Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 35 ama dudak kenarı çizgilerim çok derin bi de sarkma var malesef
Çok teşekkürler
Bendede yaş 34..bende bir tek çene..o da ben sanıyorum hormondan..
Yaş 35 ama dudak kenarı çizgilerim çok derin bi de sarkma var malesef
Çok teşekkürler
Bendede yaş 34..yüzüm bu şekilde..bende göz etrafı mimik kırışlar var

Eklentiler

• GridArt_20221011_211147397.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 41
Ben leke için bu ürünü aldım az önce. Geçen yıl kullanmıştım çok memnun kalmıştım. İndirim kuponuyla kargo bedava 195 e geldi. Bunu nemlendirici gibi gün içinde rahatça kullanabiliyorum. Diğer sıvı serumlar yapış yapış his veriyorlar onları akşam kullanacağım

Eklentiler

• 97D261ED-9F91-4689-BC7E-2D84A4EAC26E.jpeg
    177,8 KB · Görüntüleme: 48
Japonlar sevilmeyecek gibi degiller. Bende ayri yerleri var. Uzun donem stajimi Japon firmasinda yapmistim ve amirim japondu. Dunya tatlisi bir adam Bir digeri de uzucu de olsa 17 Agustos depreminde bizim sehri kardes sehir secip prefabrik kent kurmuslardi resmen. Temizlik anlayislari da ayri bir guzeldi.

İnsallah imkanlar gelisir de babanizi kiraz cicegi festivali zamani gonderebilirsiniz. Hatta pesine siz de takilirsiniz.

Yüzün benimkinden iyi temiz cnm maşallah

Telefon ve bilgisayarda kolay ama hazira alisinca elle yazmak zor gelmeye basladi. :/
bu japonca çince vs yazması ne kadar zor öyle.çivi yazısı gibi tabletlerde ki binlerce yıl önceki.

Eklentiler

• 9A9B7593-7DAC-4E64-B11C-57843D70CB05.png
    111,3 KB · Görüntüleme: 41
ayyyy çok mutlu oldum şuan

saçım şu an böyle.fotoğrafta turuncu çıkmış aslında yok dipleri de açtırsam mı böyle mi kullansam yaza kadar bilemedim
Beraber yaptırsak bu kadar aynı tonu tutardı evet evet ceyceyim ne yapsak?
Senin beyazın çok mu

Süper ya çok ahlaklılar.. inşallah bı kardeşler bir araya gelip bı organizasyon yapsak Çok mutlu olur ben yanındaysam mutlaka oturtup burda ne anlatıyorlar ne yapıyorlar diye çevirmen oluyorum resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…