Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sen seversin

Altakini dedim ya ikizler olmadan yurtdışından görümcemden istemiştim geldi hamile kalınca rutin olmadan tek kullanmıyim diye kardeşime verdim ama çok merak ettiğim bi üründü gerçekten kesin severdim

Altakini dedim ya ikizler olmadan yurtdışından görümcemden istemiştim geldi hamile kalınca rutin olmadan tek kullanmıyim diye kardeşime verdim ama çok merak ettiğim bi üründü gerçekten kesin severdim
aaaa kısmet
yapış yapış yapmayan neme doyuranlardan tam senin cilt tipine uygun

Medipeel bilirim bilmem mi ya bortox benim yedekte o da şuan klairs kullanıyorum 2.ye.Barulab sadece tek kullanımlık maskelerden kullandım ama peptit başta olmak üzere merak ettiklerim var evet.Gene sen de wtcden bahsetmiştin. Ben sadece 1 kere alışveriş yaptım. Bir ara sivilceler coşmuştu meşhur canlı bakterili olan yun markalı kremin yağlı ciltler in olan mavisini aldım süperdi işe yaradı bende.Orada satılan terazzen mavi seriye çok övgü duyum iyi nem veren bir seri diye. O seri de ilgi çekici. Sen bahsetmiştin yukarılara alphascince markasından onun hyalarunik booster ürünü de iyi duruyor o da wtcde var hatta ama diğerleri gibi sadece orada değil tabii o da çok iyi duruyor. Merak ettim.Oi labın aqua sphere de çok iyi duruyor onu da merak ettim o da çok işe yarıyor diyorlar. Ben the ordinaryden tek ürün kullandım arbutin yüzde 2 hyalorinic mesela o beni nemlendirme ki nemli şehirde kullandım hani bazıları ne siz şehirde işe yaramaz diyor ya da nemli cilde kullandım ama olmadı ya ben de. Bilirsin isntree hyalorinic asit serisi efso ben sadece toner plusı kullandım efsoydu nemi ama essense diye geçen ama serum yapısında olan daha da iyiymiş diyorlar bence o da olabilir toner plustan daha da nem bombasıyla hayal edemedim yani iyidir. Mist ve normal toner belki sana yetersiz kalır. Bilirsin jumisonun hyalarunik serisi var denemedim ama çok beğeniliyor hem kremi hem de serumu onları da merak ediyorum. Toniğini Çisem isntree toner plustan daha etkili bulmuştu. Hada lobo lotion no 1 yetmez kesinlikle bana bile baharda yetmedi ama yazın çok iyiydi. Hada lobonub japon versiyonuna çok iyi diyorlar. Bulabilirsen o iyi olabilir ama ben de bir ara düşündüm almayı sonra peşine düşmedim yukarıdaki alternatifler yokken popülerdi o sanki eski vaybı gitti. The purest arbutin hyalarunik kullandım nemi bana yetti ama sana yeter mi bilemedim bir taşla iki kuş olur arbutin le de leke baskılarsın hem fiyatı da bir tık iyi ama sana yemeye de bilir. Vicy hyalarunik serisini de ha denedim deneyeceğim deneyemedim güzel duruyor. Yeni çıkan gri serum da iyi duruyor. Skinceuticalstan hyalarunik asit intrnsifeır kullanıyordum bunu kullandım vazgeçtim diyenler vardı ya da klasik mavi mineral 89 olan da çok seviliyor besic akarı kokardı yok deniyor ama denemedim henüz.Belki bir tık az gelebilir beklentine göre. Ama alsam onun daha sonra çıkan probiyotiklisini alırım gene bir taşla bir kaç kuş vurmak adına. Korres in probiyotik serisi de iyi. Maskesini aldım bitirdim Best of Best. Kremi yedekte. Onun serumu var bak almadım ama aklımda o da olabilir sana.

Valla önce temizleyici alacağım nemlendiricim acelesi yok ikisini bir bulunca kullanmaya başlarım

purestin tek başına nemi atarta yetmez ama üstüne nemlendirici kullanırsa mükemmel olur hem nemlendiricisi içeriği zengin olursa + beslenir hemde performansını arttırır hemde leke için harika olur

N nscckts bu serumu göz altı için mi önermiştiniz? Ya da göz altı için önereceğiniz serum krem var mı? Eski msjlardan kendime uygun bulduklarımla yeni bir rutin oluşturmaya çalışıyorum da

Farklı bir eczacıya sordum bunları önerdi ne diyorsunuz kızlar yorumları alayım

Eklentiler

• IMG_20220805_175700.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 18
Retesturing activator efso ya dediğim gibi hyalaruniklerden çok emin değilim belki ha intrnsifeırı kullanmadığım için bilmiyorum ona bayılan da var overrated bulan da gerçi tartışmalı ama ona da belki aşık olurum emin değilim ama denemediklerim de var tabii denediklerim arasında bir tane seçsem retesturing olurdu benim
Resveratrol çok iyi bir antioksidan evet. Caudelileri de merak ediyorum tabii li şaşırmadık Doa kozmetikte de var serum 10mldi yanlış hatırlamıyorsam minnaksu onu da aldım. 3 farklı fiyat aralığında serumu deneyip karşılaştıracağım bakalım. Caudalinin avantajı kremleri ve göz kremi de olması olabilir. Başka aşamada kullanmak istiyorsan eğer serum değil de o mantıklı olur tabii. Evet insan farklı modlara giriyor bazen daha uygun olsun aman ne para vereceğim gayet ucuza da güzel ürün oluyor modu bazen aman bu ne mısır çaşırısı oldu az ve öz olsun farmakozmetik olsun modu Ben şuan hepsi benim bebeklerim modundayım şuan ama 24üm ilerde tam olarak nasıl kafaya gelirim net belli olmaz. C vitamini ben çok kullanmadım aslında çok deneyimim yok. İlk olarak

