Retesturing activator efso ya dediğim gibi hyalaruniklerden çok emin değilim belki ha intrnsifeırı kullanmadığım için bilmiyorum ona bayılan da var overrated bulan da gerçi tartışmalı ama ona da belki aşık olurum emin değilim ama denemediklerim de var tabii denediklerim arasında bir tane seçsem retesturing olurdu benim
Resveratrol çok iyi bir antioksidan evet. Caudelileri de merak ediyorum tabii li şaşırmadık
Doa kozmetikte de var serum 10mldi yanlış hatırlamıyorsam minnaksu onu da aldım. 3 farklı fiyat aralığında serumu deneyip karşılaştıracağım bakalım. Caudalinin avantajı kremleri ve göz kremi de olması olabilir. Başka aşamada kullanmak istiyorsan eğer serum değil de o mantıklı olur tabii. Evet insan farklı modlara giriyor bazen daha uygun olsun aman ne para vereceğim gayet ucuza da güzel ürün oluyor modu bazen aman bu ne mısır çaşırısı oldu az ve öz olsun farmakozmetik olsun modu
Ben şuan hepsi benim bebeklerim modundayım şuan ama 24üm ilerde tam olarak nasıl kafaya gelirim net belli olmaz. C vitamini ben çok kullanmadım aslında çok deneyimim yok. İlk olarak
Dermoskin Be Bright Vitamin C Plus Krem 33 ml krem kullanmıştım. %3 sap var. Türev form olarak. Sap İn etki etmesi için %3 çok yeterli değil az deniyor. %2,5 e vitamini var %1 de meyan kökü. Başlangıç olarak genç cilt olarak iyiydi. Sonra Babe c ampüllerden kullandım onda da sap ve meyan kökü vardı.Sap %10du yanlış hatırlıyorsam Sap sivilceler için iyi oluyor. Sonra dedim lascorbik deneyeyim missha kullandım.
.Şu lipzozamal olan toz aktive ettiğini güzeldi cildim ışıl ışıl olmuştu tabii bir çok aydınlatıcı leke açıcı içerik vardı onda. Bir kaç sivilce lekemde de açılma da olmuştu. Sonra wishtrend 21.5 kullandım. İndirimden almıştım skt geçmeden açmam gerekti. Aslında normalde direkt geçmezdim ona araya bir iki bir şey %15 falan alırdım ama. Cesurmuşum geçen seneydi. Hasas cilde iyi cesaret. Şimdi korkarım yüzde yüksek ama herhalde indirim de cezbetti sonunu düşünen kahraman olamaz dedim
bir tık cozlatacak gibi oldu başta ama sonra alıştım sıkıntı olmadı iyiymiş ama cildim ışıltı pırıltı şov,lekeler de geçti hafif sivilce söndürme özelliği de vardı tam tersi olur diye kokrtum ama tabii dikkatli olmak lazım yüksek. AA şimdi hatırladım asıl ilk c denemem gene yürek yiyerek olmuş asıl dermoskinden bile önce korendyde tam alışverişi tamamlamadan dedim sepete bir de kağıt maske atayım dedim akıl akıl hiç c kullanmamış 21 yaşında bebeye bak sen bywishtrend 21.5un maskesini almıştım
Ama nasıl cozlattı cildim nasıl anlatamam. Pancar kere pancar oldum hem de 1 dk falan bile sürmedi olmam. Aşırı kızardım, aşırı aşırı yandı cildim zor sakinlemişti ya
Neyse allah tan spfmize vs dikkat ediyoruz da pek bili olmadı ama kamu spotu bir durum tabii. Dermabien c aldım onu açmayı düşünüyorum kışın. Nem bombası diyorlar. Kışın kuruyan cildime iyi gelebilir ve yaralarımı zara bilirim umarım. Bebeksu şuan buzdolabına uyuyor ablası. Ama gene ceso davrandım o da lipozamal olduğu için %15 o da bir tık cozlattıyor diyorlar bu ne cesaret yiğidim diyorum kendime ama neyse pozitif vibes only. Alphasience İn kileri aşırı merak ediyorum ben de. Skinceuticalsları da merakşov. 4ünü de. Serum 10 başlangıç için iyi gibi duruyor ama ben ne yangınlar gördüm ne %21,5 lar patlattım beni kesmez mi acep
silimarini de merakşov tabii sana olmaz o bayağı yağ dengeleyici nisaya bayağı iyi olur bence bu arada ben de bir hanım bir boş bir siz bir sen saçmalıyorum ama neyse
Ce ferulic sana efso olur gibi ben de merak ettim aslında sadece kışın belki kullanabilirim ben yoksa ağor da gelebilir emin olamadım. Phloretini de merak ediyorum o da leke baskılamak için efso olabilir. Tahminimce katmaya uygun diyorlar yapı olarak bana iyi gelir o.