Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bornozda almam lazım kış geliyor üşürüm elimdeki ince şeylerle çeyizlik bornozumuzu kullanıyorduk 8 sene oldu sırtımın dişi mi var ne sırtı nezermiş delik delik olmuş tövbe est. birtane uygun yollu alıcam valla uçmuş fiyatlar bakarım en ucuzu neyse at sepete antep milyoncularda bile çift bornozlar 600-700 milyoncular olayı yanlış anladı sanırım ürün çeşidi olarak milyoncu olmalı değilmiydi o :KK70: yakında hisseye falan giricez

svr 1 tane hiç açılmamış var şuan kullandığımda son çeyrekde :KK70: imtina ile kullanıyorum güzel sözler söylüyorum yakında oturup çay kahvede içerim :KK70: ödüm kopuyor fiyatı daha da artacak diye stoklarda da zor bulunuyor artık
Benim de gözümün nuru o. Onu en güzel köşede oturtuyorum, gıdım gıdım kullanıyorum. Kasım indiriminden biraz umutluyum ama çok da umut etmemek lazım. İlk alışım 170'ti, iki gözümün çiçeğini :cry:

Fiyatı yüz olanlardan birini söylerim olmadı ikiyuz olanlarda yüzlere düşünce alırım olmadı marudermin sadece leke olmasını engelleyeceksek almanın almanı yok cnm bn olanı da geçirmesini istiyorum çünkü 😁 N nscckts
Kız dolar çıkacak ne düşmesi. Bu ürünler de yükselecek. Sen neden inanmıyorsun bizlere anlamıyorum

Benim de gözümün nuru o. Onu en güzel köşede oturtuyorum, gıdım gıdım kullanıyorum. Kasım indiriminden biraz umutluyum ama çok da umut etmemek lazım. İlk alışım 170'ti, iki gözümün çiçeğini :cry:
ne kullansan svr ile kıyaslıyorsun değil mi ben hala yapıyorum onu :KK70: bak seneleeerdir kullanıyorum onun yeri başka bizi ancak yağlı alerjik ve akneye meyilli ciltler anlar :KK36:

Ay nolur kafamı karıştırmayın kanka kesin sonucu dermoskin yada purestte elde edersin diyor nisa bu sadece yeni lekelerin oluşumunu engelliyormus ondan vazgeçtim gibi🤣QUOTE=" S sepyazeytin , post: 72976645, member: 1074071"]
Maru.Derm Trendyol'da 3 al 2 öde var. Fakat Gratis'teki fiyatları daha uygun. Kullanılabilir bir marka olduğunu düşünüyorum.
[/QUOTE]

ne kullansan svr ile kıyaslıyorsun değil mi ben hala yapıyorum onu :KK70: bak seneleeerdir kullanıyorum onun yeri başka bizi ancak yağlı alerjik ve akneye meyilli ciltler anlar :KK36:
Ayyyy :KK70: Ne kullansam SVR ile kıyaslıyorum :KK70: Durum özetle aynen böyle, bayıldım buna :KK70: Diğer ürünleri nasıl acaba diye düşünüyorum ama sonra hızla uzaklaşıyorum o düşüncelerden. S Skinkeyrlover dediği gibi, merakşov :KK70:

Ayyyy :KK70: Ne kullansan SVR ile kıyaslıyorum :KK70: Durum özetle aynen böyle, bayıldım buna :KK70: Diğer ürünleri nasıl acaba diye düşünüyorum ama sonra hızla uzaklaşıyorum o düşüncelerden. S Skinkeyrlover dediği gibi, merakşov :KK70:
Merakşovlar bitmez bizde aşko 😂canki olmak bunu gerektirir 😂Ben daha kullanmadım svryi yaza alırım artık bu mevsimde bana olmaz o.

Merakşovlar bitmez bizde aşko 😂canki olmak bunu gerektirir 😂Ben daha kullanmadım svryi yaza alırım artık bu mevsimde bana olmaz o.
Heeee, doğru diyon. Neyse ki havalar serinledi, gıdımlan kullanıyorum. Yazın daha çok ihtiyaç duyuyordum. Gıdımlan gıdımlan :KK70:

svr seni kurutur bence
nereden yola çıktığımı söylemeyi unutmuşum aklımdakini okuyorsun sanıyorsam :KK70: dermoskin için nemi yetersiz gelmişti ya sana... bana kışın yeterli geliyor düşün o kadar yağlıyım sende o kadar kuruya dönük kanını emer gibi svr senin bildiğin direkt kadife style gezersin mat mat . sevmezsin öyle gibi

aynen öyle hatta seninki erken bile açılmış demek ki daha yeni oluşan yüzelsel izmiş , ortalama bir sivilce izinin geçmesi 3 ay sürüyor en basit küçük güneş lekesinin geçmesi 6 aydan başlıyor o da saf formda gece gündüz kullanıp 2-3 saatde bir güneş kremi sürüp arada asit yapılmasına rağmen ... leke bir kere oldumu bu vücudda pigment arttı demektir arka tarafta sürekli çalışan dik kafalılık yapan asi agresif anarşit pigmenti baskılamak için mevlana yunus emre gibi falan sabırda olmak lazım :KK70:
Çok haklısın canım benim yüzümde güneş lekesi hiç olmadı. Sivilce lekelerinin de koyulaşmasına izin vermemeye çalıştım. Geçen kış 3 seans scarlet yaptırdım üstüne ozon terapi yaptırdım. Sivilce lekelerim yok gibi bişeydi. Bu açıldığını söylediğim küçük izler son 1-2 ayda adet dönemlerinde çıkan sivilcelerin izleri idi. Yoksa eski bir lekeyi tamamen gidermek 1 sene sürebilir.
Sorununu ve beklentini net bilmek çözüme ulaşmada etkili bir faktör.

Nisa adeta bir dermatolog edasıyla çalışıyor. Sanki bir deftere not etmiş herkesin cildini. Sana bu olur, sana bu olmaz deyiveriyor hemen :KK70:
kişilerin kullanıp memnun kaldıkları ürünlerden anlıyorum valla, ürünleri o kadar iyi tanıyorum ki neredeyse hepsini de zamanında denedim kullandım :KK70: ondan yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X