aklım fikrim yemekteAntepli esprileri de böyle oluyor galiba
Anılar anılar darphin hydra skin ilk göz kremimdi yaa
ünlü iyi bir dermatologa gitsen şu zamana kadar kullandığın ürünleri önerirdi süpersinAnılar anılar darphin hydra skin ilk göz kremimdi yaa
ama doymayan oburluğum var ne kadar yersem yiyeyim sanki midemin hep bir tarafı boşAma maşallah manken gibisiniz manken
Ya senin kadar olamam ya sen efsosun efsoünlü iyi bir dermatologa gitsen şu zamana kadar kullandığın ürünleri önerirdi süpersin
Ben de severim yemek yemeyi ama sizin güzel konunuz sağlıklı beslenirkenin de katkılarıyla öğrendik güzel tarifler gayet de doyuyorum efenim hem de sağlıklıca çok da iyi oluyor. Sahi o konu da canlansa keşke süperdi azaldı yoğunluğu sankiama doymayan oburluğum var ne kadar yersem yiyeyim sanki midemin hep bir tarafı boş
Yaa biz ruh eşitiz resmen aynı ürünleri merak ediyorum ben deNisa hanım yazmıştı ya keşke iki tane yüzüm olsa da daha fazla ürün denesem diye aynen öyle Bha olarak paula's choice kullanıyorum ben. Gerçekten etkili bir ürüb.Benim sadece burnumda siyah nokta var çok değil orta seviyede ama geçmesi zor en işe yarayan bu oldu. Bir de çok bereketli büyük boyu. Mini boyunu da almıştım o bile bereketliydi bitmek bilmedi. Cyrene bha mini boy da kullandım o da etkiliydi. Paulacığımın nadide seçimlerinin peşine düşmezsem Türkiye'de yok malum alınır o da. Cosmedin yeni serisinin gene %2 salisilik asitlsi de denenebilir. Normalde aman yüksek yüzdeli olsun aman en etkilisi olsun kafasında hiç değilim ama bhada bana betain salisilat yaramıyor mesela Kore ürünlerinde kullanılan. Cosrxin bha power luqidi mesela seven de çok ama yetersiz bulanlar da var ben de onlardan ım. Cosrx severim ama bende pek bir etkili olmadı. O yüzden bhada %2 iyi benim için.Bha zaten genelde pek bir hassasiyet yapmıyor bende. Ama glikolik abovv %0.5 bile cozurdatıyor. Gerçi cildim eskiden daha hasastı gene bir tık iyi şuan. Siz kuru ciltliyseniz zaten belki de çok ihtiyacınız yoktur bhaya. Benim de aşırı yağlı olamamkla beraber o kadar kuru da değil. Nisa hanım gibi de değil sizin gibi de değil daha arada.Jumisa aha iki tane mini boy var bende daha açmadım. Ay o padler de benim yakın markajımdaydı bir ara malum hasas ciltli olunca ama sonra almadım unutmuşum hatırladım. Skinceuticalstan ben ilk phyto corrective maske kullandım bitirdim şimdi çok özledim efsane rahatlatan bir ürünü. Phyto corrective serumu da kullanıyorum. Tam kızgın kumlardan serin sulara atlama hissi var ikisinde de Hydrayting b5 ı çok kullanamadım daha ama o da aşırı iyi nem veriyor daha çok kışın iyi olacak benim için.Gene de bilemedim ne de olsa hyalarunik Asit bu parayı vermeyi değer mi güzel mi güzel ama retinol peptit lascorbic aside bas parayı ama hyalarunik uyguna da güzeller var aslında. equalizing tonerı da kullanıyorum şuan o da meyve asitli bir tonik genelde nem bombası tonikler kullanırım ben bu biraz eski kafa old school tonikler gibi yani alkolsüz evet ama skinceuticalsın alkollü tonikler var yurtdışından ama Türkiye'de gelmiyormuşşar tercih edilmediği için.Yani güzel hoş ama değer mi emin olamadım biraz daha kullanmam gerek. Sıra en efsanesine geldi retesturing activator üff yanıyor bu ürün ya. Bir ara bir sürü komedonum çıktı ama normalde hiç çıkmaz azıcık bile bu sefer bayağı çıktı ufak tefek değil. Bir türlü geçmedi