Bendede yaş 34..bende bir tek çene..o da ben sanıyorum hormondan..Yaş 35 ama dudak kenarı çizgilerim çok derin bi de sarkma var malesef
Çok teşekkürler
Bendede yaş 34..yüzüm bu şekilde..bende göz etrafı mimik kırışlar varYaş 35 ama dudak kenarı çizgilerim çok derin bi de sarkma var malesef
Çok teşekkürler
Ben leke için bu ürünü aldım az önce. Geçen yıl kullanmıştım çok memnun kalmıştım. İndirim kuponuyla kargo bedava 195 e geldi. Bunu nemlendirici gibi gün içinde rahatça kullanabiliyorum. Diğer sıvı serumlar yapış yapış his veriyorlar onları akşam kullanacağımŞimdi kızlar
Göz altına bir ürün lazım resimden de belli
Lekeler var onlar için arbutin alacagim
Bi de lifting etkisi yapan bir urun lazım da bu kadar kaldıracak bir urun yoktur heralde piyasada hahha bana gençli aşırı falan lazım
Onun dışında sadece niacinamide olan bir yüz Eki Görüntüle 3144010
Japonlar sevilmeyecek gibi degiller. Bende ayri yerleri var. Uzun donem stajimi Japon firmasinda yapmistim ve amirim japondu. Dunya tatlisi bir adamBabam tam bir japonya hayranı biliyor musunuznhk world kanalıni sürekli izler İngilizcesi yok ama Çat pat Google yardımıyla anlamaya çalışır. Farklı konulardaki programlarının izler yemek tariflerini vs denemeye çalışır falan. Fırsatımız olsa onu oraya bı geziye göndermek istiyoruz ailecek
Dün de Japonyali bı kadın çıkmıştı müge ye Antepli biri tarafından dolandırılmis 500 Bin kusur hakkını aramaya gelmiş.Japonlarin kültürlerine olan bağlılıklarını iş ahlaklarini çok takdir ediyorum
Paraya para degil 元 diyecegim, 人民币 diyecegim.Gruptakilerin hepsini müşteri say.
bu japonca çince vs yazması ne kadar zor öyle.çivi yazısı gibi tabletlerde ki binlerce yıl önceki.Paraya para degil 元 diyecegim, 人民币 diyecegim.
Yüzün benimkinden iyi temiz cnm maşallahŞimdi kızlar
Göz altına bir ürün lazım resimden de belli
Lekeler var onlar için arbutin alacagim
Bi de lifting etkisi yapan bir urun lazım da bu kadar kaldıracak bir urun yoktur heralde piyasada hahha bana gençli aşırı falan lazım
Onun dışında sadece niacinamide olan bir yüz Eki Görüntüle 3144010
bu japonca çince vs yazması ne kadar zor öyle.çivi yazısı gibi tabletlerde ki binlerce yıl önceki.
ayyyy çok mutlu oldum şuanO kadar guzel bir urun ki; onden, ortadan ve arkadan olmak uzere 6 kanadi var. Cepecevre sarmaliyor. Bizdeki pedlerle camasirlar zaten uyumsuz. Vaktiyle P & G’ye tavsiye olarak da yolladim ama alismislar standart urune. Bizdeki hicbir marka kesinlikle yaninda. Bile gecemez. Grrekirse ilk etapta numune bazli baslayacagim ama yapacagim bu isi. Sen, kizin, ben en azindan 3 musteri hazir
Bendede yaş 34..bende bir tek çene..o da ben sanıyorum hormondan..
Bendede yaş 34..yüzüm bu şekilde..bende göz etrafı mimik kırışlar var
Çok geçmiş olsunay deprem oldu
Benim yüzüm bir şey yapmadan bu halde..kaş yapsaydım zamanında..yeni başlıcam seriumlara..sivilceler çıkıyordu umursamıyordum.Bu arada tesekkürlerSizin yüzünuz cok dinc maşşallah masallah
Beraber yaptırsak bu kadar aynı tonu tutardı evet evet ceyceyim ne yapsak?saçım şu an böyle.fotoğrafta turuncu çıkmış aslında yok dipleri de açtırsam mı böyle mi kullansam yaza kadar bilemedim
Benim yüzüm bir şey yapmadan bu halde..kaş yapsaydım zamanında..yeni başlıcam seriumlara..sivilceler çıkıyordu umursamıyordum.Bu arada tesekkürler
Evet çok maalesef. Küllü kumral boyatıyorum dipleriBeraber yaptırsak bu kadar aynı tonu tutardı evet evet ceyceyim ne yapsak?
Senin beyazın çok mu
Ben sarı istiyorum. Aradığım yeri buldum yanmaz derlerse actıracağım tamamenEvet çok maalesef. Küllü kumral boyatıyorum dipleri
Yaaa valla bende aynı..bu arada makyaj ederdim ama..belkide saçma sapan makyaj ürünleri almadığim için çokta yıpranmamışBenim de 40 gün olmuş cilt bakımına başlayalı
Ondan öncesi gerçekten 0 ya
Gecmis olsun.ay deprem oldu
canım benimÇok geçmiş olsun
Süper ya çok ahlaklılar.. inşallah bı kardeşler bir araya gelip bı organizasyon yapsak Çok mutlu olur ben yanındaysam mutlaka oturtup burda ne anlatıyorlar ne yapıyorlar diye çevirmen oluyorum resmenJaponlar sevilmeyecek gibi degiller. Bende ayri yerleri var. Uzun donem stajimi Japon firmasinda yapmistim ve amirim japondu. Dunya tatlisi bir adamBir digeri de uzucu de olsa 17 Agustos depreminde bizim sehri kardes sehir secip prefabrik kent kurmuslardi resmen. Temizlik anlayislari da ayri bir guzeldi.
İnsallah imkanlar gelisir de babanizi kiraz cicegi festivali zamani gonderebilirsiniz. Hatta pesine siz de takilirsiniz.