Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabah akşam kullanılabilir sabah yüzünü yıkadıktan sonra göz altı serum sonra svr 20 dk sonra güneş kremi
kadife gibi mat durdurduğundan sabahları daha çok seviyorlar genelde makyaj bazı gibi de duruyor ...

akşam daha nem veren birşey kullanabilirsin sadece sabah da kullanabilirsin neden akşam kullanmak istiyorsun ki fıstık gibi serumu
Bilemedim ki neden :deli: snail bee serumum da var ,birinden birini gündüz birini aksam mi kullansam dedim 🤔

Bir kere gül suyunun aslında kuru cilde çok iyi geldiğini yağlı ciltde sivilce çıkardığını Nivea gibi ürünlerin de agresif olduğunu ph uygun olmadığı için cilt bariyerini bozduğunu söylemiştim 🤷‍♀️
Yıllardır gülsuyu kullanırım düzenli kullanırsam hiç sivilce çıkardığına şahit olmadım

Yıllardır gülsuyu kullanırım düzenli kullanırsam hiç sivilce çıkardığına şahit olmadım

belkide yıllardır kullandığın ürünler tekrar gözden geçirmen gerekiyordur ... valla ben bildiğim doğruları söylerim uygulamak sizlere kalmış :KK66: nemlendirici tonik olarak kuru citlere önerilen otacı gül suyunu ve cildini kurutan geren ph hiç uygun olmayan uzun vadede kullanınca hassas cilde kavuşturan yıkama jelin var ...

belkide yıllardır kullandığın ürünler tekrar gözden geçirmen gerekiyordur ... valla ben bildiğim doğruları söylerim uygulamak sizlere kalmış :KK66: nemlendirici tonik olarak kuru citlere önerilen otacı gül suyunu ve cildini kurutan geren ph hiç uygun olmayan uzun vadede kullanınca hassas cilde kavuşturan yıkama jelin var ...
Peki anlaşıldı bana uygun yıkama jeli nemlendirici birde c Vitamini önerirmisin

belkide yıllardır kullandığın ürünler tekrar gözden geçirmen gerekiyordur ... valla ben bildiğim doğruları söylerim uygulamak sizlere kalmış :KK66: nemlendirici tonik olarak kuru citlere önerilen otacı gül suyunu ve cildini kurutan geren ph hiç uygun olmayan uzun vadede kullanınca hassas cilde kavuşturan yıkama jelin vl
Yağlı ciltliyim ama denicem bu elimdeki bitsin onu indirimde alacağım inşallah c vitamine aşırı takmış durumdayım iki marka var elimde hangisini alsam kararsızım😂
cerave normal veya karma ciltler için yıkama jeli kullanmalısın sana en uygun gelen o
yine geldik c vitaminine :KK70: kıyamam ya
Yağlı ciltliyim ama denicem bu elimdeki bitsin onu indirimde alacağım inşallah c vitamine aşırı takmış durumdayım iki marka var elimde hangisini alsam kararsızım😂 nemlendirici demi aynı marka olsun:)

Yağlı ciltliyim ama denicem bu elimdeki bitsin onu indirimde alacağım inşallah c vitamine aşırı takmış durumdayım iki marka var elimde hangisini alsam kararsızım😂

Yağlı ciltliyim ama denicem bu elimdeki bitsin onu indirimde alacağım inşallah c vitamine aşırı takmış durumdayım iki marka var elimde hangisini alsam kararsızım😂 nemlendirici demi aynı marka olsun:)
hangi iki marka arasında kararsız kaldın

bu arada S sebbo yağlı ciltlerin kesinlikle cildini kurutan ürünler kullanmaması gerek sen cildini kuruttukça yüzün daha fazla sebum üretir zamanla bariyer bozulur ve sürekli ne sürsen sivilce yapmaya başlar .... yıkadıktan sonra yüzün geriliyorsa yanlış ürün kullanıyorsun demektir o iyi temizlediğini göstermez tam aksine zarar veriyor demektir ...

normal ve karma ciltler için ürün kullanmalısın çok kuruttuğun için nemlendiriciye ihtiyaç duyuyorsun sağlıklı bir yağlı cilt sadece niacinimade içerikli serum kullansa yetiyor nem olarak :KK66: sen nemsiz içten kurutulmuş sebum bombasına dönüşmüş bir yağlı ciltsin onu dengelemen lazım

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2022-07-28-10-10-06-525_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-07-28-10-10-06-525_trendyol.com.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 34
100 geçmemeli çokta aşırıya kaçmak istemiyorum
Bunu denedim ben

5ml uygun fiyat denemek icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.