- 3 Ocak 2011
- 6.287
- 16.386
- 39
Bilemiyorum canımbelki de sivilce yapması iyi bir şeydir bilmiyoruz ki.cildi kusturup temizliyordur.karaciğeri temizliyordur belki de kolajen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum canımbelki de sivilce yapması iyi bir şeydir bilmiyoruz ki.cildi kusturup temizliyordur.karaciğeri temizliyordur belki de kolajen
aynen ... sivilce yapınca bırakmamak 3 ay görmek lazım dediğin gibi ilk etapda altda çıkmak için hazır bekleyenleri kusturabilir tam işe yarayacağı sırada bu bende sivilce yaptı deyip bırakmamak gerekir ne olursa olsun birşeyin faydası için 3 ay sabredilmeli...3 ayda geçmiyorsa o zaman sivilce yaptı denilirbelki de sivilce yapması iyi bir şeydir bilmiyoruz ki.cildi kusturup temizliyordur.karaciğeri temizliyordur belki de kolajen
bence de voonka en iyisiToz formunda. en iyi kolajen diye arattığımda ilk sırada cıktı voonka 4 , naturagen ve day 2 day de vardi galiba
Voonka 4 ama ondan mi başlasam bende sen kullandın mibence de voonka en iyisi
Aynen ben bi saat önce canlı destek hattı ile yazustim ufak kırmızılıklar yüzde 1 de olsa görülebilir bu iyi bir şeydir kolajenin ıyi çalıştığıni gösterir demişti. Ilaç türevi sivilce ürünleri de önce bi kusturur ya o mantık belki debelki de sivilce yapması iyi bir şeydir bilmiyoruz ki.cildi kusturup temizliyordur.karaciğeri temizliyordur belki de kolajen
Benim baktıklarım sığır tip 1, 2 .Bu kolajenler balık mı sığır mı bahsettikleriniz? Tip kaç?
kendimi kobay olarak kullandığım günlerden bir gün kullanmıştımVoonka 4 ama ondan mi başlasam bende sen kullandın mi
ben uzun süre kullandım bir ara müdavimiydim bu işlere ilk gireceklere asitlere yeni başlayacaklara genelde doa kozmetik öneriyorum açıkcası...Hi girls nasılsınız? Ben bakımımi yaptım uyuyacağım bakim vardı sitede giremedim de bir şey soracağım.
Doa kozmetik yıllar önce denemiştim etkisini hatırlamıyorum, i m from ginseng serumu kullanmıştım şimdi 450 torkis liras olmuş alamicamm doa ya baktım 50 tl guzel yorumlar da var ama size de sorayım dedim kullanan, kullanmış olan var mi bu markayı? Ginseng antioksidan olarak da güçlü bi içerik etkili peptitlerle uyumu güzel çok da memnun kalmıştım ama yani cook şuan:/
ay cok sevindim bunu duyduguma.. yaza da uygun kullanımı 50 tl de sans vereyim edim akne cıkardı vs yorumlar da vardı ama yani ciltten cilde değişir olmazsa cenemde ya da yüzümün ufak yerinde patch test yapayım. Ben de özcan beyle konuşup ürün önerisi alarsk o zaman satın almıştımben uzun süre kullandım bir ara müdavimiydim bu işlere ilk gireceklere asitlere yeni başlayacaklara genelde doa kozmetik öneriyorum açıkcası...
ginsengi de oldukça başarılı
Doanın kullanıyorum ginseng peptit ve yaşlanma karşıtı serumlarını ı’m fromun ginseng de çok güzel evet pahalı ama çok etkiliHi girls nasılsınız? Ben bakımımi yaptım uyuyacağım bakim vardı sitede giremedim de bir şey soracağım.
Doa kozmetik yıllar önce denemiştim etkisini hatırlamıyorum, i m from ginseng serumu kullanmıştım şimdi 450 torkis liras olmuş alamicamm doa ya baktım 50 tl guzel yorumlar da var ama size de sorayım dedim kullanan, kullanmış olan var mi bu markayı? Ginseng antioksidan olarak da güçlü bi içerik etkili peptitlerle uyumu güzel çok da memnun kalmıştım ama yani cook şuan:/
sadece nette mi satılıyor ürünleri?Doanın kullanıyorum ginseng peptit ve yaşlanma karşıtı serumlarını ı’m fromun ginseng de çok güzel evet pahalı ama çok etkili
Önce bi ginseng deneyeyim o zaman i m from cok güzeldi yaDoanın kullanıyorum ginseng peptit ve yaşlanma karşıtı serumlarını ı’m fromun ginseng de çok güzel evet pahalı ama çok etkili
Ben internetten alıyorum tatlımsadece nette mi satılıyor ürünleri?
Kore ürünlerinin hepsi çok güzel ama maalesef dolar euro artınca fiyatlar çok uçtuÖnce bi ginseng deneyeyim o zaman i m from cok güzeldi ya
valla şaşırdım kaldım kuaföremi para ayırayım keratine mi cilt bakımına mı üste başa mı çocuğun okuluna mı benzine mi?öğrenciyken bile haftada 2 kere fön çektirirdim.Kore ürünlerinin hepsi çok güzel ama maalesef dolar euro artınca fiyatlar çok uçtu
O yüzden 2 er 2 er alıyorum uzun süre gidiyor hayat şartları pahalandıvalla şaşırdım kaldım kuaföremi para ayırayım keratine mi cilt bakımına mı üste başa mı çocuğun okuluna mı benzine mi?öğrenciyken bile haftada 2 kere fön çektirirdim.
evet stokçu olduk resmen.haftasonu şampuan saç kremi stokladım.60 tl ye buldum diye sevindim.ne hallere düştükO yüzden 2 er 2 er alıyorum uzun süre gidiyor hayat şartları pahalandı
Hiç sevmezdim stoklamayı ama hemen hemen hergün gelen zamlardan sonra bu durumlara da düştük ne diyim canımevet stokçu olduk resmen.haftasonu şampuan saç kremi stokladım.60 tl ye buldum diye sevindim.ne hallere düştük