Tşk ederimbu da çok pahalı.revolution the purest solutions ve doa kozmetik markalarına bak.en uygunu doa kozmetiktir fiyat olarak.avon falan alma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederimbu da çok pahalı.revolution the purest solutions ve doa kozmetik markalarına bak.en uygunu doa kozmetiktir fiyat olarak.avon falan alma
ikiside asla ...Hangisi sence
bu sana ağır gelir şuanBirde bu var buna nedersiniz
Eki Görüntüle 3104884
Tşk cnm gratiste bulabilirmiyimBunu denedim ben
Jumiso - All Day Vitamin Serum (Parlatıcı Dengeleyici Vitamin Serumu) 30ml
Jumiso - All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial SerumAydınlatıcı Dengeleyici Serum Vitamin Ağacı Özü, C vitamini, Yeşil Çay ve Meyan Kökü gibi özlerle dolu bu serum, cildi parlak tutan leke karşıtı bakım sunar ve neme doyurur. Öne çıkan özellikler› Cilde besin ve nem takviyesi sağlama ›...www.korendy.com.tr
5ml uygun fiyat denemek icin
Köpuk temizleyiciyle temizliyorum iyi geldiğini duyuyorum cilt bakımı rutininde olmazsa olmazmış bnde kullaniyorumikiside asla ...
bu sana ağır gelir şuan
güneş kremini arındırmak için akşam nasıl temizliyorsun ?
açık konuşayım doğru ürünlerle düzenli cilt temizliği yapılmadan sihirli değneğim olsa yine de işe yaramaz...
c vitamini konusunda neden bu kadar ısrarcısın yani sence neden kullanman gerekiyor ?
peki siz aynı ürünleri kullanmaya devam edin o zamanKöpuk temizleyiciyle temizliyorum iyi geldiğini duyuyorum cilt bakımı rutininde olmazsa olmazmış bnde kullaniyorum
Cvitse 100 u bile geçebilir bence çünkü bana göre en önemli 3 ayaktan biri cilt bakımında ancak bence sizin sorununuz ısrarla cvit sormaktan öte onun öncesinde düzenli sade adımlar oluşturmak. Cvit tek başına assolist yapmaz. Örnekleme yapıyorum sadece hani sadece namaz kilip cennetten rezerve yaptığına inanmak gibi olur.100 geçmemeli çokta aşırıya kaçmak istemiyorum
Sizin rutininiz daha sade uygulanabilir gibi duruyor. Mesela cildi sabah akşam yıkamanın da cildin pH dengesini bozduğunu okumuştum ki gerçekten bir ara sabah akşam yıkadığımda da yoğun sivilcelenme sorunu yaşadım. Bir de benim cildim kuru sabah suyla yıkamak yetiyor sabah akşam temizleyici kullanmak da yordu cildimi. Sonra şu çift aşamalı temizlik… bu gündeme gelince araştırdım ikna oldum evet yapmalıyım dedim biri avene diğeri başka bir dermokozmetik markanın yağ bazlı temizleyicisini kullandım aman yarabbi nasıl sivilce yaptı bende. Kusmasın falan o kadar yok yani alışmasını beklesem cildim mayın tarlasına dönecek bıraktım bende. Sadece köpük temizleyiciyle akşamları temizliyorum. Benim cildime yetiyor. Güneş kremini zaten yıllardır yaz kış kullanırım hiç ihmal etmem. Bunlar dışında serumlara başlamak istiyorum otuzları yarıladım. Bir dönem iyi markalar kullandım onlar da sivilce yaptı N nscckts nin güzel önerileri vardı onları kaydettim göz çevresi için deniycem en azından.ben sabah celenes jelle yüzümü yıkıyorum.arkasından the purest hyloronik serum sürüyorum.biraz bekleyip loreal hyloronik göz kremimi ve güneş kremimi sürüyorum bir yere gitmeyeceksem.gideceksem göz altı kapatıcısı ve nemlendirici bir serum da kullanıyorum güneş kremi altına.akşam da güneş çift aşamalı temizlik yapıyorum.güneş kremini normal jel temizleyici çıkarmaz suya dayanıklı olduğundan.cosmed yağ bazlı temzileyiciyle yıkıyorum önce sonra gene celenes yüz temizleyici kullanıyorum.haftada 3 kerede enzim peeling yapıyorum cosmed markasının.akşam gene hyloronik the purest serumumu sürüyorum.sonra göz kremi sonra da gece nemlendiricimi.lekeleri içinde niacinamide serumum var.onu her gün kullanmıyorum yazları.sonbahardan itibaren kullanacağım.öyle tuhaf tuhaf kağıt serumlar falan artık almıyorum.bir faydalarını görmedim.sonbaharda fiddy yöntemiyle haftada bir gözeneklerinizi temizleyin.nette var tarifi.böylece güzellik merkezlerindeki gibi bir cilt bakımı yapmış olursunuz.güneç kremi yaz kış şart .3 saatte bir yenileyin .en temel bakım bunlar.gerisi ilgiye ve maddiyata bakıyor.
