Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ünlü iyi bir dermatologa gitsen şu zamana kadar kullandığın ürünleri önerirdi süpersin
Ya senin kadar olamam ya sen efsosun efso Sen de teori zaten yanıyor aşırı iyi ne de olsa çekirdekten yetişmesin tabii onun da etkisi var. Bir de tam bir Turkish girsin hep yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı helaller olsun

ama doymayan oburluğum var ne kadar yersem yiyeyim sanki midemin hep bir tarafı boş
Ben de severim yemek yemeyi ama sizin güzel konunuz sağlıklı beslenirkenin de katkılarıyla öğrendik güzel tarifler gayet de doyuyorum efenim hem de sağlıklıca çok da iyi oluyor. Sahi o konu da canlansa keşke süperdi azaldı yoğunluğu sanki Bir de spor patlatınca oluyor gayet. Ben de spora ara verdim şimdi mecbur kalpler kırık dostlar Zumbaya yapıyordum, aletli ve mat pilates, yoga falan ah ah neyse yürüyüşle devamsu biraz sonra gene dönerim

benim gibi bi çılgın bulduğuma sevindim. Keşke iki yüzüm gibi iki maaşım da olsaydı ama simdi winstcim paula biliyorum ama denemedim. Cosrx aslında bha si imza diye duydum ama bha deneyimim hiç yok. Cosrx good morning jeli, snail essence i ve oil free nemlendiricisini kullandım.

Cyrene in yine bha kremini merak ediyorum 40 küsür küçük boyu fiddy ile kullanılır mi alsam?

Skinceuticals 2013 de yüzüme dermapen yapan doktorum üst segment diye önermişti etkili ama o zaman da cok pahalıydi almadım çünkü o zamanlar da kilik kıyafet saç baş çılgınlıgim vardı

Peptitleri severim medi peel i bilirsin bortax serumunu kullandım. Yine aklımda emülsiyon formunda olanı var. Revoulation kullandım şuan elimde snp prep var ama birdaha akacak olsam ya medik8 in ya barulab in alırım. Daha uyguna the fair ve she vec düşünebilirim onlar da iyiymiş..

Sen bana şimdi böyle kuru cildimi suya doyuracak bi güzel hyalarunik asit önerirsin dimi retinol başlarsam kombin yapabilecegim

çok teşekkür ederim
sanırım bende tahammül kalmadı ondan eskisi gibi aktif değilim orada kişiler bana yazıyor mesela nisaa ne dersen onu yapıcam ne olur kilo vereyim diye başlıyor herşey güzelken hooppp kaçamaklar .... kızıyorum bende çünkü gerçekten zaman ayırıyorum ve strese giriyorum az kilo verirse motivasyonu düşerse vs diye sonra yine başlıyor yine pes ediyor kısır döngüye giriyor benimde moralim bozuluyor çok içselleştiriyorum sorunum bu aslında ... ondan dolayı da uzaklaştım

Kızlar kararımı verdim bunu alicam nemlendirici olarakEki Görüntüle 3108167
bunun sadece yüz için olanı vardı bari onu alsaydın eczacı mı önerdi sen mi karar verdin eczacı bunu önermezde ancak belki çırağı yüzüme nemlendirici dersen bunu verir
koskoca eczanede biodermalar vs varken...

Centella nin.
Yuzum soyuluyor. Kremden degil bence. Gunesden filan yanmadim da cok garip

Mayış da doğru maalesef Evet cosrx bha imza ürün haklısın ama bana olmadı dediğim gibi ki o zaman cildim daha bile kuruydu öyle sivilce falan hiç yoktu şimdi gene çıkar bazen sadece burnumda az siyah nokta vardı ama bayağı azdı şimdi daha çoktur bir tık da olsa ama çok işe yaramadı. Ama benim az da olsa derin midir nedir siyah noktalar pek kolayca geçmiyor. Mesela kuzenimin çoktur ama çok çabuk geçer hafif ürünle dahi. Good morning gel ah bebişkom ilk kore ürünlerimden kendileri zaten kore 101 gibi bir şeydir o ya Snail essense da gene İlk kullandığım Kore ürünlerindendi. Çok bereketliydi ve asla bitmemişti i. Yapısı da yoğun serum niyetine sürüyordum ben onu. Serum diye düşününce 100 ml e göre iyi fiyat oluyor. Gene alacaktım tekrar döneceltim ama kudurukluktan hep dönemedim ama naystır nays. Huş ağacı özlü nemlendirici yi de ha aldım ha alacağım gene aynı kudurukluktan sebep alamadım sıra gelmedi o da mlsi yüksek falan bitmez çabuk iyi olur. Sen sevdin mi yağsız ya gerçi iyi nem veriyor diye duydum zaten su yerine huş ağacı suyu kullanmışlar tabii ama kuru olunca yetti mi sana?
Cyrene ben bir kaç yıl önce %5 niacinamid kullanmıştım iyi bir üründü. Şuan spfsini kullanıyorum. Su gibi incecik. Fiziksel filtreli beyazlığı var tabii biraz ama daha da beyaz kalanları da gördüm daha az kalanı da orta. Yağı iyi de geliyor çinkooksit de yüksek olunca cildim yangılıyken iyi geliyor ya söndürüyor. Bha bence olur ya fiddyde niye olmasıb. Ama Nisa başkan daha bir otorite o da onaylarsa olur.

fiddy de bhalı krem olmaz kızlar
sadece tonik olur sürülür 20 dk beklenir üstüne kil maskesi 10 dk beklenir sonra yıkanır kurulanır ondan sonra yağ bazlı sürülür masaj yapılır 15 dk beklenir yıkanır sonra da yıkama jeliyle arındırılır

bhalı krem başka bir gün mesela sivilce çıkardığımız regl günleri gibi günlerde kullanılır hatta onu ben kullandım sadece sivilcenin üstüne sürdüm gece sürdüm sabah sönmüştü.

Çok pahali geldi cnm.digeri ya ondan bunu onerdide almıyim ozaman diğerini araştırmaya devam ediyim

Çok pahali geldi cnm.digeri ya ondan bunu onerdide almıyim ozaman diğerini araştırmaya devam ediyim
diğeri 200 ti biodermalar daha uygun halbuki nasıl daha pahalı geldi ki
sen ptesi iş yerindeki arkadaşına rica edip getirtirsin trendyoldakini inan bana o krem çok iyi kullandım yağlı ciltli ben bile çok memnun kaldım asla sivilce yapmaz hafif bir nemlendirici ve içeriği çok temiz güzel .

S Skinkeyrlover bende bu ürününu merak ediyorum

Resveratrol bir de Caudalie de vardı dimi bi serisinde. Ya benim yaş 38 oldu. Sey diyorum elindekiler birsin ondan sonra çok ürün yerine böyle bi taşta bikac kuş vuracağım pahada ağır âmâ uzun vadede hakkını veren ürünlere yöneliyim. S.c gibi, biologica researches Caudalie gıbı ya da terrazen falan çok duyulmayan ama instada belli hesaplarda gördüğüm

Cvit alphasince kullandım mesela yaz geldi ara verdim she vec aldım kış için. Cvit önemsiyorum çok bu biterse aklımda obagi, yine alphascience ya da s.c olablir sen ne kullandın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…