Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani şöyle:Bozulursa anlamaman imkansız zaten. Öncelikle, yanma batmalar başlar ve kızarıklık olur. Normalde kullandığın ürünleri kaldıramaz cildin. Yastık kılıfı bile irrite eder ve batışma yapar. Canın bile acıyabilir. Kılcal damarların daha görünür olmaya başlayabilir.
ben şimdi başlarda la Roche gözenek küçültücü tonikle yanma oldu benim yüzüm aşırı hassas ve kilcal damarlarımda belirgin kızarma vs de oldu o dönem niacinamide ve cvit kullaniyordum ondan sonra da o dönemde sadece sivilcelerime oluyordu o zaman bozulma olmamıştır insallah 😂

Ya bu bariyer bozulmasını nasıl anlayacagiz ki mesela ben gozumle ugrastikca mimiklerimde derinlesti sanki bundan olmasin ya :/ Zaten ben karmaşık bisiler yaptığım için supheliyim. Şimdi sabah göz serumu güneş kremi
Akşam celenes temizleyici cerave temizleyici sonra göz serumu nemlendirici (celenes cvit)
İki güne bir de niacinamide %10 suruyorum yeni değiştirdim bunu hergun sürmeyi bıraktım sabahta nemlendirici uygulamiyorum
burnumun üstüne kadar comedon olmusum. N nscckts goz kremi alacağım ecz gitmeyi bekliyorum teşekkür ediyorum ❤️

Dün okuyayim dedim mesajları yarım kalmış sızıp uyumuşum 🤣Söyle uzun bi tatile ihtiyacım var ücretsiz izine ayrılacağım sanırım
C vitamini sabah sürülür demişti nisa

Geldi benimki. İyi gelir inşallah. Gerçi yedekte başka nemlendiriciler de var, ilk hangisini açarım bilemiyorum :KK48:

Eklentiler

• 20221019_133411.jpg
    20221019_133411.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 28
C vitamini sabah sürülür demişti nisa
Ben şöyle öğrendim: cildimiz uyurken yenileme ve onarım görevini yapıyor, uyanıkken de serbest radikallere karşı savaşıyor koruma görevini yapıyor. O yüzden onarıcı, yenileyici ürünleri akşam kullanıyoruz. Retinol, retinoid, asitler, cica kremleri, arbutin, peeling, fiddy vb. Gündüz de besleyici ve antiinflamatuvar özellikli ürünleri kullanıyoruz. Vitaminler, serbest radikallere karşı savaşan zımbırtılar vs. Ama gündüz kreminin içinde mesela hyalüronik asit veya arbutin varsa bunu sabah kullanabiliyoruz çünkü içeriğini ona göre ayarlıyorlar. Ama drekt konsantre ürün kullanıcaksak akşamları kullanıyoruz. Cildimiz hassassa veya nasıl tepki vereceğini bilmiyorsak sandviç yöntemini uyguluyoruz: önce nemlendirici sonra araya serum sonra üstüne yine nemlendirici

Ben şöyle öğrendim: cildimiz uyurken yenileme ve onarım görevini yapıyor, uyanıkken de serbest radikallere karşı savaşıyor koruma görevini yapıyor. O yüzden onarıcı, yenileyici ürünleri akşam kullanıyoruz. Retinol, retinoid, asitler, cica kremleri, arbutin, peeling, fiddy vb. Gündüz de besleyici ve antiinflamatuvar özellikli ürünleri kullanıyoruz. Vitaminler, serbest radikallere karşı savaşan zımbırtılar vs. Ama gündüz kreminin içinde mesela hyalüronik asit veya arbutin varsa bunu sabah kullanabiliyoruz çünkü içeriğini ona göre ayarlıyorlar. Ama drekt konsantre ürün kullanıcaksak akşamları kullanıyoruz. Cildimiz hassassa veya nasıl tepki vereceğini bilmiyorsak sandviç yöntemini uyguluyoruz: önce nemlendirici sonra araya serum sonra üstüne yine nemlendirici
süpersin valla 662 sayfalık konunun özeti resmen

Yine dayanamadım, kolajenin yanına Dermonkin göz kremi ve Dermoskin 230 ml nemlendirici ekledim. :kızgın: ama iyi yaptım bence. Evde Eczane sitesinden ilk kez alışveriş yaptığım için 30 TL kupon kullandım. :halay:
İlk kez sipariş verenler unutmasın, indirim kodu kısmına HOSGELDİN30TL yazacaksınız arkadaşlar.

Biri bana iyi yapmışsın desin, çok ihtiyacım var :KK70:

Yine dayanamadım, kolajenin yanına Dermonkin göz kremi ve Dermoskin 230 ml nemlendirici ekledim. :kızgın: ama iyi yaptım bence. Evde Eczane sitesinden ilk kez alışveriş yaptığım için 30 TL kupon kullandım. :halay:
İlk kez sipariş verenler unutmasın, indirim kodu kısmına HOSGELDİN30TL yazacaksınız arkadaşlar.

L

Oooo göz kremi kardeşliği

Aaaa ben üye olmadan almıştım gecenkileri

Yeniden bir şey alirsam.uye olup.alayim ve bu kodu gireyim.o zaman

Hoş artık bi şey almasam daha iyi ama hahahah.

Bu arada sefan olsunnnnnnn

Coook ii yapmissinnnnnnnn

İyi yapmışsın kız, güle güle kullan 💃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X