kuruysa sadece suyla olur zaten.benim cildim karma.sabah yağlanıyor ondan su bazlı temzileyiciyle yıkıyorum.Sizin rutininiz daha sade uygulanabilir gibi duruyor. Mesela cildi sabah akşam yıkamanın da cildin pH dengesini bozduğunu okumuştum ki gerçekten bir ara sabah akşam yıkadığımda da yoğun sivilcelenme sorunu yaşadım. Bir de benim cildim kuru sabah suyla yıkamak yetiyor sabah akşam temizleyici kullanmak da yordu cildimi. Sonra şu çift aşamalı temizlik… bu gündeme gelince araştırdım ikna oldum evet yapmalıyım dedim biri avene diğeri başka bir dermokozmetik markanın yağ bazlı temizleyicisini kullandım aman yarabbi nasıl sivilce yaptı bende. Kusmasın falan o kadar yok yani alışmasını beklesem cildim mayın tarlasına dönecek bıraktım bende. Sadece köpük temizleyiciyle akşamları temizliyorum. Benim cildime yetiyor. Güneş kremini zaten yıllardır yaz kış kullanırım hiç ihmal etmem. Bunlar dışında serumlara başlamak istiyorum otuzları yarıladım. Bir dönem iyi markalar kullandım onlar da sivilce yaptı N nscckts nin güzel önerileri vardı onları kaydettim göz çevresi için deniycem en azından.
cilt kuruysa sabah yıkamaya gerek yok ama gece yıkamak zorunda çünkü güneş kremi kullanıyoruz yaz kış evde bile kullanılmalı ve temizlemeden yatılırsa komedon olur ....Sizin rutininiz daha sade uygulanabilir gibi duruyor. Mesela cildi sabah akşam yıkamanın da cildin pH dengesini bozduğunu okumuştum ki gerçekten bir ara sabah akşam yıkadığımda da yoğun sivilcelenme sorunu yaşadım. Bir de benim cildim kuru sabah suyla yıkamak yetiyor sabah akşam temizleyici kullanmak da yordu cildimi. Sonra şu çift aşamalı temizlik… bu gündeme gelince araştırdım ikna oldum evet yapmalıyım dedim biri avene diğeri başka bir dermokozmetik markanın yağ bazlı temizleyicisini kullandım aman yarabbi nasıl sivilce yaptı bende. Kusmasın falan o kadar yok yani alışmasını beklesem cildim mayın tarlasına dönecek bıraktım bende. Sadece köpük temizleyiciyle akşamları temizliyorum. Benim cildime yetiyor. Güneş kremini zaten yıllardır yaz kış kullanırım hiç ihmal etmem. Bunlar dışında serumlara başlamak istiyorum otuzları yarıladım. Bir dönem iyi markalar kullandım onlar da sivilce yaptı N nscckts nin güzel önerileri vardı onları kaydettim göz çevresi için deniycem en azından.
svr candır :)Svr serumu ne guzel oyle ya 2 pompa sktim
Bu kadifemsi sekilde kiehls kremim vardi. Cok güzeldi. Fakat cok pahali. Onun gibi. Cok begendim.
