Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görl dedemi kaybettim cenazemiz vardı da görememişim şimdi gördüm. Göz kreminden memnunum görl biri bitti ikinciyi açtım. Kolajenli yüz yıkama köpüğü de güzel bence nazik. Peptit serumunu açmadım daha yedekte var. Kil maskesi çok nazik ve güzel. Kurutmuyor. Güneş kremi mineral var çok merak ediyorum pek beyazlığı yokmuş galiba.
Allah rahmet eylesin. Sabirlar diliyorum.

Etudunu yaptim, onun icin markasini yazmadim. 🫠
Ciddi ciddi bu ise giresim var. :KK70:
bence buna ihtiyaç var . keşke yapsan, trendyol hepsiburada sahibinden gibi sitelerde satışını yaparsın ,sitelerde baktım pedlere küçükler yatınca rahat oturunca sızacak gibi duruyorlar , üç aşağı beş yukarı aynı. şööyyyleeeeee tüm çamaşırı kapatacak ama pantolondan belli olmayacak genişlikde pede o anlattığın gibi pede bence çok ihtiyaç var en çok okul çağındaki ortaokul lise gençleri tercih eder, onlar için okulda ped daha konfor gerektirecektir sonra lohusalar benim gibi çok yoğunlar, kilolular geniş çamaşır giyenler... lazım kesinlikle . gir bu işe valla birsürü alırım :KK70:

birde pedlere baktım benim gibi genelde böyle çamaşır giyenlere de uygun değil indir (1).jpg . bu pedleri üretenlerin içinde hiç mi kadın yok anlamadım ciddi tasarım hatası var:KK70: . uzunluklara bakıyorum hep ön taraftan tamam en uzun ekstra gece uzunlarda ön kısım tamam arka nerede ? minnacık neden yani :KK70: oturunca yer çekimi denen birşey var :KK70: arkamız batacak sonra :KK70: hay allahım

N nscckts canım Maru.Derm yeni ürünler çıkarmış. Şu an 3 al 2 öde kampanyası var. İki krem var ilgimi çeken. Boyun, dekolte ve çene altı gibi bölgelerin yıpranmasını önlemek için hangisini kullanmak etkili olur sence?

Kızlar bir de tam hatırlamıyorum kaç TL yazdığınızı ama 20+ TL yazdığınız Claderm nar özlü kil maskesini ben Gratis'ten Gratis kart indirimi ile 11,50 TL'ye aldım, bilginiz olsun. Yani daha ucuz.

N nscckts canım Maru.Derm yeni ürünler çıkarmış. Şu an 3 al 2 öde kampanyası var. İki krem var ilgimi çeken. Boyun, dekolte ve çene altı gibi bölgelerin yıpranmasını önlemek için hangisini kullanmak etkili olur sence?

Kızlar bir de tam hatırlamıyorum kaç TL yazdığınızı ama 20+ TL yazdığınız Claderm nar özlü kil maskesini ben Gratis'ten Gratis kart indirimi ile 11,50 TL'ye aldım, bilginiz olsun. Yani daha ucuz.

Canım claderm 100 ml 22 tl

11.50 Tl ye aldigin kaç ml di 100 değildir bence

bariyer onarıcı caremide olan isteğini karşılar canım :KK66:

Görl dedemi kaybettim cenazemiz vardı da görememişim şimdi gördüm. Göz kreminden memnunum görl biri bitti ikinciyi açtım. Kolajenli yüz yıkama köpüğü de güzel bence nazik. Peptit serumunu açmadım daha yedekte var. Kil maskesi çok nazik ve güzel. Kurutmuyor. Güneş kremi mineral var çok merak ediyorum pek beyazlığı yokmuş galiba.
Başınız sağolsun, Allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah.

45 yaş için böyle bir şey kullanılmalı mı acaba? Ablamız Purest'in retinolünü pek sevememiş krem formda olduğu için. Serum gibi böyle akışkan olanların daha çok işe yarayacağı düşüncesi var sanırım.

canımmm supersınnnn

yapıyoruz bız bu bakımı yupppııııı :)
Perşembe gününden itibaren beni dürtüklemen lazım ki kendimi hazırlayayım :KK45: Çift aşamalı temizlik bile yoruyor beni, biliyorsun. Gerçi Cosmed çok zor arınıyor diye bıktırıyor olabilir, Siberian'dan ümitliyim bakalım.

Perşembe gününden itibaren beni dürtüklemen lazım ki kendimi hazırlayayım :KK45: Çift aşamalı temizlik bile yoruyor beni, biliyorsun. Gerçi Cosmed çok zor arınıyor diye bıktırıyor olabilir, Siberian'dan ümitliyim bakalım.

tamamdır canım persembe sabahtan durterım o ıs bende hıc merak etme sen

bende de cosmed var fıytlar benzerse sıberıan deneyebılırım bu bıtınce bakalım aslında pek bı sıkıntım yok

45 yaş için böyle bir şey kullanılmalı mı acaba? Ablamız Purest'in retinolünü pek sevememiş krem formda olduğu için. Serum gibi böyle akışkan olanların daha çok işe yarayacağı düşüncesi var sanırım.
bu da güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X