- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ben bu mesajdan hiçbir şey anlamadım. Benim mi doğru ürünü almam bir sene sürmüş? Şu cümlelerin açılımını yapamadım inanın. Bize mi demiş başka bir şeye bulaşmayın diye?Kankam bari sen yapma doğru ürünü bile Alman bir sene sürdü yanlışi hemen yarın gidip alacak miyim sanki sadece sordum güzel mi ikinci alternatif olabilir mi diye nisanın dediklerinden şaşma başka birşeye bulasmayin yeter stres yapmayin sakın@sepyazeytin
Yine yormuş kendini, linkler atmış. Tek tek ilgileneceğim bunlarla, favori yapıp pusuda bekleyeyim.alemsin ya
uygun fiyatlıda en iyisi bence gerçekten o gönül ister ki bunları alabilelim bu daha da iyi
Dermabien Dermisvital Intensive Eye Repair Göz Kremi 15 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dermabien Dermisvital® Intensive Eye Repair 15ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Effectha Eye Contour Radiance Serum Göz Serumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EffectHA Eye Contour Radiance Tüm Ciltler Için Koyu Halka Karşıtı Aydınlatıcı Göz Bakım Serumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel 35 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dear Klairs Fundamental Eye Awakening Gel (KORENDY) 35ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Jeuvenile Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Kremi - Kırışıklık ve Morluk Karşıtı (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Kremi - Kırışıklık ve Morluk Karşıtı (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yok kendi için diyor hani zar zor ürün alıyorum bunu gidip hemen alacak değilim diye...aaaa ui yaptıBen bu mesajdan hiçbir şey anlamadım. Benim mi doğru ürünü almam bir sene sürmüş? Şu cümlelerin açılımını yapamadım inanın. Bize mi demiş başka bir şeye bulaşmayın diye?
Ay bu kız hesabını mı pasifleştirmiş?Bu arada herkese günaydın.
Snail güzel içerik gerçekten Canki suAy şu snail olan kremleri çok merak ediyorum. S Skinkeyrlover gibi merakşovbi göz kremim kaldı Nisa, onu da aldıysam tamamdır inşallah. Önerdiklerini favoriledim birini seçicem
Ben asıl burada da konuşmuştuk retinal içeren Beauty of joseonnun göz çevresi serumunu merakşov artı ginseng de var. Bayağı iyi duruyor. Ben dermoskin peptitli kullanmıştım bayağı oldu 1 buçuk yıl falan 2 ye yakın güzeldi. Nisoşun favorisini de alacağım o da benim hiç bitmeyen sonsuza uzayan wish listimdeRetinol türevi içeren bir göz kremi de ben denemek istiyorum. Gerçi Nisa'nın önerdiği Dermoskin bayağı iyi gerçekten, bayıldım. Fakat işte cankiler merakşovAnaaaa, kız şimdi baktım da bu kremde zaten retinil varmış. AH canım Nisa, yine tam 12'den vurmuş beybi ya
Cok tesekkur ederim canim. Azicik daha sabir o halde. Alerjik bebek olunca emdigi surece her seyim biraz daha fazla kisitli oluyor. İple cekiyorum o gunleri. Urunlerle uzaktan bakisiyoruz.emzirmeyi bırakmana birşey kalmamış bence az daha sabretbazı doktorlar birçok içerik için emzirmeye engel değil diyor ama ben hep hamilelik ve emzirme döneminde +++ garanticiyimdir :)
Güzel ürünleri de var ama temizleyşcileri no mesela phleri yüksek. Ben bu ürünü kullanmadım ama bu serinin diğer ürünlerini kullandım. Güzel bir seri narlı serisi.Serumundan 1 tane bitirdim diğeri de bitmek üzere yapısı çok güzel losyon gibi hatta yağlı ciltliler nemlendirici niyetine dahi kullanabilirler. Antioksidan içerikli. Kremi de jel krem ne jel ne yoğun krem o da antioksidan içerikli. Toniği de iyi. Bir de mor toniği ve sarı toniği de seviliyor. Lip balmı iyi nem veriyor.Bu marka nasıl sizce arkadaşlar
Merhaba sizde kollajen i 3 aylık kür şeklinde mi kullandınız ben ilk suda ile başladım araştırınca en etkilisi toz şeklinde olanlarmış daha sonrasında voonka kullandım ama hiç pozitif etki almadım voonkadan şuan day 2 day kullanmayı düşünüyorum siz kaç ay kullandınız ?Yıl boyu kullandım diyebilirim. İlk day to day intensive beauty kullandım. Sonra collagen barbaris kullandım. Barbaristen sonra 1-1.5 ay ara verdim. En son Suda kolajen kullandım. Day to day şase şeklindeydi. Barbaris tek shot lık şişelerde. Suda kolajen de büyük kutuda. Gece 11 de içip yatıyordum. Suda kolajen diğer ikisi kadar etkili değildi sanki ama benim öncesinfe yapılanma başladığı için sonuçtan memnunum.