Birde gittim k beauty box u mu aldim sonunda
Farmstay Aloe Vera i vucuduma kullanacagim. Yuz icinde uygun yaziyor Ama ben daha cok bacaklarima surecegim
Eki Görüntüle 3105003
Sizin kullandığınız yağ bazlı temizleyici hangisi ve cilt yapınız nasıl?cilt kuruysa sabah yıkamaya gerek yok ama gece yıkamak zorunda çünkü güneş kremi kullanıyoruz yaz kış evde bile kullanılmalı ve temizlemeden yatılırsa komedon olur ....
neyle yıkadığınız çok önemli ph 5.5 olmalı tutupta içinde alkol parfum olan nivea loreal tarzı şeylerle yıkarsanız uzun vadede bozulmuş bir cilt elde edersiniz maalesef onlarla 1 kere bile yıkanmamalı ama öyle nazik temizleyiciler var ki
temizleyici de şöyle önemli musluk suyunun ph bile yüksek yıkama jeli ile ph da dengelenir hemde arınmış olur
yağ bazlı temizleyiciyi de nasıl uyguladığınız çok önemli aslında .... önce sürdünüz sadece 1 pompa alarak avucunuzda ısıttığınız yağ bazlı temizleyiciyi masaj yaparak
sonra avuç avuç az az suyla yüzünüzdeki yağı süt formuna yavaşca getirdiniz
sonra duruladınız
hemen bekletmeden yıkama jeli ile iyice yıkadınız
bu şekilde asla sivilce yapmaz
buna rağmen yaptıysa yağ bazlı temizleyici o kullandığınız size gelmemiştir nemlendirici gibi düşünün ... olur ya bazı nemlendiriciler sivilce yapar o zaman onu vücuda uygular başka yağ bazlı temizleyici alırsınız mesela isana yağ bazlı temizleyici çok iyidir ama bende acayip sivilce yaptı bunun gibi olabilir senelerdir ilk yağ bazlı temizleyiciler çıktığından beri kullanan biriyim aşırı yağlı akneye sivilceye meyilli hassas cildimde var
beni sivilceden kurtaran yağ bazlı temizleyici oldu...
eğer altda çıkmayı bekleyenler varsa derinlemesine temizlik sayesinde belki onları kusturmuştur ama siz anlarsınız üründen mi neyden çıktı diye...
bence herkes güneş kremi kullanmalı
gece çift aşamalı temizlik yapmalı
haftada 1 gün enzim peeling mutlaka olmalı
ve herkes mutlaka niacinimade kullanmalı
göz çevresi mutlaka nemlendirilmeli
kuruya dönük tüm ciltler mutlaka nemlendirici kullanmalı
bunların dışında kalan şeyler tamamen tercih meselesi, peptit c vitamini vs gibi şeyler ihtiyaç ve isteklere göre eklenebilir
yağlı sivilceye meyilli gözenekli cildim varSizin kullandığınız yağ bazlı temizleyici hangisi ve cilt yapınız nasıl?
Bir bakayım bunlara. Teşekkür ederimSIBERIAN WELNESS Siberian Wellness Cilt / Makyaj Temizleme Yağı 200ml 408368 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Heimish All Clean Balm Deluxe 50ml - Makyaj Temizleme Balmı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL özellikle bu ikisi gözenekli siyah noktalı sivilceli yağlı hassas ciltlere uygun yağ bazlı temizleyici içinde tedavi edici içeriklerde var ama kısa süre yüzde kaldığı için etkisi olur mu bilmem en azından sivilce yapmaz
rica ederimBir bakayım bunlara. Teşekkür ederim