- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
estağfurullah canım cahillik değil ki bu ne bileceksin normalde gittiğin doktor ince ince anlatmalı ,doktor işi de şans işi bana hep konuşmayı sevenler denk geldi çok şaşırıyorum yönlendirme yapmayanlara bu sebepleBirisi özel muayenehane birisi devlet birisi özel. Ama dediğim gibi özel muayenehane de ki hanima bu nedenle gitmedim.
Makyaj hiç yapamam. Rahatsız hissederim. Sadece göz makyajı. Ama ben yüzüme birşeyler sürmedikce daha iyi olacağını düşünüyordum. Onun için ısrarla surmezdim.
Cidden ne kadar cahilce yaklaşıyormusum
anneme doktordan çıkıp gelenler olurdu direkt hem bakım hem ürün seçimi için ... dermokozmetikleri doktorun reçetesine göre bu uygun şu iyi gelir şeklinde yardımcı olurdu çoğuna güneş kremi,roza krem, bazılarına kortizonlu kremler ,hepsine yıkama jeli gece bakım kremleri hep yazılmış olurdu hepside dermokozmetik ve bilinen markalar olurdu bazıları lazer tedavisi olurdu ama hepsinde mutlaka ürün olurdu çok şaşırdım seni öylece göndermelerine hassas cilde bebek gibi bakılmalı
doa kozmetiğin centella toniği var onu buzdolabına koyup akşamları yüzünü yıkadıktan sonra pıs pıs şeklinde formu sıksan nasıl rahatlatır seni nasıl ... ama doktorun hiçbirşey demediği için şunu al bunu al diyemiyorum işte benimde resmen elim kolum bağlandı yüzünü yumuşacık yapacak öyle güzel içerikler var ki.
mesela senin asla kil maskesi de kullanmamaen gerek sadece burun üstüne çenene kullan yanaklarına gelmesin daha çok yanaklarda yüzünün orta kısmında değil mi hassasiyet ?