hiçbir şeyle bayağı bir ürün denedim aslında normalde ufak tefek pürüzlerde ile yarardı ama benimkiler fenaydı bu ürün tekte çözdü giib bir şey. Geceden sürdüm sabaha yoktu. Zaten glikolik asit gibi etki veriyor falan diye konuşuluyor. %25 glikolikle aynı etkide falan diye iddialar var. %25 fakan yüksek tabii okadar kullanmadım bilemem ama aşırı etkili gerçekten. Bir de bana hiç hassasiyet yapmadı ki ben çok daha düşük yüzdeli glikolikte cozurduyordum. Kombuçya bunda da var. Aşığıyız zaten. Yüksek yüzdeli üre var zaten o bu işleri yapan. Kısa içerik listeli. İnanılmaz da nem veriyor bir de. Temiz iclde sadece bunu sürüyorum yeto. Resveratrol be ye başladım. Gece antioksidan olarak. Bir tık ağır aslında kışa kalsa daha iyi olabilirmiş ama güzel bir nem dolgunluk veriyor ama e vitamini bazı kişilerde sivilce yapmış. Temkinli gitmeye çalışıyorum. Ay gebe coştum Allahım tutamıyorum kendimi. Neyse Bryi aşırı aşırı merak ediyorum ya çok iyi duruyor. Medik8 de yakın markajımda reitnaller de tabii ama ben asıl peptitlerini kesiyorum.
çok teşekkür ederimYa senin kadar olamam ya sen efsosun efsoSen de teori zaten yanıyor aşırı iyi ne de olsa çekirdekten yetişmesin tabii onun da etkisi var. Bir de tam bir Turkish girsin hep yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı helaller olsun
sanırım bende tahammül kalmadı ondan eskisi gibi aktif değilim oradaBen de severim yemek yemeyi ama sizin güzel konunuz sağlıklı beslenirkenin de katkılarıyla öğrendik güzel tarifler gayet de doyuyorum efenim hem de sağlıklıca çok da iyi oluyor. Sahi o konu da canlansa keşke süperdi azaldı yoğunluğu sankiBir de spor patlatınca oluyor gayet. Ben de spora ara verdim şimdi mecbur kalpler kırık dostlar Zumbaya yapıyordum, aletli ve mat pilates, yoga falan ah ah neyse yürüyüşle devamsu biraz sonra gene dönerim
bunun sadece yüz için olanı vardı bari onu alsaydın eczacı mı önerdi sen mi karar verdin eczacı bunu önermezde ancak belki çırağı yüzüme nemlendirici dersen bunu verirKızlar kararımı verdim bunu alicam nemlendirici olarakEki Görüntüle 3108167
Centella nin.hangi krem yaptı bunu bakalım alalım ifadesini
belki başka güneş kremiyle iyi anlaşır ben güneş kremi denemeyi severim daha uygun ve memnun kaldığım olur belki diye...
daha yağ bazlı bir nemlendirici demek ki kullandığın yağlı cilt olduğun için yağlı ciltlere uygun güneş kremi kullanıyorsun içerik uyuşmamıştır belki nemlendiriciyi kışın kullanırsan topaklanmaz şuan cildine de nemi fazla geliyor olabilir
Mayış da doğru maalesefbenim gibi bi çılgın bulduğuma sevindim. Keşke iki yüzüm gibi iki maaşım da olsaydı ama simdi winstcim paula biliyorum ama denemedim. Cosrx aslında bha si imza diye duydum ama bha deneyimim hiç yok. Cosrx good morning jeli, snail essence i ve oil free nemlendiricisini kullandım.
Cyrene in yine bha kremini merak ediyorum 40 küsür küçük boyu fiddy ile kullanılır mi alsam?
Skinceuticals 2013 de yüzüme dermapen yapan doktorum üst segment diye önermişti etkili ama o zaman da cok pahalıydi almadım çünkü o zamanlar da kilik kıyafet saç baş çılgınlıgim vardı
Peptitleri severim medi peel i bilirsin bortax serumunu kullandım. Yine aklımda emülsiyon formunda olanı var. Revoulation kullandım şuan elimde snp prep var ama birdaha akacak olsam ya medik8 in ya barulab in alırım. Daha uyguna the fair ve she vec düşünebilirim onlar da iyiymiş..