Kullandıklarım hep cilt için etkili olan formuydu yine de eklemlerime de olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum.
Saç tırnak sorunum yoktu onu çok iyi gözlemleyemedim.
cillt yapınız nedir kuru mu?Bunları nasıl layerlayıp rutin oluşturabilirim bir fikri olan var mı?
Bazı yerlerde niacinamide'i retinolden önce sürün diyor, bazı yerlerde tam tersi, karar veremedim.
Bu marka nasıl sizce arkadaşlar
katılıyorum dudak için balmı kesinlikle çok iyi bu markada da narlı seri en iyi onunda tonik ve serumu nu tavsiye ederimGüzel ürünleri de var ama temizleyşcileri no mesela phleri yüksek. Ben bu ürünü kullanmadım ama bu serinin diğer ürünlerini kullandım. Güzel bir seri narlı serisi.Serumundan 1 tane bitirdim diğeri de bitmek üzere yapısı çok güzel losyon gibi hatta yağlı ciltliler nemlendirici niyetine dahi kullanabilirler. Antioksidan içerikli. Kremi de jel krem ne jel ne yoğun krem o da antioksidan içerikli. Toniği de iyi. Bir de mor toniği ve sarı toniği de seviliyor. Lip balmı iyi nem veriyor.
Merhaba evet hepsini de 3 er ay kullandım. barbaris ten sonra 1.5 ay belki biraz fazla olmuştur ara verdim.Merhaba sizde kollajen i 3 aylık kür şeklinde mi kullandınız ben ilk suda ile başladım araştırınca en etkilisi toz şeklinde olanlarmış daha sonrasında voonka kullandım ama hiç pozitif etki almadım voonkadan şuan day 2 day kullanmayı düşünüyorum siz kaç ay kullandınız ?
Cildim yağlı ve akneye eğilimli. Yine de öyle mi yapayım? Çok teşekkürler.cillt yapınız nedir kuru mu?
sabah niacinimade sürün güneş kremi altına
hyaluronikde kullanabilirsiniz nem ihtiyacınıza göre...
akşam retinol kullanın biraz emilsin bekleyin sonra nemlendirici sürersiniz yani sabah ayrı akşam ayrı kullanın hepsini tek seferde üst üste uygulamayın
Barbaris bayağı bir süredir benim de aklımda çok iyi duruyor. Serumları da var markanın onlar nasıl acaba merakşov.Merhaba evet hepsini de 3 er ay kullandım. barbaris ten sonra 1.5 ay belki biraz fazla olmuştur ara verdim.
rica ederim aynen böyle rutin yaparsanız daha sağlıklı olacaktırCildim yağlı ve akneye eğilimli. Yine de öyle mi yapayım? Çok teşekkürler.
Teşekkür ederimrica ederim aynen böyle rutin yaparsanız daha sağlıklı olacaktır
Boyfrendin Amerika'ya gitti mi beybi? Ordinary'den vazgeçmemişsinBunları nasıl layerlayıp rutin oluşturabilirim bir fikri olan var mı?
Bazı yerlerde niacinamide'i retinolden önce sürün diyor, bazı yerlerde tam tersi, karar veremedim.
Yok Almanya'ya gidiyor iki ayda bir iş için. Ona sipariş verdim evet. Daha ucuza geldi. 6 euro filan tanesi.Boyfrendin Amerika'ya gitti mi beybi? Ordinary'den vazgeçmemişsin
Buna sevindimGüzel ürünleri de var ama temizleyşcileri no mesela phleri yüksek. Ben bu ürünü kullanmadım ama bu serinin diğer ürünlerini kullandım. Güzel bir seri narlı serisi.Serumundan 1 tane bitirdim diğeri de bitmek üzere yapısı çok güzel losyon gibi hatta yağlı ciltliler nemlendirici niyetine dahi kullanabilirler. Antioksidan içerikli. Kremi de jel krem ne jel ne yoğun krem o da antioksidan içerikli. Toniği de iyi. Bir de mor toniği ve sarı toniği de seviliyor. Lip balmı iyi nem veriyor.