- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
sen kimleri takip ediyorsunBu kadını takip ediyorum bende ama daha çok önerilerini takip ettiğim uc kişi var
ben çisem çakır yağmur vardarı da takip ediyorum
ojem rujum rimelim onunda tavsiyeleri güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kimleri takip ediyorsunBu kadını takip ediyorum bende ama daha çok önerilerini takip ettiğim uc kişi var
ben şeyma subaşıyı mı takip etsem ne?kadın bak sabancılara kadar el attı.sen kimleri takip ediyorsun
ben şeyma subaşıyı mı takip etsem ne?kadın bak sabancılara kadar el attı.
instam bile yok ki.tek sosyal mecram burası
Valla öğrenince çorap söküğü gibi geliyor..yemek gıbı yağ soğan salça temel sonrası senin tercihin:)))Ya seninle çok benziyoruz. Ben kızlar ne dese ekran görüntüsü alıyorum
instam bile yok ki.tek sosyal mecram burası
Bana resmini atın çünkü gidip en dandigini buluyorum nedenseValla öğrenince çorap söküğü gibi geliyor..yemek gıbı yağ soğan salça temel sonrası senin tercihin:)))
Yag yap su yap hyalarunik asitle nem güzel bi serum sür kremi uyu bu temel
Kahvaltı öğünü..güneş kremi ekmek
Akşam yemeği sade istersen gene böyle misafir geldiğinde çeşit istersen o zaman araya kil, kimyasal soyucular vs ekleyeceksin
senin cildinde hassasiyet vardı ama canım iyiliğini düşündüğüm için serum önerisinden çekinirim içindeki bir madde sende atak yapabilir senin doktora gitmen şart bunun için en azından hangi içerikler işini görür onu söylesin bulurum sanaSerum ve göz altı kremi içinde bir kez daha fotoğraf paylaşır mısın? Ben olayı şimdi anladım çünkü
senin cildinde hassasiyet vardı ama canım iyiliğini düşündüğüm için serum önerisinden çekinirim içindeki bir madde sende atak yapabilir senin doktora gitmen şart bunun için en azından hangi içerikler işini görür onu söylesin bulurum sana
aa ben de öyle basic bakım ve 500 lü fiyatlarda olmayan ürünlerEn sade bakımı istiyorum zaten. Atraksiyona gerek yok
ama cildine süreceğin şey çok önemli serumu süreceksin tüm gün kalacak çok ters etki yapabilir bak yıkama jeli yağı öneririm yıkayıp geçiyorsun ama serum krem falan sıkıntı olabilir seninde öyle gidip direkt almaman gerek çünkü hassasiyetin var ve atağa girerse seni perişan ederEn sade bakımı istiyorum zaten. Atraksiyona gerek yok
Surmesek ne olur onu. Doğru söylüyorsun. Damla gibi birşey almıştım. Herkes çok ovuyordu beni öldürdüama cildine süreceğin şey çok önemli serumu süreceksin tüm gün kalacak çok ters etki yapabilir bak yıkama jeli yağı öneririm yıkayıp geçiyorsun ama serum krem falan sıkıntı olabilir seninde öyle gidip direkt almaman gerek çünkü hassasiyetin var ve atağa girerse seni perişan eder
Ben cisem in gece yarilarina kadar youtube videolarını izleyerek not alarak başladım. Cisem bence en bilgilisi rutin nedir gece gündüz rutin nasıl olusturulur dan başladım. Yağmur onun kankasi ama takip etmiyorum hatta dear mioya mi 'ne marka çıkaracaklardi cisem çok zengin ama. Sonra kozmetik notlari var o da sema müzik öğretmeni sayfası o kadar sade anlaşılır ki.. çok güzel.sen kimleri takip ediyorsun
tek ürüne asla veremem bende ama bazen giriyorum sitelere ya da işte watsons ya da beğendiğim artık orta segment ürünlere 150 başlangıç fiyatı olmuş ☹aa ben de öyle basic bakım ve 500 lü fiyatlarda olmayan ürünler
benim kızın siyah noktalarına da bir çare ablasııı.eşimin kuzeninin rosaseası var lütfen ürün öner diyor mesela
biliyorum rosasealar ne kullanabilir ama asla önermem önce doktor görsün kendisi bir öneri sunsun o önerdiklerinin bir içeriğine bakıp benzer içerikli muadiller söylerim ancak ... aynı doktorun 3 farklı seviyede rosasea hastalarına bambaşka ürün önerdiğini biliyorum hepsine farklı farklı... hassasiyet çok önemli
öyle maalesef.herbaderm serumları 50 60 a alırdım artık 120 130 dan başlıyorlartek ürüne asla veremem bende ama bazen giriyorum sitelere ya da işte watsons ya da beğendiğim artık orta segment ürünlere 150 başlangıç fiyatı olmuş ☹
sürmesek pek iyi de olmazSurmesek ne olur onu. Doğru söylüyorsun. Damla gibi birşey almıştım. Herkes çok ovuyordu beni öldürdü
Bilmiyordum bunu sizin roseseaniz mi var yoksa aşırı hassas bi cilt miSurmesek ne olur onu. Doğru söylüyorsun. Damla gibi birşey almıştım. Herkes çok ovuyordu beni öldürdü
yağ bazlı temizleyici+yıkama jeli çift aşamalı temizlik yapınca geçecek canımbenim kızın siyah noktalarına da bir çare ablasııı.