Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kediler ev kedisi ya görseler de şaşkın şaşkın bakarlar hani kedilerin sana yaklaştırmak diyemiyorum hiç kertenkeleye belli olmaz kaçmak isterken çıkabilir valla ışık açık uyu bence bugün yarın gündüz gözüyle bulursunuz korkak oluyorlar zaten faraşla alıp dışarı koyabilirsin birini görünce kal geliyor onlara yazık :KK70:
ya bizim evde de varsa.korktum şimdi gece gece.14.kattaki komşuma akrep gelmişliği var.

kediler ev kedisi ya görseler de şaşkın şaşkın bakarlar hani kedilerin sana yaklaştırmak diyemiyorum
Zeytin zaten kertenkeleyi görse korkup kaçar. O kendi kuyruğundan bile korkuyor. :KK70: Sepya'dan ümitliyim, o çok meraklı ve cesur. Evde farklı bir şey görse yakalıyor mutlaka. Minik sinekleri öldürüp bana getirmekle meşhur kendileri :KK70: ama cidden Zeytin korkup kaçar. Tırsak kızım benimmmmm

Zeytin zaten kertenkeleyi görse korkup kaçar. O kendi kuyruğundan bile korkuyor. :KK70: Sepya'dan ümitliyim, o çok meraklı ve cesur. Evde farklı bir şey görse yakalıyor mutlaka. Minik sinekleri öldürüp bana getirmekle meşhur kendileri :KK70: ama cidden Zeytin korkup kaçar. Tırsak kızım benimmmmm
benim kedim mamuk da kuş gördüğü an yatıp ölü takliti yapardı ve sinek görünce koltuğun altına girip saklanırdı
:olamaz: en büyük gösterdiği cesaret uğurböceğine burnunu dayayıp şaşı olurcasına bakmasıydı :KK70:

benim kedim mamuk da kuş gördüğü an yatıp ölü takliti yapardı ve sinek görünce koltuğun altına girip saklanırdı
:olamaz: en büyük gösterdiği cesaret uğurböceğine burnunu dayayıp şaşı olurcasına bakmasıydı :KK70:
Ah kıyamam ona. Ne güzel anlatmışsın bayıldım bayıldımmmmm:KK9:

ben de öyle.gitmem föne maniküre pediküre kaş kirpik yaptırmaya botoksa falan.sevdiğim şeyler az ama kaliteli giyim ayakkabı çanta hastasıyım cilt bakımı bir de.makyaj malzemesi de almam kolay kolay.sabitleyici pudra rimel kapatıcı bb krem makyaj bazı dudak balmı o kadar.iç çamaşırında aşırı cimriyimdir.aldığım en pahalı marka nbb.pazardan pamuklu don.ama ayakkabı deyince sayarım 1000 leri hiç acımam.üstüne 30 tl lik tişörtle şık olunuyor çünkü ayakkabı çanta kaliteliyse.ya da 60 tl lik elbiseyle
Ben de bu makyaj konusunu soracaktim aslinda ya bana bu konuda urun önerir misiniz en azindan toz pudra olabiliir gumes kreminin ustune uygulayacagimiz kapatici kurutmayan dolmayan 😅

Gunaydin surekli nemlendirici sürmekte gozenek ve yag artisina neden olur mu farkkettim ki bnm cildim karma ve o gozenekler gulunce kirisiyir oyle gozukuyor la roche gozenek temizleyici kullansam mi acaba o bölgeye 😶🙂

Gunaydin surekli nemlendirici sürmekte gozenek ve yag artisina neden olur mu farkkettim ki bnm cildim karma ve o gozenekler gulunce kirisiyir oyle gozukuyor la roche gozenek temizleyici kullansam mi acaba o bölgeye 😶🙂
akşamları çift aşamalı yüz temizleme yapacaksınız ya.o temizler gözenekleri.haftada 2 gün de cosmed ya da the purest marka enzim peeling yapın bitti gitti.kışın da fiddy yöntemiyle temizleyeceksiniz

Burnumun tam en tepe noktasında kırmızı, içi dolu bir sivilce çıkmış! Bende normalde hiç iltihaplı sivilce çıkmaz, gitmiş tam burun ucumda çıkmış. Bir sivilce bir insanı ancak bu kadar çirkinleştirebilir!

Burnumun tam en tepe noktasında kırmızı, içi dolu bir sivilce çıkmış! Bende normalde hiç iltihaplı sivilce çıkmaz, gitmiş tam burun ucumda çıkmış. Bir sivilce bir insanı ancak bu kadar çirkinleştirebilir!
Nazardır o. Bakım yaptık ya devamlı. Burayı gizli okuyan düşmanların nazarıdır😂😅

siz bir deri bir cilt olsaydınız düzenli ve gerekli temizlenme yapılmadan sürekli size birşey sürülseydi ne tepki verirdiniz :KK70:

Disarida surekli yuzunuzu yikayip mi suruyosunuz gunes koruyucu ve nemlendiriciyide.
nemlendirici bir sabah sürülür bir de gece çift aşamalı cilt temizliğinden sonra serumun üstüne.o da aralarında 15 er dakika olacak her ürünle .siz gün içinde devamlı nemlendirici mi sürüyorsunuz yoksa?sadece güneş kremi yenilenir yoğun güneş altındaysak 2 saatte değilse 4 saatte bir yeterli.üst üste sürülen nemlendirici zaten cildi tıkar faydadan çok zararı olur.

Kızlar alın aldırın mesajı içermez önce onu söyleyeyim:))) misecea yine türk eczacı ve bilim insanların ürettiği temiz marka 2. Yila ozel yüzde 40 indirim var bende çok merak ediyordum güvendiğim kişiler tavsiye ediyordu 3 ihtiyaç ürünümü aldım kis için.

Paylaşmak istedim alin almayın sizin kararıniz tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X