Teşekkür edermşimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman ışıl ışıl parlasın
Evet evet aynen yazın şimdi olmaz yazın yağlanıyorum ben de bir de nemli bir yerdeyim mesela kuru bir yerdeyken cildim çok farklıydı nem oranı da çok önemli. Kuru yerde yazın bile olmaz ama nemli yerde olur gibi.Bir de kardeşimle ortak kullanırız o da sadece 2 3 ay yağlanıyor böylece biter gibi olmadı hala kalırsa kuzen var bizim cildi motor yağı üretiyor resmen ve o da cankisusana iyi gelmez ama yazın kullanırım demiştin sadece yazın yağlı olduğun dönem dene derim gerçekten yağlı ve akneye meyilli cilde uygun. diğer türlü kurutur retinil gibi serum öyle diyeyim
hah tamam o zaman seversinEvet evet aynen yazın şimdi olmaz yazın yağlanıyorum ben de bir de nemli bir yerdeyim mesela kuru bir yerdeyken cildim çok farklıydı nem oranı da çok önemli. Kuru yerde yazın bile olmaz ama nemli yerde olur gibi.Bir de kardeşimle ortak kullanırız o da sadece 2 3 ay yağlanıyor böylece biter gibi olmadı hala kalırsa kuzen var bizim cildi motor yağı üretiyor resmen ve o da cankisuOna veririz o da net sever
6 ay ara verilmeli sanırımMerhaba evet hepsini de 3 er ay kullandım. barbaris ten sonra 1.5 ay belki biraz fazla olmuştur ara verdim.
evet özellikle Barbaris için bunu söylüyorlardı. ama ben devamını Suda kolajen ile getirdiğim için arayı çok uzun tutmak istememiştim.6 ay ara verilmeli sanırım
Bende kullanmak istiyorum aralardaevet özellikle Barbaris için bunu söylüyorlardı. ama ben devamını Suda kolajen ile getirdiğim için arayı çok uzun tutmak istememiştim.
sağlıklı günlerde kullan. ışıl ışıl parlatsın
Güle güle kullan. Şifa olsun inşallah
Oy benim bebişimin videosu
Tövbeler olsun, bu niye konuşurken nefes almıyor acaba?
Aslında the list’in poliglutamik asit serumunu almayı düşünüyorum canki frudia’yı da üstüne nemlendirici olarak sürerim diye düşündüm yani asıl etkiyi the listten bekliyorum :)) bu fotoğrafını attığım ürün de hem göz çevresine hem yüz ve boyun çevresine kullanılabiliyormuş o yüzden hoşuma gittiFrudia öyle vov bir etki yapmaz bence. Yani antioksidan etkili mesela serbest radikaller karşı koruyor cildi. Nem de veriyor. Ama ne bileyim aktif içerik sürdüm lekem geçti gibi değil. Hoş bir ürün fiyat performans etkili ama mesela dermoskin daha bam bam yeni oluşmuş sivilce lekesinde mesela anında etkili ama uzun süre önce oluşmuşsa ya da güneş lekesi falansa zaman gerek tabii bir de onda meşhur kraliçemiz niacinamid de var ayrıca niacinamid içeren ürüne de gerek yok o da iyi geliyor trozinaz baslımaya yani farklı kafalarda ürünler. Frudiayı beklentisi yüksek ciddi cilt sorunlu biri meh bulabilir yani.
Bu arada göz çevresine asit sürebiliyor muyuz? İnternette yeterli bilgi bulamadımAslında the list’in poliglutamik asit serumunu almayı düşünüyorum canki frudia’yı da üstüne nemlendirici olarak sürerim diye düşündüm yani asıl etkiyi the listten bekliyorum :)) bu fotoğrafını attığım ürün de hem göz çevresine hem yüz ve boyun çevresine kullanılabiliyormuş o yüzden hoşuma gitti
Göz çevresi biraz kişiye özel gözüne normal yüzüne sürdüğü ürünleri sürüp hiçbir şey olmayan kişiler de var. Asit kullanan gördüm ve sorun yaşamayan.Hassas gözçevresi olan kişiler de var ben gibi.Gözçevresi için özel asitli ürünler de var. Biraz deneme yanılma olayı yani.Bu arada göz çevresine asit sürebiliyor muyuz? İnternette yeterli bilgi bulamadım
bence göz çevresi hassas olduğu için cildimizdeki deri gibi değil gözaltı daha ince ve sorun çıktığında iyileşmesi en zor yer olduğu için, göz çevresi için üretilmiş ürünler kullanılmalı. yüzümüzde bile t bölgesine ayrı ürün kullanıyoruz ya da sadece gözeneğe özel göz çevresine daha özel davranılması gerektiğini düşünüyorum.Bu arada göz çevresine asit sürebiliyor muyuz? İnternette yeterli bilgi bulamadım
Göz çevresi biraz kişiye özel gözüne normal yüzüne sürdüğü ürünleri sürüp hiçbir şey olmayan kişiler de var. Asit kullanan gördüm ve sorun yaşamayan.Hassas gözçevresi olan kişiler de var ben gibi.Gözçevresi için özel asitli ürünler de var. Biraz deneme yanılma olayı yani.
O zaman risk almayım göz çevresine asit sürmeyim, alacağım ürünün göz çevresine özel olanı yok çünkü. Muhtemelen dermoskin de alırm. Teşekkür edermbence göz çevresi hassas olduğu için cildimizdeki deri gibi değil gözaltı daha ince ve sorun çıktığında iyileşmesi en zor yer olduğu için, göz çevresi için üretilmiş ürünler kullanılmalı. yüzümüzde bile t bölgesine ayrı ürün kullanıyoruz ya da sadece gözeneğe özel göz çevresine daha özel davranılması gerektiğini düşünüyorum.
çok iyi canımKışın benim karın, bacak gibi bölgelerim aşırı kuruyor, pullanıyor. Şu ürünü alsam mı a dostlar?
Dermoskin Ato Probiyotik Balm 230ml Vücut Balmı Dermoskin Balm / Balsam
Dermoskin Ato Probiyotik Balm 230ml Vücut Balmı Dermoskin Ato Probiyotik Balm, ciltteki kuruluk, kaşıntı ve tahriş gibi problemleri hafifletmek ve cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiş bir bakım kremidir.Dermoskin Ato Probiyotik Balm Ne İşe Yarar:Derwww.evdeeczane.com