşma oluyor Batışma demek istemiştim
Batma görl tamamBatışma ne kız? Ay valla yeni yeni kelimeler türetmekte üstümüze yok Batışma mı, evlerden ırak
Heh, şimdi oldu işte.. Kahrolsun batışmalar / batmalar. Kahrolsun bozulan cilt bariyeri.Batma görl tamam
Ayy ben bile yok artık dedim ya hoş olmadı bence@turnagozlum8 benim bir sebbom vardı. Ben dahil hepimize cinnet geçirtirdi. Ya sabır çekmekten illallah demiştik. Ama sen ona benzemiyorsun aklı başında bir kadın gibisin sankim
ben şimdi başlarda la Roche gözenek küçültücü tonikle yanma oldu benim yüzüm aşırı hassas ve kilcal damarlarımda belirgin kızarma vs de oldu o dönem niacinamide ve cvit kullaniyordum ondan sonra da o dönemde sadece sivilcelerime oluyordu o zaman bozulma olmamıştır insallahYani şöyle:Bozulursa anlamaman imkansız zaten. Öncelikle, yanma batmalar başlar ve kızarıklık olur. Normalde kullandığın ürünleri kaldıramaz cildin. Yastık kılıfı bile irrite eder ve batışma yapar. Canın bile acıyabilir. Kılcal damarların daha görünür olmaya başlayabilir.
C vitamini sabah sürülür demişti nisaYa bu bariyer bozulmasını nasıl anlayacagiz ki mesela ben gozumle ugrastikca mimiklerimde derinlesti sanki bundan olmasin ya :/ Zaten ben karmaşık bisiler yaptığım için supheliyim. Şimdi sabah göz serumu güneş kremi
Akşam celenes temizleyici cerave temizleyici sonra göz serumu nemlendirici (celenes cvit)
İki güne bir de niacinamide %10 suruyorum yeni değiştirdim bunu hergun sürmeyi bıraktım sabahta nemlendirici uygulamiyorum
burnumun üstüne kadar comedon olmusum. N nscckts goz kremi alacağım ecz gitmeyi bekliyorum teşekkür ediyorum
Dün okuyayim dedim mesajları yarım kalmış sızıp uyumuşum Söyle uzun bi tatile ihtiyacım var ücretsiz izine ayrılacağım sanırım
Ben şöyle öğrendim: cildimiz uyurken yenileme ve onarım görevini yapıyor, uyanıkken de serbest radikallere karşı savaşıyor koruma görevini yapıyor. O yüzden onarıcı, yenileyici ürünleri akşam kullanıyoruz. Retinol, retinoid, asitler, cica kremleri, arbutin, peeling, fiddy vb. Gündüz de besleyici ve antiinflamatuvar özellikli ürünleri kullanıyoruz. Vitaminler, serbest radikallere karşı savaşan zımbırtılar vs. Ama gündüz kreminin içinde mesela hyalüronik asit veya arbutin varsa bunu sabah kullanabiliyoruz çünkü içeriğini ona göre ayarlıyorlar. Ama drekt konsantre ürün kullanıcaksak akşamları kullanıyoruz. Cildimiz hassassa veya nasıl tepki vereceğini bilmiyorsak sandviç yöntemini uyguluyoruz: önce nemlendirici sonra araya serum sonra üstüne yine nemlendiriciC vitamini sabah sürülür demişti nisa
süpersin valla 662 sayfalık konunun özeti resmenBen şöyle öğrendim: cildimiz uyurken yenileme ve onarım görevini yapıyor, uyanıkken de serbest radikallere karşı savaşıyor koruma görevini yapıyor. O yüzden onarıcı, yenileyici ürünleri akşam kullanıyoruz. Retinol, retinoid, asitler, cica kremleri, arbutin, peeling, fiddy vb. Gündüz de besleyici ve antiinflamatuvar özellikli ürünleri kullanıyoruz. Vitaminler, serbest radikallere karşı savaşan zımbırtılar vs. Ama gündüz kreminin içinde mesela hyalüronik asit veya arbutin varsa bunu sabah kullanabiliyoruz çünkü içeriğini ona göre ayarlıyorlar. Ama drekt konsantre ürün kullanıcaksak akşamları kullanıyoruz. Cildimiz hassassa veya nasıl tepki vereceğini bilmiyorsak sandviç yöntemini uyguluyoruz: önce nemlendirici sonra araya serum sonra üstüne yine nemlendirici
Güle güle kullan cicim ama Evde Eczanede 119 TL'ydi buEvet sipariş vermiş bulunuyorum. Harcamayım derken ne kader harcamışım cilt bakımına zaten azıcık alışveriş yaptım bu ay batık
Profil mesajlarınız çok tatlı. Ben de eğlendim gülümsedimSevgili S Skinkeyrlover sayende guzel bir nostalji yaptim. Tesekkur ederim.
Oooo göz kremi kardeşliği hahahahEvet sipariş vermiş bulunuyorum. Harcamayım derken ne kader harcamışım cilt bakımına zaten azıcık alışveriş yaptım bu ay batık
LYine dayanamadım, kolajenin yanına Dermonkin göz kremi ve Dermoskin 230 ml nemlendirici ekledim. ama iyi yaptım bence. Evde Eczane sitesinden ilk kez alışveriş yaptığım için 30 TL kupon kullandım.
İlk kez sipariş verenler unutmasın, indirim kodu kısmına HOSGELDİN30TL yazacaksınız arkadaşlar.
Biri bana iyi yapmışsın desin, çok ihtiyacım var
Yine dayanamadım, kolajenin yanına Dermonkin göz kremi ve Dermoskin 230 ml nemlendirici ekledim. ama iyi yaptım bence. Evde Eczane sitesinden ilk kez alışveriş yaptığım için 30 TL kupon kullandım.
İlk kez sipariş verenler unutmasın, indirim kodu kısmına HOSGELDİN30TL yazacaksınız arkadaşlar.
Teşekkür ederim. Heyecandan Dermonkin yazmışım. Kredi kartını sıfırlayınca artık nasıl elim ayağım birbirine dolandıysa.Bu arada sefan olsunnnnnnn
Coook ii yapmissinnnnnnnn
İyi yapmışsın kız, güle güle kullanYine dayanamadım, kolajenin yanına Dermonkin göz kremi ve Dermoskin 230 ml nemlendirici ekledim. ama iyi yaptım bence. Evde Eczane sitesinden ilk kez alışveriş yaptığım için 30 TL kupon kullandım.
Nisayi dinledim önceki de normal olanıydıOooo göz kremi kardeşliği hahahah