Sen bana şimdi böyle kuru cildimi suya doyuracak bi güzel hyalarunik asit önerirsin dimiretinol başlarsam kombin yapabilecegim
resmini gönderir misinCentella nin.
Yuzum soyuluyor. Kremden degil bence. Gunesden filan yanmadim dacok garip
Eve geleyim gonderirim. Ozel msj acik miresmini gönderir misin
benim gibi bi çılgın bulduğuma sevindim. Keşke iki yüzüm gibi iki maaşım da olsaydı ama simdi winstcim paula biliyorum ama denemedim. Cosrx aslında bha si imza diye duydum ama bha deneyimim hiç yok. Cosrx good morning jeli, snail essence i ve oil free nemlendiricisini kullandım.
Cyrene in yine bha kremini merak ediyorum 40 küsür küçük boyu fiddy ile kullanılır mi alsam?
Skinceuticals 2013 de yüzüme dermapen yapan doktorum üst segment diye önermişti etkili ama o zaman da cok pahalıydi almadım çünkü o zamanlar da kilik kıyafet saç baş çılgınlıgim vardı
Peptitleri severim medi peel i bilirsin bortax serumunu kullandım. Yine aklımda emülsiyon formunda olanı var. Revoulation kullandım şuan elimde snp prep var ama birdaha akacak olsam ya medik8 in ya barulab in alırım. Daha uyguna the fair ve she vec düşünebilirim onlar da iyiymiş..
Sen bana şimdi böyle kuru cildimi suya doyuracak bi güzel hyalarunik asit önerirsin dimiretinol başlarsam kombin yapabilecegim
fiddy de bhalı krem olmaz kızlarMayış da doğru maalesefEvet cosrx bha imza ürün haklısın ama bana olmadı dediğim gibi ki o zaman cildim daha bile kuruydu öyle sivilce falan hiç yoktu şimdi gene çıkar bazen sadece burnumda az siyah nokta vardı ama bayağı azdı şimdi daha çoktur bir tık da olsa ama çok işe yaramadı. Ama benim az da olsa derin midir nedir siyah noktalar pek kolayca geçmiyor. Mesela kuzenimin çoktur ama çok çabuk geçer hafif ürünle dahi. Good morning gel ah bebişkom ilk kore ürünlerimden kendileri zaten kore 101 gibi bir şeydir o ya Snail essense da gene İlk kullandığım Kore ürünlerindendi. Çok bereketliydi ve asla bitmemişti i. Yapısı da yoğun serum niyetine sürüyordum ben onu. Serum diye düşününce 100 ml e göre iyi fiyat oluyor. Gene alacaktım tekrar döneceltim ama kudurukluktan hep dönemedim ama naystır nays. Huş ağacı özlü nemlendirici yi de ha aldım ha alacağım gene aynı kudurukluktan sebep alamadım sıra gelmedi o da mlsi yüksek falan bitmez çabuk iyi olur. Sen sevdin mi yağsız ya gerçi iyi nem veriyor diye duydum zaten su yerine huş ağacı suyu kullanmışlar tabii ama kuru olunca yetti mi sana?
Cyrene ben bir kaç yıl önce %5 niacinamid kullanmıştım iyi bir üründü. Şuan spfsini kullanıyorum. Su gibi incecik. Fiziksel filtreli beyazlığı var tabii biraz ama daha da beyaz kalanları da gördüm daha az kalanı da orta. Yağı iyi de geliyor çinkooksit de yüksek olunca cildim yangılıyken iyi geliyor ya söndürüyor. Bha bence olur ya fiddyde niye olmasıb. Ama Nisa başkan daha bir otorite o da onaylarsa olur.
sana şimdi mesaj atarım açılırEve geleyim gonderirim. Ozel msj acik mi
Çok pahali geldi cnm.digeri ya ondan bunu onerdide almıyim ozaman diğerini araştırmaya devam ediyimbunun sadece yüz için olanı vardı bari onu alsaydın eczacı mı önerdi sen mi karar verdin eczacı bunu önermezde ancak belki çırağı yüzüme nemlendirici dersen bunu verir
koskoca eczanede biodermalar vs varken...
diğeri 200 ti biodermalar daha uygun halbuki nasıl daha pahalı geldi kiÇok pahali geldi cnm.digeri ya ondan bunu onerdide almıyim ozaman diğerini araştırmaya devam ediyim