Dermoskin Be Bright Vitamin C Plus Krem 33 ml krem kullanmıştım. %3 sap var. Türev form olarak. Sap İn etki etmesi için %3 çok yeterli değil az deniyor. %2,5 e vitamini var %1 de meyan kökü. Başlangıç olarak genç cilt olarak iyiydi. Sonra Babe c ampüllerden kullandım onda da sap ve meyan kökü vardı.Sap %10du yanlış hatırlıyorsam Sap sivilceler için iyi oluyor. Sonra dedim lascorbik deneyeyim missha kullandım.​

.Şu lipzozamal olan toz aktive ettiğini güzeldi cildim ışıl ışıl olmuştu tabii bir çok aydınlatıcı leke açıcı içerik vardı onda. Bir kaç sivilce lekemde de açılma da olmuştu. Sonra wishtrend 21.5 kullandım. İndirimden almıştım skt geçmeden açmam gerekti. Aslında normalde direkt geçmezdim ona araya bir iki bir şey %15 falan alırdım ama. Cesurmuşum geçen seneydi. Hasas cilde iyi cesaret. Şimdi korkarım yüzde yüksek ama herhalde indirim de cezbetti sonunu düşünen kahraman olamaz dedim bir tık cozlatacak gibi oldu başta ama sonra alıştım sıkıntı olmadı iyiymiş ama cildim ışıltı pırıltı şov,lekeler de geçti hafif sivilce söndürme özelliği de vardı tam tersi olur diye kokrtum ama tabii dikkatli olmak lazım yüksek. AA şimdi hatırladım asıl ilk c denemem gene yürek yiyerek olmuş asıl dermoskinden bile önce korendyde tam alışverişi tamamlamadan dedim sepete bir de kağıt maske atayım dedim akıl akıl hiç c kullanmamış 21 yaşında bebeye bak sen bywishtrend 21.5un maskesini almıştımAma nasıl cozlattı cildim nasıl anlatamam. Pancar kere pancar oldum hem de 1 dk falan bile sürmedi olmam. Aşırı kızardım, aşırı aşırı yandı cildim zor sakinlemişti ya Neyse allah tan spfmize vs dikkat ediyoruz da pek bili olmadı ama kamu spotu bir durum tabii. Dermabien c aldım onu açmayı düşünüyorum kışın. Nem bombası diyorlar. Kışın kuruyan cildime iyi gelebilir ve yaralarımı zara bilirim umarım. Bebeksu şuan buzdolabına uyuyor ablası. Ama gene ceso davrandım o da lipozamal olduğu için %15 o da bir tık cozlattıyor diyorlar bu ne cesaret yiğidim diyorum kendime ama neyse pozitif vibes only. Alphasience İn kileri aşırı merak ediyorum ben de. Skinceuticalsları da merakşov. 4ünü de. Serum 10 başlangıç için iyi gibi duruyor ama ben ne yangınlar gördüm ne %21,5 lar patlattım beni kesmez mi acepsilimarini de merakşov tabii sana olmaz o bayağı yağ dengeleyici nisaya bayağı iyi olur bence bu arada ben de bir hanım bir boş bir siz bir sen saçmalıyorum ama neyse Ce ferulic sana efso olur gibi ben de merak ettim aslında sadece kışın belki kullanabilirim ben yoksa ağor da gelebilir emin olamadım. Phloretini de merak ediyorum o da leke baskılamak için efso olabilir. Tahminimce katmaya uygun diyorlar yapı olarak bana iyi gelir o.

Yaa kalp kalbe karşı ben de onlardan bahsetmiştim bir de aklıma geldi uygun fiyatlı olarak isana kullandım gayet de iyiydi valla fiyatına göre

Nasıl güzelmi cnm eczacının önerdiği

Nasıl güzelmi cnm eczacının önerdiği
Dermoskin acgün serisi çok övülen bir seri benim yedeğide de akşam kremi var. Sürekli olmasa da bazen sivilce sorunu yaşıyorum onun için almıştım açmadım ama. Bu temizleyici de seviliyor içerik olarak iyi ama size olur mu bilemedim biraz kurutabilir gibi de geldi. Nisa hanımın linklediği cosmed Day to say vardı ya o çok iyi üründür. Sanki o daha iyi olabilir gibi geldi. Kış da geliyor.Topi krem ac serisi de sivilceli ciltler için güzel bir seri diye biliyorum ama kullanmadım. avene için ise Yeniden medikal tedavi sonucu cilt kuruluğuna sahip genç ciltlerin nazikçe nemlendirilmesine, yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur diyor.Yani, genelde izotretinoin tedavisi sırasında ve sonrasında kullanıp beğenmiş aslında kullanıcılar ama denemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…