Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ışık dolgusu önermesine inanamıyorum :KK43: yazık
ışık dolgusu göz altı komple çökmüş ve mor duranlara yapılır öyle değilse cafein ,hamamelis,hyaluronik asitli içeriklere sahip kremler yeterli olurdu
Ben yaptırcam çünkü benim komple olmasa da çökük duruyor morluk damarlar vs hic olmadı ama gözaltı çokuklugu bizde irsi ya anneannem teyzem annem ikizler 😬 varisler de öyle çabası

Yaptırmamalı ve en az üç ay bahsettiğimiz kafein içerikli serumları kullanmalı. Benim göz altlarım doğuştan çökük. Başkalarının dolu dolu, benimki boş. Sürekli PC başındayım, düzgün saatlerde uyumuyorum ve Akdeniz anemisiyim; tüm bunların sonucu da mor göz altları. Ben plastik cerraha gittim sordum, ışık dolgusu önerdi fakat şu an gerçekten çok büyük bir aydınlanma oldu göz çevremde. Her sene 2000 TL ışık dolgusuna vereceğime göz çevresi için kaliteli ürünler alırım.
Ben Wings06 Wings06 'ya kaç defa söyledim bilmiyorum ama 3 ay düzenli olarak doğru ürün kullanması halinde bence fikrini değiştirecek.
Bu arada UV filtreli bir gözlük aldım. Onun fiyatı bayağı pahalıydı ama mavi ışıktan koruyor gözlerimi.
Gözaltılarını yüzünü göstermeden atar misin bakıyım benimki de öyle mı kullandığın ürünlerden önce ve sonrasını çektin mi

Aha biz 😂 ben cekistirmeden ,nasil dayaniyorsun sen buna diyorlar 😂 gerci biz anlasiyoruz 😛

3gorumcem var ucunude severim 😂 KV mi de 😁

Bugun yok mu kargo diyor 😂 Tel No nu kullanayim mi demekden biktim diyorum 🤭 olsun al al sen diye gaz veriyor. Alamadim Ama 😁
Benim de üç görümcem abla gibidir eşim tek erkek bizde uc kız bi erkeğiz bizde geline görümcelik etmeyiz, gelin de 4 kız bi erkekler böyle böyle zincirleme görümceler var sadece ailede elticilik yok 😂

Merhabalar benim hafif lekeli ve sivilceye meyilli cildim var bu serum uygun olur mu acaba
bu marka iyi bir marka çoğu firmaya hammadde üreten bir yer fakat sorunuzun net cevabı yok bazı ürünler kimisinde çok etki eder kimisinde hiç etki etmez deneye yanıla size en iyi geleni bulursunuz lekeniz kaç yıllık ne cilt bakımı kullanıyorsunuz güneş koruma sürüp sürmemeniz her faktör süreci etkiler sizin kullanıp deneyimlemeniz gerek

Yok canım onları her hafta, haftada sadece bir gün kullanacağım. Dudak kenarımda çizgi oluşmak üzere rahatsız oluyorum. SVR zaten artık vazgeçilmezim, onu hep alırım.
Mesela bir hafta haftada bir gün peptit, diğer haftanın bir günü de retinol kullanacağım. Yaşım geldi kız, beklemem daha:KK50:
dene bakalım

birth of a beauty adlı kore dizisini kaçırmayın.kadın tombul biraz çirkin ama çok iyi yürekli.kocası 7 yıldır eve uğramıyor ama kocasının tüm akrabaların abu kadın bakıyor.koca sonunda başka kadın buluyor.bizimki görüyor üzüntüden trafik akzası yapıyor .öldü sanıyorlar.sonra bu kadını diğer kadının eski sevgilisi zengin bir adam buluyor.baştan aşağı estetik yaptırıyor.kadın efsane güzel oluyor.ve kocasını ayartmaya çalışıyor planlar yaparak .hem komik hem güzel vakit geçirilecek bir dizi.

gözlüğü mağazada dene.sonra güvenilir yerlerden netten al.öyle çok daha uyguna geliyor.ama önce modelini ekartmanını vs mağazadan öğrenmelisin
Ben çoğu şeyi öyle yapıyorum. Ayakkabı özellikle, Boyner'in kampanyalarında kupon kullanarak alıyorum ama mağazada deniyorum. :KK45:

three bosses markasının keratin sütünü bulamıyorum nette.kuaförden almıştım.harika bir ürün ama yohh yohh.yarın kuaföre uğrayıp başka elinde var mı diye sorayım bari.yarıya indi evdeki beni stres bastı bitecek diye.

Homm bitkisel yüz yıkama jeli leke serumu c vitamin , aydınlatınci kağıt maske ( haftada bir)

Gözaltılarını yüzünü göstermeden atar misin bakıyım benimki de öyle mı kullandığın ürünlerden önce ve sonrasını çektin mi
Sonrasını çekmedim çekeyim canım ama fotoğrafta zaten çok belli olmuyor. Şu benim açtığım burun estetiği konusunda yüzüm vardı, oradan da bakabilirsin.

Jeunevenile markası trendyolda ikincisi 1 tl hanımlar güzel ürünleri var 67 tane ürün bende en ihtiyacım olana bakıyorum şimdi

Jeunevenile markası trendyolda ikincisi 1 tl hanımlar güzel ürünleri var 67 tane ürün bende en ihtiyacım olana bakıyorum şimdi
hah yoldan çıkarın cey ceyi gene.hemen bakayımm :KK45:
Bakın 2. ürün 1 TL kampanyası iki hafta önce de vardı. Sonra o markanın Gratis'te satıldığını öğrendim. Gratis kartlılara yarı fiyatına düşmüştü. Yani 2. ürün 1 TL'den daha hesaplı oldu, hemen gittim aldım göz serumunu.
Gratis'e de bir bakın derim ben.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X