- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
trendyolda satıcıya dikkat etmeniz lazım reçete,dermoeczanem gibi satıcılardan alıyorum
kore ürünleride trendyolda direkt satıcısından alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
trendyolda satıcıya dikkat etmeniz lazım reçete,dermoeczanem gibi satıcılardan alıyorum
Bnde bundan alayım yorumları güzel baktımda yağ bazlı temizleyicim yok gratiste varmidiryağlı sivilceye meyilli gözenekli cildim var
SIBERIAN WELNESS Siberian Wellness Cilt / Makyaj Temizleme Yağı 200ml 408368 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şuan bunu kullanıyorum hemish all clean balm yağ bazlı temizleyiciyi de sevmiştim
ayyy hepsi harika hepsi hepsiSene 2020 korendy siparişim ve alanın en ıyi markaları ve içerikleri. Saka gibi hepsine 1539 vermişim. Şimdi tek güneş kremi 450 tl. Sepeti tekrar olusturdugumda çıkan fiyata bakın birde
ay ben ürünleri görünce mest oldum ve yeni aldın zannettim 2 yıl önceki aldıklarınmış canııımmmm fiyatlara baaaak ayyVe bi ürün yok hali daha. Bu markaları bilen bilir dev analari cilt bakımının kore markalarında.
Ben de milla olustu sanirim dermoskin goz kremide fazla kacti sanırım dikkat ediyorum ama serumlarda ayni sekilde. Ne yapayim. Yeni urunlerde aldim onlarida ekler elimdekileri de atarim bu ara cildiyeye gittim sac dokulmesi icin urunler hk. Sadece tmizle nemlendir gunes kremi yeter dedi. Sinox bana cok iyi gelmedi diye de la roche aldim Cildim yagli imis bu arada aslinda.merhaba, şimdi şöyle bazı göz çevresi hassas kişiler var milla yapabilir bezecikler gibi irritasyon gibi... normalde yüz kremleri göz altına da sürülebilir ama sürüp kötü sonuçlar alanların olması gibi o yüzden göz çevresine bence hep ona özel üretilmiş ürünler kullanılması gerektiğini düşünüyorum vücudumuzun eeeeen hassas yeri bir yağ bezesi olsa allah bilir geçmesi için ne kadar sıkıntı çekmen gerekir ... ne sonuç vereceğini bilmediğimizden bence sürme derim .göz çevresi için formüle edilmiş ürünler çok hassas ve özel ürünler oluyor birde şu da var mesela kiprik dibi iltihabı falan olabilir eğer serum ağır gelirse o yüzden göz için özel üretilmiş serumlarda herşey düşünülmüş oluyor .
cildim çok kuru çok kuru diyordunuz? kuru dediğiniz cilt nasıl yağlı olabilir ?Ben de milla olustu sanirim dermoskin goz kremide fazla kacti sanırım dikkat ediyorum ama serumlarda ayni sekilde. Ne yapayim. Yeni urunlerde aldim onlarida ekler elimdekileri de atarim bu ara cildiyeye gittim sac dokulmesi icin urunler hk. Sadece tmizle nemlendir gunes kremi yeter dedi. Sinox bana cok iyi gelmedi diye de la roche aldim Cildim yagli imis bu arada aslinda.
çok bulanık doa kozmetik serumlarımı onlar neYeni aldiklarim
Valla aynen oyle haklisiniz nedense takilmistim cok tesekkur ederim. Bana göre kuruydu hala inanamadim kremlerden yaglandi sanirim. Aynen oyle onlari yapicam yeter. Tumunu de atayim size elimdekileri.cildim çok kuru çok kuru diyordunuz? kuru dediğiniz cilt nasıl yağlı olabilir ?
ve hep diyorum biraz sakin kalın adım adım gidin herşeyi denemek istiyorsunuz sonra sıkıntı yaşarsınız diye göz kremi iki gözünüz için maksimum 1 bezelye tanesi kadar olur, alır parmaklarınız arasında ısıtır tampon hareketle sürmelisiniz
ben demiştim cildinizde gözünüzde birşey yok diye... ikna edemiyorum sizi doğru demiş temizle nemlendir güneş kremle yeter en güzeli zaten bu
Bunu esimin telden cektim burda atilan resimler çıkmadı ve eklerken göremiyorum neden se ben simdi hepsini toparlar atarimçok bulanık doa kozmetik serumlarımı onlar ne
cica kuru cilde uygun yağlı demiştiniz cildiniz kuru mu yağlı mı
güneş kreminiz milla yapmıştır büyük ihtimal veya uyguladığınız yüz kremi , kozmetik ürünleri vs vs... dermoskin markasının milla yapmayacağından eminim içeriği dolayısıyla imkansız derecesinde ...Valla aynen oyle haklisiniz nedense takilmistim cok tesekkur ederim. Bana göre kuruydu hala inanamadim kremlerden yaglandi sanirim. Aynen oyle onlari yapicam yeter. Tumunu de atayim size elimdekileri.
Burdan sizden ogrenmistim kremi de aynen dediginiz gibi uyguladim
Daha once nivea kullanmistim o zmnda oldu ama gecti. Gecer sanirim. Bi cerave nemlendirici, antiox gunes kremi, bi de maru derm serum kullaniyordum hepsi buydu.güneş kreminiz milla yapmıştır büyük ihtimal veya uyguladığınız yüz kremi , kozmetik ürünleri vs vs... dermoskin markasının milla yapmayacağından eminim içeriği dolayısıyla imkansız derecesinde ...
Bence kuru cildim ya da karma b u yaz gunes kremini sık kullanınca yaglandiçok bulanık doa kozmetik serumlarımı onlar ne
cica kuru cilde uygun yağlı demiştiniz cildiniz kuru mu yağlı mı
la rocheleri ne zaman neden kullanmıştınız ki ... onlar yağlı cilde uygun evde varmış ya eskiden kullanılmış yani değilmi...Daha once nivea kullanmistim o zmnda oldu ama gecti. Gecer sanirim. Bi cerave nemlendirici, antiox gunes kremi, bi de maru derm serum kullaniyordum hepsi buydu.
Urunlerde bunlar size dedikleri m haric yeni aldim kullanmaya baslamadim. Mavi la rochelerde evde vardi.
bbkrem mi var orada o hangisi bazı ürünler net çıkmamış yarım net göremiyorumDaha once nivea kullanmistim o zmnda oldu ama gecti. Gecer sanirim. Bi cerave nemlendirici, antiox gunes kremi, bi de maru derm serum kullaniyordum hepsi buydu.
Urunlerde bunlar size dedikleri m haric yeni aldim kullanmaya baslamadim. Mavi la rochelerde evde vardi.
Ilk ve son toplu alışım oldu sonra hep bir iki parekende aldım kaç kez ama şöyle bi düşündüğümde markaların ürünlerine gore fiyatı yine de iyi bizi aşan kur farkı keske bi iki dolar oynasa gene alınabilir.ay ben ürünleri görünce mest oldum ve yeni aldın zannettim 2 yıl önceki aldıklarınmış canııımmmm fiyatlara baaaak ayy